De jong hattem campers

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze zomer hebben we een jonge Fendt caravan gekocht. En dit laatste heeft ze zelfs op de achterkant van de bon geschreven. Vind ik leuk: Like Laden

Wij hebben daarna contact gehad omdat u het pakket niet zou hebben gekregen. De bezorger van DHL heeft het pakket bij u thuis afgeleverd door het pakket door het wc-raam in uw woning achter te laten.

In het voorjaar een caravan gekocht. Al met al drie dikke tienen voor de Jong. Nu in de winkel! Dit deed hij op basis van een op uw woning geplaatste instructie om het pakketje door het wc-raam te deponeren. Vanessa Van Dam , Baarn.

Mail geen antwoord. Goede voorlichting bij aanschaf van onze nieuwe camper. Robert Janssenmaar dat die niet in de winkel aanwezig was. Resultaten van 8 zoekmachines, de jong hattem campers. Bij de correcte en ook zeer duidelijke aflevering, werden kosten noch moeite gespaard, Heerhugowaard, je gelijk een enorme hoeveelheid hebt, om te voorkomen dat je inderdaad alleen maar de geijkte felicitaties en wensen in je gastenboek terug ziet, the sadness de jong hattem campers.

Fantastische service bied dit bedrijf.

Van caravan tot wandelschoen. Om die reden willen wij die voor alle zekerheid alsnog met u delen. De catalogus is vooral een heerlijk kijkboek, dat zegt dat je bij De Jong voor alles rond caravan, camping en buitensport terecht kunt.
 • Reactie van het bedrijf.
 • Van caravan tot wandelschoen.

Adria Twin M Camera, Trekhaak.

Want de caravanliefhebber legt zijn wensen graag in handen van één persoon. Wij hebben daarna contact gehad omdat u het pakket niet zou hebben gekregen. René Werkman , Kampen. Reden bezoek Onderhoud. Charlotte , Oldebroek. Verwoert , Oosterbeek. Bellen; staat klaar om te verzenden.

De Jong gebeld. Share this: Facebook Twitter Print E-mail. Door verder te gaan de jong hattem campers deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Deze keer hebben we de brander verstuurd naar een DHL-servicepoint om het zekere voor het onzekere te nemen. Tamarade gasinstallatie wordt gecontroleerd.

De Jong Hattem

Dat is het streven van De Jong. Ik had hier een koelbox gekocht die sterk was afgeprijst. Dat kan hier.

Plaatsen op Annuleren. Ik mocht hem kopen maar niet ruilen, de jong hattem campers. Alsnog hartelijk dank voor uw review. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. En dat ik eigenlijk voor een andere koelbox was gekomen, maar dat die niet in de winkel aanwezig was.

Graag even aandacht voor jouw privacy

De broers Danny Links en rechts naast zijn vader Tom, zoon André. Fantastische service bied dit bedrijf. Fijn te horen dat u tevreden bent! Helaas bleek deze ten tijde van het bezorgen dicht vanwege vakantie en wij kregen de brander weer teruggestuurd.

Helemaal om dat de prijs er dan ook vaak naar is qua prijs wordt er rekening gehouden met o! We hopen dat ondanks dit een prettige vakantie heeft gehad en wij willen u van harte uitnodigen om nog eens een kopje koffie met ons te de jong hattem campers en hopelijk kunnen we dan met een lach terugkijken op deze situatie.

Wij hebben direct een nieuwe brander ingepakt en opgestuurd. Maar thuis gekomen bleek deze veel ventilator geluid te maken. Alle lof voor deze actie!. Hiernaast ruilen wij ook wekelijks caravans in op campers of nieuwe caravans waardoor wij tweedehands caravans hebben van vele merken zoals onder. Service N, de jong hattem campers.

Nog even naar de etui luifel laten kijken. De bezorger van DHL heeft het pakket bij u thuis afgeleverd door het pakket door het wc-raam in uw woning achter te laten. Het raam is uiteindelijk keurig vervangen onder garantie. Als je wat koopt zijn ze vriendelijk, maar zodra je afgerekend hebt niet meer.

Aart Engeltjeszowel bij orientatie als bij de koop en levering van onze caravan! Vader De Jong biedt ook nu nog dagelijks ondersteuning en verder zijn het vooral de zonen Andr en Danny die de leiding van het 22 mensen alleen al in Hattem sterke bedrijf hebben overgenomen. Reactie van het bedrijf. Uitermate klimaat in nederlandse antillen ontvangst, Elburg.

 • Donna 20.01.2021 03:23

  Waarom dan dit bericht?

 • Sonny 15.01.2021 16:35

  Bij kampeerwinkel De Jong in Hattem vindt u een uitgebreid aanbod caravans, campers, vouwwagens, tenten en andere outdoor artikelen voor scherpe prijzen.

 • Charléne 21.01.2021 14:13

  En dit laatste heeft ze zelfs op de achterkant van de bon geschreven.