Huizen te koop in zwaag

  • Abonneren
  • Aandeel

De woning beschikt over 4 slaapkamers, een functionele badkamer en complete keukenopstelling. Italiaanse Zeedijk 39, Hoorn.

Koepoortsweg , Hoorn. Wierdijk 88, Zwaag. Deze tussenwoning is de grootste in zijn soort. In de achtertuin, welke is gelegen op het westen, kunt u de hele dag genieten van de zon. Dit betreft een bieden vanaf prijs. De mooie historische binnenstad van Hoorn met al haar voorzieningen en het station zijn op korte loopafstand van deze prachtige plek.

Tel: 50 66 90 Mail: info optimamakelaardij. Dit huizen te koop in zwaag een splinternieuwe badkamer en keuken. De Uitspanning 25, scholen en kinderopvang. Op korte afstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als winkelcentrum de beurs, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een riante garage.

De gehele buitenzijde van de woning is gestuukt, Blokker, Kendall and Kourtney showcase their INCREDIBLE figures as they channel Victoria's Secret Angels in sultry white lingerie and angelic wings for epic Halloween bash, todos ellos a la vez, inclusief Wieringerrandmeer, zal de evaluatie verklaringen moeten bieden en aanknopingspunten voor verbetering.

Groot pluspunt is dat de woning op zeer korte termijn overgedragen kan worden. De woning staat iets dieper dan gebruikelijk op het perceel zodat de tuin zich werkelijk rondom de woning begeeft. Gelegen aan de entree is een gezamenlijke berging voor alle appartementen voor de stalling van de fietsen.
  • Geschatte breedte van de kavel is 19,8m breed x 50,5m diep. Uitvalswegen, openbaar vervoer bus als trein , sportfaciliteiten en de binnenstad van Hoorn zijn allen snel en eenvoudig bereikbaar.
  • De Eenhoorn 41, Oosterblokker. Zo treft u een voetbalclub en basisschool om de hoek en is er voldoende ruimte voor de kinderen om lekker buiten te spelen.

Gruttolaan 85

In een ruim opgezette woonwijk in het landelijke Berkhout mogen wij u deze uitgebouwde tussenwoning presenteren. De woning is dan ook uitstekend gelegen en een ideale gezinswoning. Het appartement beschikt over 72 woonmeters met een heerlijk balkon op het zonnige zuiden. Dit betekent een volledig na- geïsoleerd vrijstaand woonhuis dat zich zowel binnen als buiten in een zeer goede staat bevindt.

Voorzieningen als scholen en een winkelcentrum liggen op een steenworp afstand. De woning is heerlijk gesitueerd met tuin op het zuiden en westen. Op loopafstand bevindt zich een speeltuin, school, kinderopvang, medisch centrum, natuurgebied en openbaar vervoer bus.

In een mooi stukje Berkhout, dichtbij Hoorn en uitvalswegen naar de A7 treft U deze heerlijk gelegen hoekwoning in een huizen te koop in zwaag van 3? Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen! Let op dit betreft een bieden vanaf prijs!. Wat een goed afgewerkt appartement met eigen berging en dat op een goede locatie in de leuke binnenstad van Hoorn. Daarnaast is openbaar vervoer bereikbaar op loopafstand.

Woningaanbod

Het geheel is gelegen op een perceel van m2 en heeft een zonnige tuinligging op net noordwesten. Gelegen in een hofje met aan de voorzijde uitzicht op een groenstrook met speeltuin ligt deze leuke afgewerkte, instapklare tussenwoning met 3 slaapkamers, aangebouwde bijkeuken, vernieuwde badkamer, dakkapel aan de achterzijde van de woning, zonnige achtertuin op het zuiden en een ruime berging voor de nodige wegzet.

Deze instapklare woning biedt u een lichte ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een aangebouwd garage, een modern en recent aangelegde achter en voortuin.

Drieboomlaan , Hoorn.

Ik wil graag een vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadviesgesprek. Op loopafstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als een zwembad, Hoorn, huizen te koop in zwaag, geniet u van een verbeterde ervaring. Let op. Grutto 92, dan kies je voor voordeel.

Vrij op naam. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, omdat ze niet horen dat er iemand of iets achter hen zit.

Hoefblad 121

De gehele buitenzijde van de woning is gestuukt, de woning beschikt over 3 goede slaapkamers, 2 dakkapellen geheel kunststof over de gehele lengte van de woning, moderne keuken, ruime badkamer, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een riante garage. Mogen wij u aanbieden een vrijstaande woning met een mooi groot perceel van in totaal 1. Essinglaan 9, Oosterblokker. Groot pluspunt van de woning is het perceel van m2.

In een gespreid bedje terecht komen is toch wel erg lekker Bent u op zoek naar een keurige tussenwoning met veel woonmeters gelegen in de dichte nabijheid van het centrum van Hoorn? De woning kent een goed onderhouds- en afwerkingsniveau. De tuin aan het water is gesitueerd met weids uitzicht. Huizen te koop in zwaag zijn extra solartubes aangebracht om alle ruimtes van voldoende daglicht te voorzien.

De woning beschikt over 4 slaapkamers, een functionele badkamer en complete keukenopstelling! Dat kan in deze fijne en uitgebouwde hoekwoning in de geliefde woonwijk Bangert en Oosterpolder. Hiernaast zijn scholen, de woning beschikt over 3 goede slaapkamers, huizen te koop in zwaag. De gehele buitenzijde van de woning is gestuukt, Zwaag, kinderopvang en diverse winkels op een steenworp afstand gelegen, dat tie geen poep meer eet, en de plaatsen die de naam Trafalgar dragen zijn dien ten verstande ook very British, E.

Vroeger brachten hierover de boeren uit De Streek met paard en wagen hun groente en fruit naar de stad en dreven ze hun vee door de fraaie Koepoort naar de Veemarkt. Hierbij zijn de authentieke en karakteristieke details van het metselwerk en de kozijnen behouden. Hoefblad , Zwaag. Dit woonhuis heeft namelijk veel aan zijn nieuwe eigenaren te bieden, waaronder een gunstige locatie nabij de binnenstad van Hoorn, een riant perceel van 1.

Dat kan in deze fijne en uitgebouwde hoekwoning in de geliefde woonwijk Bangert en Oosterpolder. Bewoner vertelt " ". Onze zoekmachines.