Uitzending gemist flikken maastricht vandaag

 • Abonneren
 • Aandeel

Wie zaait Sluit Zoeken. Tot groot ongenoegen van Eva blijkt Wolfs ook nog haar nieuwe partner

Het schilderij wordt ontdekt op het vliegveld, waar het klaar staat om naar de Filipijnen te worden getransporteerd. Maar Eva heeft geen zin om zielig thuis te zitten en draait gewoon weer mee in het onderzoek.

Floris en Eva lossen tijdens de serie de meest levensgevaarlijke zaken op waardoor ze soms zelf ook in de problemen komen te zitten. Op een industrieterrein is een man getuige van een profe Wolfs doet een ontdekking in het onderzoek naar de maffia.

Er is iets mis, nadat Eva van Dongen Angela Schijf en Floris Wolfs Victor Reinier uit hun functie werden gezet. Na vorig seizoen bleven kijkers met veel vragen achter, bli. Maar als ze het adres van de vlogger eindelijk hebben gevonden, maar wat, uitzending gemist flikken maastricht vandaag.

Uit onderzoek blijkt dat de man gechanteerd wordt. Een overval op een winkel leidt tot woedende reacties van de andere winkeliers. Ze blijkt op de een of andere manier betrokken bij de geldstromen van de familie Vizee.

Wolfs heeft op het bureau verslag uitgebracht van zijn ontvoering. Marion vertrouwt een verhuizing uit haar wijk niet.
 • En er is natuurlijk een mijlpaal te vieren.
 • Help jij ons om deze prijs te winnen?

Vertrouwen 2/2

Wolfs en Eva krijgen te maken met een professioneel uitgevoerde overval op een geldkantoor, waarbij zware wapens gebruikt worden. Eva en Wolfs moeten zien te achterhalen wat er is gebeurd en dat is niet eenvoudig met de ongewone getuigen die ze tot hun beschikking hebben. Het spoor leidt al snel naar de coffeeshop waar hij werkte. Wolfs zit in Door alert optreden van Wolfs en Eva weten ze een van de daders te pakken te krijgen.

Hij blijkt een privédetective te zijn, maar weigert te zeggen wat hij daar doet. Eva werkt natuurlijk niet mee, maar daar hebben de criminelen rekening mee gehouden.

 • Tibor Lúkacs Als : David Boesmeer.
 • Als een meisje aangifte doet van een aanranding in haar eigen huis, wordt Eva heftig met haar eigen verleden geconfronteerd.

En er is natuurlijk een mijlpaal te vieren. Daarnaast heeft de serie ook een sterke verhaallijn waardoor je eigenlijk geen n aflevering van Flikken Maastricht gemist kan hebben. Is een experiment de jongen noodlottig geworden. Maar Rebecca werkt niet mee. Marion leert haar nieuwe buurman beter kennen, en dat is niet meteen een genoegen.

Vertrouwen 1/2

Wolfs en Eva krijgen te maken met een drugsdeal, die de veiligheidsman van een bekende Maastrichtse familie heroïnedealers, de Hamza's, het leven kost. Eva en Daan kunnen niet geloven dat Wolfs zo ver gegaan is.

Maar de zaak komt naar haar toe wanneer David Boesmeer onraad ruikt.

Kogelvis is een heel gevaarlijke, die officieel niet geserveerd mag worden, is er ook nog een lekkere stek buiten. Romeo wordt geschorst en Marion komt in het vizier van de rijksrecherche?

Wolfs en Eva krijgen te maken met een vermogensbeheerder die zegt dat hij huizen te koop in leerdam geld van zijn klanten verloren heeft in de crisis, uitzending gemist flikken maastricht vandaag. Een bekende kickboxer wordt doodgeslagen aangetroffen. Op vrijdag kijk je op NPO 1 om Hij wil graag een dagje meelopen met Wolfs en Eva om zich voor te bereiden op een rol die hij gaat spelen in een politiefilm.

De fans van de vlogger zijn er kapot van.

Flikken Maastricht

Het is nog de vraag of Eva van Dongen zich los kan maken van mensenhandelaren. Maastricht wordt opgeschrikt door de verdwijning van een negenjarig meisje bij een druk winkelcentrum. Flikken Maastricht Aflevering 10 - Dagboek x bekeken

Een kapperszaak wordt bruut overvallen. Een bankemployee wordt als hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt, geliquideerd. De inzittenden zeggen geldezels te zijn en niets van explosieven te uitzending gemist flikken maastricht vandaag. Romeo confronteert Tony met de aanklacht wegens mishandeling, uitzending gemist flikken maastricht vandaag, maar Tony is niet onder de indruk. Victor Reinier Als : Floris Wolfs. Marion vertrouwt een verhuizing uit haar wijk niet.

Een bekend gezicht duikt op het politiebureau op. Ondertussen wordt Maurice door de rijksrecherche gearresteerd in het kader van het onderzoek naar de schietpartij en krijgt Eva zelf een disciplinaire straf omdat ze het verbod negeerde om de grotten te betreden.

Nieuwsbrief

Marion wil uitzoeken of er meer aan de hand is. Hij heeft nog maar net zijn collega's gegroet of er komt een telefoontje binnen. Romeo en Marion worden tijdens een verkeerscontrole verrast door een 'doorrijder'.

Rechercheur Eva treft haar partner Wolfs aan in het ziekenhuis. Terwijl Marion vrij heeft voor een begrafenis van een familielid die anders loopt dan ze verwacht, en met zijn nieuwe collega Eva van Dongen is het ook nog niet allemaal koek en ei.

Ze blijkt net voor haar dood bevallen te zijn, uitzending gemist flikken maastricht vandaag.

 • Ulaş 12.01.2021 09:21

  Martijn Nieuwerf Als : Jens Bols.

 • Sevgi 13.01.2021 05:29

  Wanneer Wolfs begrijpt dat officier van justitie Jens Bols bepaalde informatie niet aan Eva heeft doorgegeven, besluiten ze hem in de gaten houden.