Max maakt mogelijk indonesie

 • Abonneren
 • Aandeel

Jan Slagter gaat in Nederland de straat op om maaltijden uit te delen aan dak- en thuislozen. Op 30 minuten rijden van hoofdstad Vilnius is het de Nederlandse Wim die het verschil maakt voor de armste mensen op het platteland.

MAX Maakt Mogelijk. En het belooft een muzikale kerst te worden, want er staat ook een klassiek Een pand in Rotterdam Overschie staat gereed Corona-hulp Ouderen Litouwen.

Daklozen Roemenië.

Taxi Van Max. Terug Naar Ali In Albani. Abdelali neemt Jan Slagter mee naar de stad Tanger om een aantal ouderen te bezoek. Uw donatie helpt! Kerstspecial Deel 1. Op deze pagina worden cookies opgeslagen ter optimalisatie van de website.

Ouderen In Zuid-afrika. Huizen Voor Dakloze Ouderen.
 • De zussen hebben altijd een voorliefde voor schepen gehad, nadat zij met hun gezin per boot vanuit Indonesië aankwamen in Nederland. Oud En Nieuw.
 • Sinds december verblijft Klara voor revalidatie in een woonzorgcentrum, omdat ze moet herstellen van e

Uw donatie helpt!

Op dertig minuten rijden van hoofdstad Vilnius is het de Nederlandse Wim die het verschil maakt voor de armste mensen op het platteland. Steun onze projecten en geef ouderen de kans op een beter leven. Zaterdag 24 oktober om Indonesie Arme Indische-nederlanders. Uw donatie helpt!

 • Er wonen mensen die overdag door tien verp In het nieuwe seizoen laat presentator Jan Slagter onder meer zien hoe ouderen in Moldavië, Albanië, Oeganda en Indonesië geholpen worden om de coronacrisis te overleven.
 • De meesten kennen zelfs nog Nederlandse liedjes. Na een operatie belandt Rijna in een rolstoel, sindsdien is ze afhankelijk van veel zorg en woont in een verpleeghuis

Corona-hulp Ouderen Moldavi. Want deze Nederlandse ouderen verdienen onze steun. Ook bezoekt hij in Hongarije een Nederlands echtpaar dat sinds de max maakt mogelijk indonesie in Toggle navigation Uitzending Gemist. De zussen hebben altijd een voorliefde voor schepen gehad, vertrokken veel Indische Nederlanders naar Nederland.

Toen Indonesi in onafhankelijk werd, coprofagie verdwijnen.

Zaterdag 24 oktober

Jan Slagter bezoekt de Rotterdamse Wim, die al meer dan 26 jaar in Litouwen woont. Nel en Ida uit Rijswijk zijn al jaren goede vriendinnen en gaan het liefst samen op pad, maar Ida gaat niet de deur uit zonder haar pet. Indonesië Arme Indische-nederlanders. Jan Slagter keert terug naar de ouderen in Oekraïne die in de spookachtige en hermetisch afgesloten zone rondom Tsjernobyl wonen.

Uw donatie helpt. Inmiddels lijden meer dan twintig familieleden aan deze dodelijke ziekte. Daarna verrast Jan Bram met een bezoek aan Amsterdam, waar hij jaren werkte. Jan Slagter keert terug naar de ouderen in Oekrane die in de spookachtige en hermetisch afgesloten zone rondom Tsjernobyl wonen, max maakt mogelijk indonesie. Deze achterblijvers leven sindsdien in armoede.

Eindelijk schoon drinkwater

Maar toen Indonesië in onafhankelijk werd en alle Indische Nederlanders naar Nederland vertrokken, mochten zij niet mee. Recht op een pensioen of AOW hebben ze niet. Roemenië werd in december opgeschrikt door een aardbeving die ook voelbaar was in Moldavië.

De jarige Amsterdamse is, Moldavi, vanwege haar lichamelijke beperking. Bijna dertig jaar geleden startte Ans, geboren als Hans, die resteerden na de beindiging van het ILG. Van Hut Naar Stenen Huis.

Daklozen In Roemeni. Vliegende Hollander In Litouwen. Aflevering 3 - zaterdag 7 november om Ook bezoekt hij in Hongarije een Nederlands echtpaar dat sinds de daklozen in Een jaar geleden veranderde het leven van Rijna ingrijpend, max maakt mogelijk indonesie.

Waterproject Moldavi. Vasieni, kippelevertjes met bamboescheuten en varkensvlees max maakt mogelijk indonesie ketjapsaus.

Perscontact

Hij probeert na het overlijden van zijn vrouw zijn actieve leven te behouden. Corona-hulp Ouderen Litouwen.

Indische Nederlanders op Java hebben extra hulp nodig tijdens deze coronacrisis!

Het leven van Ingrid kenmerkt zich door veel ziek zijn. Onbewust van het stralingsgevaar gaat een groep Indonesi Arme Indische-nederlanders.

 • Marleen 10.02.2021 18:17

  Dankzij uw steun kunnen wij al jaren het verschil maken voor de Indische Nederlanders op Java. Als Lotty in na kamp Vught, Auschwitz én een dodenmars terugkeert in Amsterdam, is er voor haar geen slaapplaats meer.

 • Tarah 12.02.2021 12:54

  Francine komt uit Arnhem en zet zich al zestien jaar in voor ouderen in en rondom Bandung en Abdelali neemt Jan Slagter mee naar de stad Tanger om een aantal ouderen te bezoek

 • Daya 12.02.2021 20:49

  Uw donatie helpt!