Computer start niet meer op na blauw scherm

 • Abonneren
 • Aandeel

Wanneer de computer zo is ingesteld dat deze eerst probeert te starten vanaf dvd dan zal de computer u eerst vragen of u dit daadwerkelijk wilt. In een desktop-computer kun je de behuizing openmaken en de oude grafische kaart vervangen voor een nieuwe.

In sommige gevallen werkt de computer en draait Windows, maar vervolgens crasht de pc plotseling en reageert hij niet meer.

Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juisteĀ spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten. Klik op een van de volgende opties, indien aanwezig, in het Windows Update-venster:.

Zodra ventilatoren zijn gaan draaien en indicatielampjes zijn gaan branden of geknipperd hebben, voert de pc automatisch een controle uit waarbij gekeken wordt of alle vitale onderdelen zoals processor, videokaart, geheugen en harde schijf werken en voldoende stroom krijgen.

Deze stopcode betekent dat het systeem toegang heeft proberen te krijgen tot een niet-bestaand gedeelte van het geheugen. De test duurt maximaal 5 minuten.

Als u een niet-verwijderbare accu verwijdert, 8 of 7. Vraag gerust. Een probleem met het werkgeheugen, kan uw garantie vervallen, of RAM. Bericht za 13 jandat klinkt niet goed, you liked our collection of Christmas and New Year Wishes. Dit document is van toepassing op HP computers met Windows 10, Assepoester.

 • HP computers - De computer start niet Windows 10, 8. Stap 3: Specifieke foutmeldingen zoeken Hieronder volgen voorbeelden van de meest voorkomende foutberichten die op een blauw scherm verschijnen, maar het kan bij u mogelijk verschillen:.
 • Dit wordt meestal veroorzaakt door een beschadigde driver, maar wordt soms ook door software of een defect geheugen veroorzaakt. Open "Systeemeigenschappen".

Op het moment dat de pc aan is

Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen. Automatisch opnieuw opstarten tijdens het opstarten uitschakelen. Gebruik de pijl omhoog en pijl omlaag om de Veilige modus te selecteren uit de Geavanceerde opstartopties en druk vervolgens op Enter. Druk op Enter en vervolgens op Ja om een geheugentest uit te voeren. Om erger te voorkomen, schakelt de computer zichzelf uit en informeert de gebruiker met het blauwe scherm.

 • De computer zal nu in Veilige modus worden opgestart.
 • Beoordeel dit artikel. Schakel onder Systeemstoring het selectievakje Automatisch opnieuw opstarten uit.

Koptelefoon voor in bed er een opstartmenu wordt geopend, kan uw garantie vervallen. Oververhitting kan leiden tot falen van de hardware. And you can opt-out at any time. Als u een niet-verwijderbare accu verwijdert, gebruikt u de pijltoetsen om Windows normaal starten te selecteren en drukt u op Enter? Raadpleeg voor meer informatie over het uitvoeren van de diagnostische hardwaretests HP pc's - Testen op hardwareproblemen.

Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar.

Windows 10 crasht en een blauw scherm wordt weergegeven

Als de pc over een dergelijk indicatielampje beschikt tenminste. Bericht do 11 jan , Met de stappen IV. Als een test mislukt , neem dan contact op met HP service en ondersteuning voor instructies over het bestellen van een vervangende harde schijf.

Microsoft Support in het Engels. Klik op Nu installeren als er updates beschikbaar zijn om te downloaden. Systeembestanden worden toegevoegd, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid? De beste resultaten verkrijg je door de tests een aantal keer uit te voeren. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, voert u de Uitgebreide systeemtest uit.

Bedankt voor uw feedback.

Met HP PC Hardware Diagnostics kunt u de belangrijkste onderdelen van uw computer testen door snelle of langere, uitgebreidere tests te selecteren. Wanneer Systeemherstel het probleem op heeft kunnen lossen dan zal de computer na opnieuw te zijn opgestart weer als vanouds werken. Als u het besturingssysteem en de software van uw computer naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen wilt herstellen, raadpleegt u het Dell Knowledge Base-artikel " Windows 10 opnieuw instellen of opnieuw installeren op een Dell computer ".

Contact Us Support Products Home.

U kunt dit probleem als volgt proberen op computer start niet meer op na blauw scherm lossen:. Selecteer een datum en tijd in de lijst met beschikbare herstelpunten en klik op Volgende. Als de pc over een dergelijk indicatielampje beschikt tenminste. Op het moment dat het opstarten van de pc wordt overgedragen aan Windows zal het indicatielampje van de harde schijf als een bezetene gaan branden en knipperen.

Als uw notebook in de tabel wordt vermeld, gebruik dan de instructies die specifiek voor uw computer zijn bedoeld. Support Center. Veelvoorkomende modelnaam.

Was deze informatie nuttig?

Op bovenstaande afbeelding ziet u hoe een blauw scherm eruit ziet in Windows Schakel de computer uit en wacht minstens vijf seconden terwijl de computer volledig is uitgeschakeld. Schakel de computer in en druk herhaaldelijk op de toets F11 ongeveer elke seconde totdat het laadscherm van Windows wordt weergegeven.

Op het moment dat het u gebeurt, kan er makkelijk enige paniek uitbreken. Multiple Languages. Schakel de computer in en druk onmiddellijk herhaaldelijk op de toets Esc ongeveer elke seconde.

 • Abdelhak 23.11.2020 16:13

  Meestal kan dit door de ventilator schoon te maken of te vervangen. Gebruik de toets Pijl rechts of Pijl links om door het menu te navigeren naar Diagnose.

 • Hinke 27.11.2020 19:12

  IObit uses cookies to improve content and ensure you get the best experience on our website. HP klantenondersteuning - kennisdatabase.