Nieuwe raad van bestuur rabobank

 • Abonneren
 • Aandeel

De raad van commissarissen draagt de leden van de groepsdirectie voor en legt hierover verantwoording af aan de vertrouwenscommissie uit de centrale kringvergadering.

Jonge leiders, frisse blik.

Doel van de nieuwe topstructuur is volgens het persbericht om te komen tot een plattere organisatie met meer focus op de digitale transitie. De leden van de groepsdirectie worden benoemd voor een periode van vier jaar. Sinds 1 oktober is Wiebe Draijer de voorzitter van de RvB. Directie De directie geeft leiding aan Rabobank Amersfoort Eemland.

De nadrukkelijke inbedding van IT en innovatie in de nieuwe groepsdirectie sterken mij in deze overtuiging. Met een groepsbrede aandacht voor digitalisering en talent op ons hoogste uitvoerende bestuursniveau sluiten we beter aan op de veranderingsagenda van de coöperatieve Rabobank.

Stel uw vraag.

Onze adviseurs van de Rabo Medicidesk begrijpen hoe belangrijk het is om op het gebied van de gezondheidszorg met jou mee te denken.

Digitalisering, innovatie en HR krijgen extra prioriteit, nieuwe raad van bestuur rabobank. De ledenraad van Rabobank Amersfoort Eemland bestaat uit dertig leden en vergadert vier keer per jaar.

Bij Rabobank Amersfoort Eemland hebben leden invloed dankzij een uit hun midden gekozen ledenraad. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.
 • Digitalisering, innovatie en HR krijgen extra prioriteit.
 • Over de ledenraad De ledenraad van Rabobank Amersfoort Eemland bestaat uit dertig leden en vergadert vier keer per jaar. Hierbij was zeer van belang dat leden onbeperkt aansprakelijk waren, een onbezoldigd beheer, reservering van de winst voor verdere groei en een aansluiting met een centrale coöperatieve bank terwijl de plaatselijke zelfstandigheid werd behouden.

Annet Aris nieuwe commissaris Rabobank. Barbara Baarsma wordt directievoorzitter Rabobank Amsterdam. De raad van commissarissen houdt toezicht op het dagelijks beleid van Rabobank Nederland en de verbonden ondernemingen. Zoeken Zoek in de meer dan 5. Moerland werd opgevolgd door interim-voorzitter Rinus Minderhoud. Digitalisering, innovatie en HR krijgen extra prioriteit. Hoewel hun structuren sterk op elkaar leken, volgden de twee koepelorganisaties gescheiden wegen.

 • Rabobank  heeft het afgelopen anderhalf jaar flinke veranderingen doorgevoerd in haar interne organisatie. Met het oog op de nieuwe structuur en de wijzigingen in hun domein hebben huidige bestuurders Ralf Dekker COO en Rien Nagel besloten om per september hun loopbaan buiten de bank voort te zetten.
 • De nieuwe leden zijn zonder meer aanwinsten voor het team, dat met ambitie en veel energie de uitdagingen aangaat waar we voor staan. Hierbij was zeer van belang dat leden onbeperkt aansprakelijk waren, een onbezoldigd beheer, reservering van de winst voor verdere groei en een aansluiting met een centrale coöperatieve bank terwijl de plaatselijke zelfstandigheid werd behouden.

In leidde de fusie tot een nieuwe naam: Coperatieve Centrale Raffeissen-Boerenleenbank, roepnaam Rabobank. Rien had een leidende rol bij de wijziging van de governance van Rabobank. Maar hoe doe je dat. Wat leveren jouw inspanningen eigenlijk op. Jan van Nieuwenhuizen vertrekt bij Rabobank.

Over Rabobank

Hierbij was zeer van belang dat leden onbeperkt aansprakelijk waren, een onbezoldigd beheer, reservering van de winst voor verdere groei en een aansluiting met een centrale coöperatieve bank terwijl de plaatselijke zelfstandigheid werd behouden. Kenniscentrum Duurzaam Bouwen. In het buitenland zetten we in op het groeipotentieel van Rural Banking en met onze focus op food en agri versterken we met Wholesale onze leidende positie in de food- en agriketen.

Een ander verschil was dat men in Eindhoven een strakker, meer centralistisch beheer voerde dan in Utrecht, waar men meer de neiging had de lokale autonomie te benadrukken.

Zij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank. De ledenraad denkt mee over het beleid en de financile dienstverlening van Rabobank Amersfoort Eemland. Stuur een e-mail. Coperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B. Sinds 1 oktober is Wiebe Draijer de voorzitter van de RvB. Sylvia Krebber.

Raad van Commissarissen Rabobank

Kenniscentrum Duurzaam Bouwen. Jarenlang werkten deze organisaties onafhankelijk, maar steeds vaker werd er samenwerking gezocht. Organisatiestructuur Rabobank Groep De leden van de groepsdirectie worden benoemd door de raad van commissarissen.

 • Rabobank is niet de enige grootbank die veranderingen aanbrengt in de top van zijn organisatie.
 • De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk.
 • In trad RvB-voorzitter Piet Moerland af toen bekend werd dat Rabobank-medewerkers gedurende langere tijd de Libor -rente hadden gemanipuleerd.
 • Volgend op de reorganisatie en de nieuwe strategische richting van de grootbank, heeft de Raad van Commissarissen besloten dat Rabobank ook een nieuwe topstructuur nodig heeft.

De Joris en de draak efteling winnen Groep bestaat uit lokale Rabobanken, Nieuwe raad van bestuur rabobank. In juni is de bestuursstructuur vereenvoudigd. De grootbank voert momenteel, de grootste reorganisatie  in haar geschiedenis door, Rabobank Nederland en een aantal dochterondernemingen. Financinmaken of versieren van een opbergkist, mensen die tijdens hun werk contact hebben met kinderen enof hun ouders.

Top Corporate Vrouwen bekend. De leden van de groepsdirectie worden benoemd door de raad van commissarissen. In de ledenraad is ruimte voor 35 leden.

Raad van Bestuur

Els de Groot chief risk officer Rabobank. Volgend op de reorganisatie en de nieuwe strategische richting van de grootbank, heeft de Raad van Commissarissen besloten dat Rabobank ook een nieuwe topstructuur nodig heeft.

Categorie : Rabobank Groep.

De eerste dagen als chro van Rabobank. De grootbank voert momenteel, de grootste reorganisatie  in haar geschiedenis door, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Vul het interesseformulier in?

 • Kornelis 28.12.2020 17:04

  De wijze waarop dat is gebeurd en de betekenis hiervan is voor de bank van zeer grote waarde. Kern Soest.

 • Johannis 23.12.2020 00:51

  Jouw financiën, onze zorg Onze adviseurs van de Rabo Medicidesk begrijpen hoe belangrijk het is om op het gebied van de gezondheidszorg met jou mee te denken. Het is onderdeel van de Rabobank Groep die naar eigen zeggen de grootste financiële dienstverlener van Nederland is.