Sjaal met zakken haken

 • Abonneren
 • Aandeel

Heerlijke warme sjaal met zakken voor de koude dagen. Leuke sjaal met zakken. Het haakpatroon is gratis en komt van Atty's.

Gratis haakpatroontje van een hele simpele sjaal op Ravelry. Je zet een aantal lossen op zo breed als dat jij de sjaal wilt hebben. Komt van Annie Germeraad en is gratis. Dit is het eerste patroon dat ik heb uitgeschreven en het is zo lang geleden dat ik helaas niet meer kan zeggen hoe ik het gedaan heb. Haakpatroon gevonden bij InterUnet. Ik ben een echte koukleum! En de Cotton is zo zalig zacht

Gevonden op de site van Saskia Laan. Muts voor een Muts In dit boek met patronen voor prachtige mutsen, tassen en veel meer. Dit is het eerste sjaal met zakken haken dat ik heb uitgeschreven en het is zo lang geleden dat ik helaas niet meer kan zeggen hoe ik het gedaan heb.

Een reactie posten.

Een patroontje voor een gehaakt puntsjaaltje! Deze 2 toeren herhaal je beide tweemaal.
 • De sjaal had misschien wat minder breed gemogen maar aan de andere kant kan ik wel een beetje in wegkruipen. Het haakpatroon is gratis en komt van Atty's.
 • Heb je aanvulling voor het patroon dan graag zodat ik het kan aanpassen. Freppi Gratis Haakpatronen Sjaal Sjaals haken voor het koude weer of luchtige sjaaltjes voor de zomer.

Blogarchief

Gevonden op de website van Make it Yourself. Sjaal met vasten. Kun je vinden op de website van Haakidee. Komt van het Engelse Red Heart. Gratis haakpatroon van Yarnspirations.

De eerste rij begin ik met 2 stokjes in de laatste vaste van de vorige toer je hebt je werk dus gekeerd, sjaal met zakken haken. Leuk werk en snel klaar. De website van ByCLaire met een gratis haakpatroontje van mandjes en een sjaal! Deze superwarme en mooie sjaal met zakken heb ik gehaakt met  Cotton van Het is een duidelijk haakschema. Gratis pdf haakpatroontje van een zomers sjaaltje.

Heb je aanvulling voor het patroon dan graag zodat ik het kan aanpassen. Het is meer een zomersjaaltje. Sjaal van garen van Xenos Weet je nog dat ik garen van Xenos heb laten zien?

Sjaals haken voor het koude weer of luchtige sjaaltjes voor de zomer.

Deze superwarme en mooie sjaal met zakken heb ik gehaakt met  Cotton van Voor de gevorderde haakster is dit echt sjaal met zakken haken makkelijk en kan je heerlijk haken voor de televisie.

Een reactie posten. De sjaal voor Janne volgt snel. Het is een Nederlands patroon en komt van Bosliefje.

Hier kun je gratis haakpatronen vinden voor sjaals. Sjaal met vasten. Warme wintersjaal met zakken Op internet zag ik steeds van die prachtig gebreide sjaals langskomen en natuurlijk wou ik er ook éé

 • This is a great project for a beginner or a more experienced crocheter.
 • Haaknaald nr.
 • Dit herhaal je tot de laatste vaste, hier eindig je zoals je begonnen bent; met 2 stokjes.
 • Het is een Nederlands patroon en komt van Bosliefje.

This is a great project for a beginner or a more experienced crocheter! Ik ben begonnen met 36 sjaal met zakken haken Patroon afkomstig van De Creatieve uil.

Nederlands haakpatroontje. Erg mooi patroon. Er is ook een video. Losse zakken haken: 18 lossen haken en dan weer alleen maar stokjes haken.

Afkomstig van Happy in Red. Vandaag eerst de sjaal die ik voor mezelf maakte. Warme wintersjaal met zakken Op internet zag ik steeds van die prachtig gebreide sjaals langskomen en natuurlijk wou ik er ook éé In de winter wil ik dan ook een hele grote en warme sjaal.

Kun je vinden op de website van Haakidee. Got it. Zakken er op naaien met de hand.

 • Annelous 11.01.2021 22:50

  De website van Pieerot Yarns met een hele mooi, gehaakte wintersjaal. Kun je vinden op haar website in het Nederlands.