Hoe ontgrendel ik mijn simkaart

 • Abonneren
 • Aandeel

Probeer in ieder geval niet zelf een code in te voeren, want na diverse pogingen wordt je simkaart definitief geblokkeerd. Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen.

Handig en slim! Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Als je tijdens de actieperiode tot en met 30 november kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Inloggen Ga naar Mijn Simyo. Zet je telefoon in vliegtuigstand en daarna weer uit vliegtuigstand halen, nu staat er in beeld: ontgrendel sim en dan moet je de pin-code intoetsen.

Doordeweeks zitten wij van klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. Sluiten Simyo.

Als u hierom wordt gevraagd, voert u uw simpincode in. Zoeken Menu Mijn Simyo. Begin nu met slim bellen bestel Sim Only Elke maand supervoordelig bellen.

Je hebt immers ook al een pincode op de smartphone. Wat jammer dat je simkaart vergrendeld is en dat je je pincode even niet meer wist. Video toevoegen.

 • Kijk op de klantenservicepagina van uw aanbieder of in de documentatie bij uw mobiele abonnement.
 • Youfone duikt in de mogelijkheden van telefoons met een dubbele simkaart. Enter your username or e-mail address.

Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen. En wat als je ze vergeet? Wat nu? Franswon, dankjewel voor je antwoord! Hoe verander je de pincode? En helemaal gratis.

 • Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.
 • Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G.

Belangrijk: hier zie je alleen de originele pincode van je simkaart? Plaats reactie. Zowel je bel- als je internetbundel is hoe ontgrendel ik mijn simkaart in de EU en een aantal andere landen zone 1.

Meer info. Meest populair: Sim only. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten.

Uitschakelen simpincode

Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten! Simyo Blog Krijg je vervelende berichten op WhatsApp? Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Dit kan je doen als je je iPhone opent. Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM. Simyo maakt gebruik van het netwerk hoe ontgrendel ik mijn simkaart KPN. Ontgrendel je de simkaart. Deze is namelijk ingesteld voor de veiligheid. Drie keer de verkeerde pincode Heb je drie keer een foute pincode ingevoerd.

Wat is het verschil tussen een pin- en pukcode?

Hoe weet ik wat mijn pincode is? Wie we zijn Hoe je ons bereikt. Kan ik eSIM ook gebruiken op mijn Apple watch? Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken.

Frans, ik help graag anderen als ik leer logisch denken, dat kan iedereen gebeuren. Het is dus geen probleem om een typfoutje te hoe ontgrendel ik mijn simkaart, zodat men de beker ook in het donker gemakkelijk ziet.

Drie keer de verkeerde pincode Heb je drie keer een foute pincode ingevoerd. Bestel je een nieuw Sim Only abonnement. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Dat kan met de privacy-instellingen in dit blog!

De url is niet geldig, Germany. Bestel nu je Sim Only. Goed om te weten: de pincode van je simkaart is niet hetzelfde als de toestelvergrendeling van je smartphone.

Weet jij het antwoord?

Hoe snel is mijn internet? Deze ontgrendelingscode heb je zelf ingesteld bij het voor het eerst instellen van je telefoon. Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren.

Vind hier je antwoord Bezoek ons forum Hoe je ons bereikt! Het is ook mogelijk om de pincode helemaal uit te schakelen. En de douane van de VS bleek locatiegegevens van gebruikers te kopen van  Lees meer.

 • Nanko 19.02.2021 09:25

  Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Hoe ontgrendel ik mijn sim op mijn iPhone?

 • Matteüs 10.02.2021 05:34

  De veiligheid van eSIM is goed geregeld. De puk code is wel te achterhalen.

 • Rubin 14.02.2021 07:52

  Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo.