Klimpark fun forest rotterdam

  • Abonneren
  • Aandeel

April:  Ieder weekend geopend van Let op : Check de website voor actuele openingstijden en hun veiligheidsmaatregelen i. Gereisd met vrienden in juli

Ook heel tof: je kunt bij Fun Forest ook suppen op de Kralingse Plas! Goed nieuws voor alle avonturiers, want onze parken in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo zijn weer open. Fun Forest Rotterdam Tickets.

Een deel van de mensen ging klimmen, een deel ging zeilen en er waren nog meer activiteiten. Blog Een avontuurlijk dagje uit. Lees verder.

Veilig betalen met. In het buitenland klimt het personeel wel naar boven en helpt dan op het parcours. Leuke sport. Chrome, Firefox, Red Granite Pictures Produced Horns and Dumb and Dumber To. RinTjH heeft een beoordeling geschreven okt.

In het klimbos beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen.
  • Vandaag gesloten.
  • We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden.

Activiteiten

Klik voor alle informatie op de roze button om naar de website van Fun Forest te gaan. Datum van activiteit: oktober Rotterdam, Nederland 9 bijdragen. Klim dan een rondje in parcours 4. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Ik ga akkoord met de privacy statement en de algemene voorwaarden Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief.

Kom daarom gezellig langs met je gezin, vriendengroep of collega's. We hadden een geweldig personeelsuitje bij Fun Forest. Na de persconferentie van 3 november hebben wij besloten om ons klimbos te sluiten! Fun Forest Rotterdam Beoordelingen. In het buitenland klimt het personeel wel naar boven en helpt dan op het parcours. RinTjH heeft een beoordeling geschreven okt, klimpark fun forest rotterdam.

Heb je een vraag?

Selecteer een starttijd. Het laatse parcours duurde veel te lang. Dit parcours is een goede uitdaging! Corona Virus Update: 14 mei

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card! Fun Forest Rotterdam Tickets. Een beoordeling schrijven. Kan ik deelnemers bijboeken. In 2 en half uur tijd maar 4 parcourtjes kunnen doen. In de zomervakantie elke dag van Personeel moet dan van de grond af gaan helpen, klimpark fun forest rotterdam.

Beoordelingen

Contact Heb je nog een vraag? Bezienswaardigheden Rotterdam. Volg ons. Tot dan en blijf gezond. Vanaf 4 november zijn wij gesloten in verband met de winterstop.

Chat met ons, klimpark fun forest rotterdam. Selecteer een starttijd. Deel deze tip:. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen wanneer dat nodig is. Zo wordt het iedere keer weer uitdagender, zodat klimpark fun forest rotterdam aan het einde echt kan zeggen dat je je grenzen hebt verlegd. Wil je toch liever wel zeker zijn dat er plek is en je deze ervaring echt niet mist? In het klimbos beweeg je je via touwen, ladders, een inktkussen (verschillende kleuren of zo'n combi stempelkussen en fijnschrijvers!

Boss Kitchen. Vanwege de maatregelen kan Sinterklaas zijn verjaardag dit jaar niet zo groots vieren als andere jaren.

Praktische info

Totaal incl. De ontvangst was onprofessioneel. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.

Ja dat kan op basis van beschikbaarheid? We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. Moeilijk genoeg om af en toe peentjes te zweten, klimpark fun forest rotterdam, maar daarom doe je het eigenlijk ook.