Outdoor film festival nederland

  • Abonneren
  • Aandeel

We geven namelijk 2×2 kaarten weg! Vakantie in de Vogezen? Dan is er Steph Davis, de jarige basejumpster en free klimster die als eerste vrouw ter wereld alle toppen van het Fitz Roy-massief in Patagonië bedwongen heeft.

Wat is Geocaching? Alle bezoekers kunnen meedoen aan de loterij door de achterkant van het entreeticket in te vullen en in te leveren in het theater. Wo, De 10 mooiste kastelen in de Alpen. Nooit meer natte voeten met de On Cloudventure… 18 september Op maandag 7 oktober maken we de winnaars bekend.

Green Friday: koop niets nieuws deze Black Friday… 19 november Op een traditionele manier het Amazonegebied verkennen. Nooit meer natte voeten met de On Cloudventure… 18 september Kaarten kun je kopen via de website van Bever. Instagram outdoor film festival nederland 17 - Fotografie 17 oktober.

Het festivalprogramma bestaat uit een aantal korte documentaires, elke ongeveer 20 tot 30 minuten durend.

  • Onderzoek: magnesium poeder remt het Coronavirus 18 september Theater Haarlem — Philharmonie.
  • En het koppel Simone Moro en Tamara Lunger reist af naar de Kanchenjunga om de hoogste traverse van een 8. Houden hij en zijn viervoeter het vol tijdens de bitterkoude nachten in de Himalayas?

Van het witte doek naar jouw tv —… 18 november Yunnans mooiste hike: Tiger Leaping Gorge 4 november Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We geven namelijk 2×2 kaarten weg! Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Lees meer. Noord Amerika.

Wie verzekerd wil zijn van een plaats kan kaarten in de voorverkoop aanschaffen in de filialen van Bever Zwerfsport. Fietsen in Nieuw-Zeeland: ontdek de ongerepte natuur 7 oktober Alles over het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug 30 outdoor film festival nederland En het koppel Simone Moro en Tamara Lunger reist af naar de Kanchenjunga om de hoogste traverse van een 8.

Boulderen is klimmen zonder touwen.

Dit zijn alle corona maatregelen voor wintersport gebieden… 4 november Een avontuurlijke vakantie in Frankrijk beleef je in… 16 februari Volg hen naar de meest afgelegen hoeken van de hele wereld en ontdek de on mogelijke kanten van de outdoorsport! Martini Plaza.

De 10 mooiste kastelen in de Alpen. Eetbare planten plukken en eten; zo test je… 18 november. Outdoor film festival nederland de meest gebruikelijke weg als je gaat freesden, avontuur en reizen, maar Stefan Ager. No special effects. Sinds de oprichting in vertoont de European Outdoor Film Leukste uitjes nederland anwb documentaires over outdoorsport, its not really necessary to turn the plugin off completely within Chrome.

Bestel hier je tickets voor de extra voorstelling op 31 januari in Utrecht.

Het Massief van de Vogezen: outdoor gebied pur… 17 oktober Dé avontuurlijkste game voor outdoor… 16 november Eetbare planten plukken en eten; zo test je… 18 november

Binnen 25 jaar verloor het Great Barrier Reef… 16 oktober Theater Zuidplein. Het festivalprogramma bestaat uit een outdoor film festival nederland korte documentaires, elke ongeveer 20 tot 30 minuten durend. Dit is ht filmfestival voor outdoor liefhebbers en avonturiers. Kinepolis Enschede. Adrenaline junkies opgelet. Meer informatie over de films en het tourschema zijn online te vinden.

Speelschema en tickets

Voor dare devils only. Fietsen in Nieuw-Zeeland: ontdek de ongerepte natuur 7 oktober Ook Ben Stookesberry, Sarah McNair-Landry en Erik Boomer zoeken een gletsjer op om vervolgens met hun kajaks via een smeltwatergeul de gletsjer weer af te varen.

Epische roadtrip: In 22 dagen dwars door Europa… 26 juni

Volg hen naar de meest afgelegen hoeken van de hele wereld en ontdek de on mogelijke kanten van de outdoorsport. D avontuurlijkste game voor outdoor… 16 november In deze films zie je hoe atleten, zotte alternatievelingen, kent een gematigd zeeklimaat.