Gratis app om sterren te herkennen

  • Abonneren
  • Aandeel

Het liefst ergens waar niet te veel omgevingslicht is zodat je de sterren goed kunt zien. Wil jij jouw lover echt goed imponeren?

Platform: Android. Deel de wijzerplaat direct met anderen via Night Sky! Geldt 50 euro betalen ook als voorspel? Het in- en uitzoomen op het heelal werkt goed. View all posts by Redactie Lifehacking.

Zo lok je je date niet voor niets mee naar buiten na jullie diner.

Volgende artikel wordt geladen:. De app is beschikbaar voor Android en iPhone. Het is de geheel nieuwe versie van de vorige Star Walk.

Op zoek naar lifehacks die wel werken. Night Sky-premie maandelijks. Jaarabonnement op premium! Star Walk 2 bevat in-app-aankopen.

Sta je eenmaal op die heldere avond omhoog te kijken, dan helpt deze app je om de sterren te benoemen. Star Walk 2 is te downloaden voor  iOS. Maak je klaar om de volgende zons- en maansverduisteringen te bekijken!

Pluspunten

Het gedeelte 'Wat is er nieuw' van onze sterrenkijk-astronomie-app zal je vertellen over de meest opmerkelijke astronomische gebeurtenissen in de tijd. Volgend artikel: Volgend artikel:. Star Walk 2 Free - Identify Stars in the Night Sky is een perfecte zoeker voor planeten, sterren en sterrenbeelden die zowel door ruimteamateurs als serieuze sterrenkijkers kan worden gebruikt om zelf astronomie te leren. Night Sky is gratis te downloaden voor iOS. Thank you for your review.

Star Walk 2 Free - Identify Stars in the Night Sky is a perfect planets, stars and constellations finder which can be used by both space amateurs and serious stargazers to learn astronomy by themselves. Voer je wachtwoord in We hebben een mail met een wachtwoord gestuurd naar.

  • Het in- en uitzoomen op het heelal werkt goed.
  • En laten daar nou toevallig een aantal megachille apps voor bestaan.

Deze gratis versie bevat advertenties. Details bekijken. De tijd dat je een astronomische telescoop of een enorme verrekijker nodig had om op ontdekking te gaan in de sterrenhemel is voorbij. Het hardop uitspreken durfde ik niet, maar het is gewoon je smartphone.

Het is alsof je door een telescoop kijkt, homoseksua.

Wel betaald in de apple store… Laden…. In het begin is het moeilijk te geloven maar het werkt vlekkeloos. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Redactie Lifehacking Lifehacking. Spot het internationale ruimtestation. Toch was het niet de eerste keer dat ik gevoelens had voor een vrouw? Nieuwe releases? Platform: Android.

Half november: Gigantische letter verduistert de sterrenhemel

Op de middelbare school was ik voor het eerst verliefd op een meisje. De beschrijving vertalen naar het Nederlands Nederland met Google Translate? Heb je een plekje gevonden? Wat vind je van deze hack?

Ga op sterrensafari met de app SkySafari? Geef een reactie Reactie annuleren. Premiumfunctie - De ruimte is enorm groot, Net als bij Star Walk 2 kun je de app naar gratis app om sterren te herkennen hemel richten en kun je vervolgens alle namen van sterren particulier huis huren rotterdam marktplaats planten opzoeken. App November 23, maar zie dit niet meer zo lang zitten… ik heb dikwijls het idee gehad dat er met mijn man iets gaande was maar kon er mijn vinger niet opleggen.

U kunt advertenties verwijderen via in-app-aankopen. Voer je wachtwoord in We hebben een mail met een wachtwoord gestuurd naar.

Hoofdnavigatie mobiel

Of wandel door het zonnestelsel met het vernieuwde interactieve bewegende model van het zonnestelsel! Toon meer gerelateerd items. Informatie Provider iCandi Apps Ltd. Voer je wachtwoord in We hebben een mail met een wachtwoord gestuurd naar.

SkyView De gratis app SkyView vertelt je welke sterren er in de lucht zweven! To get the best experience on our website and of our content, Safari or similar, sort of, zal de snelheid niet zo hoog zijn als je wellicht thuis via WiFi gewend bent.

Satellite Tracker by Star Walk. Op een heldere lente- of zomernacht kun je mooi sterren spotten.

  • Hendrike 15.01.2021 19:30

    Tap on the image of the camera on the screen and the astronomy app will activate your device's camera so you can see charted objects appear superimposed on live sky objects.