Play store werkt niet meer samsung

 • Abonneren
 • Aandeel

De updatestatus wordt weergegeven. Categorieën: Google Play , Tweaks.

Beste allen; Na bijna 2 jaar tot volle tevredenheid een nexus S te hebben gehad, heb ik het volgend probleem: De Play Store werkt sinds gister niet meer.

Meer informatie over hoe u apps opnieuw kunt installeren. Google Play Store werkt niet: doe een update Net als dat wij onszelf een upgrade geven met bijvoorbeeld een nieuw kapsel, heeft ook de Google Play Store af en toe wat aandacht nodig. Schakel wifi uit en na een paar minuten weer terug. Kies voor Google Play Store en dan de optie Cache legen. Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID werken we met een beperkt team van supportspecialisten.

Ik ga hem zo een fabrieksreset geven, me Gmail wil ook niet meer opstarten. Ja, heb ik gedaan? Toon meer trending items? Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Zo niet, je kan dan inloggen met je gebruikersaccount en zal de dongel verbinding maken met mobiel internet. We hebben aan play store werkt niet meer samsung begin van dit artikel al besproken dat de Play Store mogelijk niet meer werkt vanwege een uitgeschakelde Download Manager. Probeer nu de Google Play Store te openen en hoop dat u geen fout hoeft te ondervinden!

Soms gaat er echter iets mis — de download wordt maar niet afgerond, of de installatie blijft mislukken. Play Store wordt niet geopend of geladen, of kan geen apps downloaden Probeer de onderstaande stappen om problemen met Google Play op te lossen. Google Play.
 • U kunt geen muziek, films, tv-programma's of andere content downloaden via Google Play. Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen.
 • U moet mogelijk op Opnieuw opstarten  tikken. Noodoproep Samsung Galaxy S10

DISCLAIMER

Zo voorkom je verstoringen in de Play Store app en kun je die app gewoon gemakkelijk downloaden. Soms gaat er echter iets mis — de download wordt maar niet afgerond, of de installatie blijft mislukken. Als er meerdere updates beschikbaar zijn, tikt u op Alles updaten. Volg deze stappen:. Een trage of defecte internetverbinding is de meest voorkomende oorzaak van dit probleem. Leer hoe u apps kunt downloaden en digitale content kunt gebruiken op Google Play.

 • Zorg ervoor dat u een back-up heeft gemaakt van belangrijke gegevens voordat u deze stappen doorloopt.
 • Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op uw apparaat beschikbaar is.

U moet mogelijk op Opnieuw opstarten  tikken! Schakel in een dergelijke situatie deze automatische optie uit en stel handmatig de datum en tijd in. U wordt doorgestuurd naar een volgende pagina waar u op de downloadknop moet tikken.

Maar wat gaat u doen als de automatische datum en tijd al actief zijn. Meer hulp bij verbindingsproblemen op Android-apparaten.

Check uw opslagruimte

In de meeste gevallen moeten ze nu zonder problemen worden doorgevoerd. Categorieën: Google Play , Tweaks. Met een VPN heb je toegang tot al je favoriete media buiten je geografische locatie.

Open de play store en geef hem even de tijd om de updates weer op te halen. Algemene Vragen over Android Teveel zuurstof in het bloed de naam en het e-mailadres van het gebruikte account bovenaan het scherm.

Het gebeurt wanneer de VPN de regio waarin u zich momenteel bevindt niet kan ondersteunen. Play store werkt niet meer samsung uw Google-account gelinkte informatie waarvan in de cloud een back-up is gemaakt, herstart dan je toestel in recoverymodus door het uit te schakelen en weer aan te zetten druk bij Samsung-toestellen hiervoor gelijktijdig de powerknop, play store werkt niet meer samsung.

Wil het downloaden van apps berhaupt niet lukken, is nog steeds beschikbaar, moet u mogelijk contact opnemen met de ontwikkelaar.

Apps updaten lukt niet? Zo los je het op

Leer hoe u apps kunt downloaden en digitale content kunt gebruiken op Google Play. Xiaomi note 9 pro. Start je telefoon opnieuw op. Tik op Opslag Cache wissen. Open de play store en geef hem even de tijd om de updates weer op te halen.

Dit is hoe je het doet: Ga in de Google Play Store naar de instellingen. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label 'Updaten'.

Uw apparaat heeft mogelijk een paar minuten nodig om alle bestaande apps te resetten. Xiaomi note 9 pro. Tik op Menu. De Google Play Store-app crasht nadat deze is geopend. Google controleert de gegevens play store werkt niet meer samsung tijd van uw Android-apparaat voordat de Play Store wordt gestart. Voeg het account vervolgens opnieuw toe: Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet. Besteed aandacht aan de bronnen van dit foutbericht, zodat u kunt voorkomen dat de fout zichzelf herhaalt.

Check uw dataverbinding

De nieuwste versie van alle software lijkt stabieler te zijn en lost alle kleine problemen automatisch op. Laten we daarom alleen met deze beginnen. Zorg wel vooraf dat je een back-up hebt gemaakt van je contacten, apps en gegevens, want die worden allemaal gewist.

Tik op Accounts Account toevoegen Google! Nieuw bij Google Play. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de fabrikant van het apparaat.

 • Elana 27.11.2020 18:16

  SD-kaarten kunnen problemen veroorzaken als deze niet juist zijn ingesteld.

 • Roos-Anne 29.11.2020 06:04

  Soms kan het gebeuren dat de  Play Store bepaalde app-updates niet doorvoert of dat het een eeuwigheid duurt voordat deze zijn voltooid. Xiaomi note 9 pro.

 • Orrin 29.11.2020 08:51

  Leeg jouw cache eens in de zoveel tijd en jouw Play Store zal weer smooth gaan werken.