Zwart wit interieur woonkamer

 • Abonneren
 • Aandeel

Zwarte tinten gebruik je best met mate om te voorkomen dat de ruimte beklijvend aanvoelt. View Larger Image.

Lifestyle 4 okt Zo krijg je die vieze geur én vlekken uit je plastic bakje. Zo ook in je badkamer en keuken. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Een zwart wit woonkamer wordt vaak gecombineerd met veel grijstinten. Simpel gezegd eist zwart meer de aandacht op dan wit. Sharon van der Werf LinkedIn Interieur 3 okt Dit creëer je door te werken met bijvoorbeeld verschillende glansgraden in de verf.

Planten en bloemen 7 okt 6 kamerplanten die vl te duur zijn maar die je stiekem wel wilt hebben, zwart wit interieur woonkamer. Behang- of schilderwerken laten uitvoeren. Zwart zorgt er ook nog eens voor dat oneffenheden beter zichtbaar zijn. Related Posts? Die mooie rode vaas is net een andere kleur rood als dat rode kussen.

Het is leuk om een zwarte lamp tegen een witte muur af te zetten of om witte fotolijstjes op een zwarte muur te plaatsen.
 • Zuiver zwart wordt nooit aangeraden omdat dit de ruimte absorbeert en het contrast te hard wordt.
 • Ook interessant. Als je gaat voor een zwart-wit interieur koop je best een donkere grijstint die bijna zwart lijkt.

Woonkamer: zwart, wit en ….

Zwart-wit interieur Een zwart-wit interieur zie je steeds vaker terug in de hedendaagse interieurstijlen. Grijs is ook een kleur welke veel toegevoegd wordt aan een zwart-wit interieur. Daarnaast heeft het een pure en cleane look. Ben je eerder voor klassieke zitmeubels dan is een lederen chesterfield de zetel voor jou!

Accessoires Denk bij accessoires ook aan roodkoper, brons of goud. Prachtige accessoires voor in een modern zwart wit interieur zijn bijvoorbeeld prachtige kunstwerken, sculpturen of klassieke stukken.

 • Dan combineer je zwart en wit best met warme materialen die rijk zijn aan textuur. Deze kan je dan combineren met opvallende accessoires, kussens en gordijnen in rijkelijke materialen zoals natuursteen, bont en fluweel.
 • Tip 5: Gebruik zwarte en witte accessoires We hebben al aangegeven dat het mooi is om subtiel wat kleur in je zwart-wit interieur te verwerken. Zwart zorgt er ook nog eens voor dat oneffenheden beter zichtbaar zijn.

SchilderenVerfkleuren. Bij een zwarte muur zijn oneffenheden duidelijker zichtbaar. Bij heel wat hedendaagse inrichtingen wordt een combinatie van zwart en wit gebruikt als drager van het interieur.

Een zwart-wit interieur kan soms snel kil overkomen.

One Comment

Een modern-zwart wit interieur is ook prima te combineren met kunstwerken, sculpturen of klassieke stukken. Ondanks dat er niets zo fijn is als een strak, fris en clean huis: een beetje warmte is altijd welkom. Planten en bloemen 6 okt Leuk project: zo kweek je jouw eigen avocadoboom van een pit.

Zwart-wit interieur Een zwart-wit interieur zie garra rufa visjes kopen belgie steeds vaker terug in de hedendaagse interieurstijlen. Een zwart wit interieur wordt in heel veel woonkamers toegepast. Simpel gezegd eist zwart meer de aandacht op dan wit.

Door een tint grijs toe te voegen aan een zwart witte ruimte krijgt het zwart wit interieur meer dynamiek. Let wel op dat je hier niet mee overdrijft. Bron: diback, zwart wit interieur woonkamer.

Lifestyle 4 okt Zo krijg je die vieze geur én vlekken uit je plastic bakje. Tips 22 okt Hout toevoegen in je zwart wit interieur kan bij elke woonstijl , zowel landelijk als modern.

Vaak combineert men zwart en wit ook met n of meerdere tinten grijs! Keuken 5 okt Good to know: 4 stijlvolle ideen voor het opbergen van groente en fruit. Jouw blog op My Lovely Home. Hopelijk hebben wij je met deze tips kunnen helpen om zwart wit interieur woonkamer zwart-wit interieur te realiseren. Dit doe je door ongeveer 70 procent van de ruimte wit te houden. Zwart kan namelijk heel snel overheersen en dat willen we voorkomen. Hieronder 5 tips om je zwart-wit interieur te laten stralen.

Planten zorgen voor een natuurlijk effect en zorgen ervoor dat er meer leven is in je interieur. Het is wel belangrijk dat je de kleuren zo bescheiden mogelijk houdt, zwart wit interieur woonkamer.

Tips voor een zwart wit interieur

View Larger Image. Keuken 5 okt Zuiver zwart wordt nooit aangeraden omdat dit de ruimte absorbeert en het contrast te hard wordt.

Tip 3: Geen zwarte maar donker grijze muren Wil je in je zwart-wit interieur ook zwart en witte muren. Hierbij is het van belang om een goede afweging zwart wit interieur woonkamer maken tussen het zwart-wit interieur en het klassieke tintje. Maak dan gebruik van renovatievlies behang dat een egaal resultaat geeft. Accessoires Denk bij accessoires ook aan roodkoper, brons of goud.

 • Froukje 17.02.2021 05:01

  Wil je het graag in 1 keer goed doen?

 • Shanaya 14.02.2021 00:03

  Vaak combineert men zwart en wit ook met één of meerdere tinten grijs.

 • Mathys 15.02.2021 17:02

  De donker grijze verf lijkt op zwarte verf alleen zorgt het voor een minder groot contrast in de ruimte. Deze kan je dan combineren met opvallende accessoires, kussens en gordijnen in rijkelijke materialen zoals natuursteen, bont en fluweel.