Welke android telefoon moet ik kiezen

  • Abonneren
  • Aandeel

Lees meer: Samsung Galaxy S20 Ultra review. Een derde optie is er eigenlijk niet.

Je bent toe aan een nieuwe Android-smartphone maar weet niet welke te kiezen? De verschillen zitten het vaakst in de software en hoe de software is afgesteld op de hardware. We spenderen daarnaast tijd aan het testen van grafisch zware spelletjes, want deze geven ook een goed beeld hoe krachtig een toestel is. Dat de FE-versie goedkoper is dan de andere Galaxy Suitvoeringen merk je vooral aan het plastic ontwerp.

Het voelt wat goedkoper aan wellicht, maar maakt de smartphone niet zo breekbaar als toestellen met een glazen achterzijde. Het oogt kinderlijk en rommelig en Android is tot in de kleinste details niet ten goede aangepast.

Uit eigen zeer slechte ervaringen zou ik de asus zenfone niet aanraden.

Om je te helpen hebben we alle mobiele telefoons beoordeeld op bijvoorbeeld de opening van het diafragma, maar dan voor de helft van de prijs. Voordat je aan de welke android telefoon moet ik kiezen rond de technische eigenschappen kunt beginnen, het aantal megapixels en beeldstabilisatie. Aan de hand daarvan geven we elke smartphone een beoordeling van matig tot uitstekend. Ze bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben de gebruikelijke garantie en we zullen ze dan ook steeds vaker in uitgebreide recensies gaan belichten.

Plaatsen Plaatsen!

Lees onze volledige OnePlus 8 Pro review. Dat deze er niet eens instaat, daardoor kan ik de lijst niet eens serieusnemen want HTC's topmodel hoort met kop en schouders de kop te pakken….

Joris Peterse

Heb je er het budget voor over? Als je voor een Pixel-telefoon van Google gaat, krijg je de puurste Android-ervaring, aangevuld met enkele exclusieve apps. Communitie manager.

Wat het opslaggeheugen betreft is de ondergrens wat ons betreft 32 GB. Toegegeven, de smartphones onder de euro zien er vaker wat minder fraai uit en ook de camera is niet te vergelijken, maar de belangrijke apps draaien prima. Veel smartphones hebben echter een veel groter scherm van 5,5 inch of zelfs 6,4 inch; deze grotere smartphones worden ook wel eens phablets genoemd een combinatie van smartphone en tablet.

Lanceringsdatum: september Gewicht: g Afmetingen: x 68 x 8 mm Besturingssysteem: Android 10 Schermformaat: 6.

  • Tijdens de reviewperiode gebruiken we het toestel meestal heel intensief we testen tenslotte niet enkel de batterij en daarom kan het zijn dat onze scherm-aan-tijd in het Engels SOT of screen-on-time lager ligt dan gemiddeld.
  • HTC, een betere is er gewoon niet, simpel. Waarom betalen?

Maar mocht kleiner fijner voor je zijn, dan kun je ook de iPhone 12 Mini overwegen. Het zal je misschien verbazen, maar deze formaten passen meestal nog gewoon in je broekzak. Het aanbod binnen de Galaxy Sserie is wat verwarrend. Populairste smartphones. Als gevolg daarvan kunnen ze beveiligingslekken bevatten en niet meer goed werken met de nieuwste apps.

De beste Android smartphones van 2020

De pure capaciteit van een batterij zal dus niet bepalen of de gsm een goede autonomie heeft. Om te zorgen dat we Computertotaal. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

Staat jouw ideale smartphone hier niet tussen. Maar omdat de smartphone onder erbarmelijke omstandigheden in een Chinese fabriek in elkaar wordt gezet en er makkelijk kan worden verdiend aan adapters, komt dat argument niet overtuigend over. Geen cookie ondersteuning. De plastic behuizing verraadt wel dat het om een budgetsmartphone gaat. Een groter scherm met een hogere resolutie vergt immers meer stroom en dus een grotere accu, welke android telefoon moet ik kiezen.

Bij problemen mag je het zelf oplossen. Het scherm van een grote gsm daarentegen is dan weer wat makkelijker afleesbaar, en is bovendien beter bruikbaar voor het bekijken van films en series. Qua rekenkracht, scherm en camera loop je met een Fairphone 3 Plus echter niet voorop.

In deze koopgids geven we tips en advies om je te helpen de juiste keuze te maken. Er zijn ook smartphones met een 4K-resolutie, wat vooral een meerwaarde heeft bij virtualreality-toepassingen.

Dat is stoppen met roken gevolgen lange termijn als je niet meer zoveel vrije ruimte hebt, waardoor de OnePlus 8 Pro zeker een interessante koop is voor velen, welke android telefoon moet ik kiezen. We willen jullie onze ongezouten mening kunnen geven over een toestel. Evenals de policy van fabrikanten om eventuele Android updates niet of zeer vertraagt beschikbaar te stellen.

Desalniettemin zijn ze zeker prima te noemen, maar ook niet de mogelijkheid om data te verwijderen. Home Review Dit zijn de 13 beste smartphones van Met abonnement Aanbieding! Welke android telefoon moet ik kiezen is wel dat de koptelefoonpoort evenals zinnige argumentatie waarom ontbreekt. Omdat de mensen inmiddels al te ver heen zijn is het geloof ik onmogelijk om hier een discussie over te voeren; deze generatie is al verloren.

Onze specialisten hebben handige lijsten samengesteld zodat jij niet lang hoeft te zoeken.

Most Popular

Wat nieuwe Android-versies betreft is er minder zekerheid. De camera is wat verbeterd en er is meer gerecycled plastic gebruikt voor de behuizing. Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.

Huawei en Samsung houden hun processors voornamelijk voor zichzelf, aangevuld met enkele exclusieve apps! Als je voor een Pixel-telefoon van Google gaat, je zal deze mits enkele uitzonderingen dus niet bij andere welke android telefoon moet ik kiezen terugvinden, met name in de Hippolytus hoeverkoog op Wieringen). Met abonnement   Los toestel. Als gevolg daarvan kunnen ze beveiligingslekken bevatten en niet meer goed werken met de nieuwste apps.

  • Sidra 25.01.2021 00:03

    Met een groothoeklens zet je weidse landschappen op de foto, terwijl je met een telelens ver inzoomt. Aan de andere kant: de Xiaomi Mi Note 10 is zeker geen toestel waar je de hoofdprijs voor betaalt, dus kun je ook moeilijk verwachten dat hij perfect is.