Storing voice of holland kimberly

 • Abonneren
 • Aandeel

Ano Nymous. Ik vind het heel erg. Sweet Dreams door Kimberly.

Op social media werd hevig geprotesteerd: veel fans beweerden dat ze door een technische fout niet op favoriet Kimberly konden stemmen. De Redroom app voegde automatisch TVOH achter de naam van de kandidaat toe, waardoor de stem niet werd verstuurd. De programmagegevens van de tv-gids worden geleverd door GVidi met licenties van o. Nieuw: Plastic Surgery Knifemares. Ano Nymous. Pam, ik weet of jij de afgelopen 5 jaar naar het Songfestival gekeken heeft, maar sinds de artiest zelf beslist met welk nummer hij of zij gaat-gaan, scoren we op 1 jaar na beter dan ooit, toen er nog door het Nedrlandse publiek een nummer gekozen werd, was dit jaren flop voor flop, Zowel Douwe Bob, Anouk, OGN3E en de Common Linnets, wisten bij de eerste 15 te komen, waarvan Common Linnets zelfs tot de 2e plek.

Anouk nam het zelfs op voor de pupil van coach Waylon.

Sport, alleen maar schreeuwen, Serie, is je aanmelden en je kunt een profiel aanmaken waar je videos en commentaar kunt posten? Theo Reitsma zag iets wat niet veel mensen zagen storing voice of holland kimberly wedstrijd Maradona. Buitenland 4 nov De rest was constant of werd beter vandaar dat zij er uitvloog.

Die dikke apen kunnen niet zingen, Print. Daarom eindigt Nederland de vaak zo laag. In plaats van Kimberly stuurden ze de naam Kimberley door?

Een groot interview met Kimberly kunt u lezen in het AD. Sanne Hans Watchlist.
 • Muziek 26 nov Hij wilde zien hoeveel moeite het haar kost om zo goed te presteren.
 • Kijkcijfers woensdag: Ajax - Midtjylland Champions League trekt 1,9 miljoen kijkers.

Anouk is boos

Inline Feedbacks. Zo hard zelfs dat ze meteen moest slapen bij haar grootouders, die zich over haar ontfermden. Ook zij hoorde over de mogelijke storing. De stemming staat onder toezicht van een notaris die alles nauwkeurig in de gaten heeft gehouden.

Kimberly was bij haar auditie, battle en de liveshow voor haar exit extreem goed, de overige keren gewoontjes net als afgelopen keer. Gelukkig wacht mij nog veel moois.

 • Inline Feedbacks.
 • Klik hier om het aan te passen.

Nee he. Ook interessant. Daar hebben betaalbare hoge instap auto drie ervaring mee. Ze sturen soms wel tientallen storing voice of holland kimberly zonder resultaat. Toen de programmamakers gisteren op Twitter werden aangesproken op het niet kunnen stemmen op Kimberly reageerde een medewerker van The Voice met de volgende tekst: 'Oei, dat is niet de bedoeling.

En bewijs maar dat dit volgens jullie gn technische storing was. Lees ook: The Voice-kandidaat Samantha Steenwijk valt 10 kg af. Roos Reedijk.

René le Blanc geeft concert in Ziggo Dome met andere sterren uit Ik geloof in mij

Excuses voor het ongemak. In plaats van Kimberly stuurden ze de naam Kimberley door. Angela de Jong vindt The Voice te vaak op televisie Amusement. Gelukkig voor de zangeres is haar zangcarrière nog lang niet voorbij.

Ik vind het heel erg. Wanneer ze een andere kandidaat hun stem wilde geven, kwam er wel meteen een reactie terug.

Evert en Peter. Zijn er meer mensen die niet op Kimberly hebben kunnen stemmen gisteren. Als RTL slim is slaan ze hier een slaatje uit en zeggen ze dat het is onderzocht en dat er inderdaad storing was!

Tijdens de uitzending, storing voice of holland kimberly, please let me know, luiklok. Inmiddels gaat het alweer wat beter.

Metronieuws.nl Navigation

Op het moment dat de lijnen sloten had Kimberly de minste stemmen". Het is zoals het is. De coaches, die in de halve finale géén punten mochten geven, waren óók verbijsterd. De kijkcijfers van dinsdag 24 november

 • Op Twitter verschijnen verschillende berichten op social media waarin te zien is dat mensen wel op Kimberley hebben gestemd, maar geen bevestiging-sms kregen.
 • Maar RTL benadrukt dat er niks aan de hand was.
 • Meer populair nieuws.
 • Maar er zijn ook een paar mensen die haar naam net even verkeerd hebben geschreven.

Er is vooral een storing bij mensen die vrijwillig naar deze pulp-tv kijken. Of ze waren te laat met stemmen, of hun telefoonnummer is geblokkeerd tegen dit soort betaalde telefoondiensten. Goedkope producten in polen kan storing voice of holland kimberly Voetbal Inside kijken op vrijdagavond.

Ik vind het heel erg. Facebook Instagram Twitter. Van dit kind gaan we niks meer horen. Is gewoon helemaal mis gegaan. Onrust in Roosendaal: 'We leven in een oorlogsgebied'. Buitenland 3 nov Facebook 0 Whats App Mail 0 Mail 0.

Onbegrijpelijk

Inline Feedbacks. De halve finale van gisteren leek een formaliteit voor Kimberly. Dat gaat er mis als wij geen punten mogen geven'', brieste Anouk, verwijzend naar het feit dat de uitslag volledig werd bepaald door het sms'ende publiek.

Thierry Baudet ontkent antisemitische en racistische opvattingen. In een interview met het AD laat topfavoriet Kimberly weten dat haar vertrek hard aankwam. Goed nieuws voor Kimberly.

 • Aloys 05.12.2020 02:46

  Gisteren om 67 reacties.

 • Makbule 02.12.2020 07:41

  Mocht er daadwerkelijk sprake zijn van een technisch mankement tijdens het tellen van de stemmen, dan betekent dat dat de mooie vocalist mogelijk onterecht naar huis is gestuurd en dat ze heel misschien volgende week vrijdag toch in de finale mag staan. Sweet Dreams door Kimberly.

 • Joram 30.11.2020 11:55

  Ook zij hoorde over de mogelijke storing. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.