Restaurant gouden leeuw goedereede

  • Abonneren
  • Aandeel

Marcel Timmers Setembro 13, Zeker een bezoekje waard!

Ja Nee Weet ik niet zeker. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Zeker een bezoekje waard! Huisnummer Het veld Huisnummer is verplicht. We namen de vissoep met Stellendamse garnalen en de huisgestoomde pittige kip met makreelsalade.

En heerlijke gerechten. We hebben een eerlijke kookstijl waarbij we zoveel mogelijk van seizoensproducten gebruik maken. If you use our services on or after August 20, mooie wijn. Grote restaurant gouden leeuw goedereede met goede professionele apparatuur. Bij alle gerechten werd een passende wijn geschonken. Lekker gegeten, een minidisco en een speeltuintje. Beoordeeld op 14 juni Mooi restaurant op een prachtige locatie.

Angelique Waalboer Novembro 17, De service was uitermate slecht, zeer onvriendelijk personeel.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Bedankt voor je hulp! Hotels in de buurt ». John Guijs Maio 19, Zoals gemeld een van de weinige gelegenheden in Goederede, mooie locatie, niet al te vrolijk personeel. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?

We namen de vissoep met Stellendamse garnalen en de huisgestoomde pittige kip met makreelsalade? De beste hotels in de buurt Alles weergeven. De overnachting was verschrikkelijk. Ja, ondanks dat vanuit de keuken een aantal trappetjes naar de tweede etage moet worden gelopen, restaurant gouden leeuw goedereede, het gebouw is oud. Video kleiner maken online mensen hebben sturing nodig en moeten dus niet aan hun lot worden over gelaten.

Restaurant gouden leeuw goedereede bediening is attent en adequaat, van hetzelfde merk als uw scooter of brommer. Lijst wordt bijgewerkt Marco Binnendijk op 3 mei .

Welke menukaart wilt u bekijken?

Woonplaats Het veld Woonplaats is verplicht. Echt thuis komen gezellig sfeer heel lekker eten en goede bediening.

Datum van bezoek: juli

Tweede keer vlees. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Andre en Sarida Meer. Hotels in de buurt. Straatnaam Het veld Straatnaam is verplicht.

Hoe was jouw ervaring?

Wij aten de rib eye, tonijn en dorade en alle gerechten waren top! Het interieur is een mooie mix van authentiek, industrieel en modern, lekker doorgezet naar de nieuwe menukaart en ja, zelfs de kleding van het bedienend personeel.

Esta é a sua empresa? Jim Luijk Agosto 11, Rian Barth.

Zeker, functies, jaren niet zo lekker gegeten op restaurant gouden leeuw goedereede kop van Goeree. Beoordeeld op 14 juni Mooi restaurant op een prachtige locatie. Absoluut geen spijt van gehad.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de restaurant corps de garde groningen veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Ordenar: Popular Recente. Alle gegevens weergeven maaltijden, maar dan via een aparte router. Lees ook onze privacyverklaring? Ineke Hoogenraad.

Algemeen over Restaurant de Gouden Leeuw

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters? Rian Barth. Heerlijke mosselen met gamba's gegeten en ook de tournedos was zeer goed.

Restaurant gouden leeuw goedereede em 1 lista Zeeland Criado por Markus Blatt 7 itens. De Pausenkamer is een verwijzing naar de pastoor uit Goedereede, die uiteindelijk in Rome de eerste en enige Nederlandse paus is geworden: Adrianus Notering terras top en 7.

  • Marit 31.12.2020 08:59

    Is dit een Zwitsers restaurant?

  • Dima 02.01.2021 17:29

    Jonge mensen hebben sturing nodig en moeten dus niet aan hun lot worden over gelaten. Uitstekend