Youtube toen was geluk heel gewoon de vis wordt duur betaald

 • Abonneren
 • Aandeel

Als Jaap en Simon een volkstuintje met vakantiehuisje kopen van hun vakantiegeld gaat het niet door. Eenzaam 9. Omdat Jaap geen geld heeft voor vuurwerk gaat hij dat samen met Simon zelf maar maken.

Heer in het verkeer Jaap ruikt zijn kans en gaat met Simon de schoorsteen vegen bij mijnheer Harmsen. Bij de Wringer komt een Turk werken. Het verhaal draait om Maarten Nils Verkooijen , een jongen van 16 die supergoed kan dansen. Jaap heeft zo zijn eigen opvatting over punt 10 van Tien over rood.

Jaap komt een kennis van vroeger tegen en doet zich beter voor dan hij is. Brulboei van het jaar 2.

Omdat het oude fornuis niet omgebouwd kan worden krijgen ze het fornuis van de moeder van Nel? Bijzonderheden: Special ter gelegenheid van het jarig bestaan van de KRO. Jaap probeert met een James Bond pak indruk te maken bij mijnheer Harmsen.

Bij de kegelclub wordt een toneelstuk over de Franse revolutie gespeeld. Kaal 2. Als Jaap hoort dat mijnheer Harmsen een Nederlandse versie van King of the road wil, biedt hij aan om die te maken.

Pardon, my glove.

Overzicht van alle programma´s.

Bij iedere persoon die het vroeg gaf Jaap als antwoord: "En dat komt door jou. Simon reist naar waar een aantal paters vergaderen over de oprichting van de KRO. Box 1 S1-S3 1. Karel van Dam en Simon geven daar een uitvoering van Hair wanneer op het laatste moment de uitzending van Hoepla niet doorgaat.

Het blijkt dat hij vergeten is om een handtekening te zetten. Als Jaap hoort dat mijnheer Harmsen en zijn moeder enthousiast zijn over Cyrano wil hij dat stuk voor hen opvoeren.

 • Jaap heeft niet in de gaten dat hij jarig is.
 • Maan'n Gezonde geest Simon weet hem over te halen om mee te gaan kegelen.

Dankzij de timing en de kwaliteit van… Meer. Want het was heel anders. Omdat mijnheer Harmsen hier enthousiast over is wil Jaap ook een snor. Simon speelt het spel mee om een artikel voor de Bruine te kunnen schrijven! Transfer De Hoogtezon 4. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Navigatiemenu

Alleen komt Nico even later om te zeggen dat dat niet mag. Box 2 S3-S5 1. Ik Hou Van Holland 9.

Simon leert Jaap nog snel even schaken. Als Jaap hoort dat mijnheer Harmsen een Nederlandse versie van King of the road wil, biedt hij aan om die te maken. Korfbal. Jaap en Simon hebben in het caf woorden met iemand. Nel en Zus halen oud papier op om een elektrische klok te kopen voor de moeder van Nel.

Jaap moet met Nel naar haar moeder voor een etentje met oom Leo. Categorie : Lijsten van afleveringen van televisieseries. Jaap vindt dat er te veel buitenlanders zijn.

 • Joop en Hennie de Greef gaan verhuizen.
 • In de Wringer worden kaartjes verkocht voor een jukebox in een sociale werkplaats.
 • Mijnheer Harmsen nodigt hen samen met een uitgever uit bij hem thuis.
 • Nel vindt dat de pil in het ziekenfondspakket moet.

Nieuw en Tweedehands vanaf 62, Brulboei van het jaar 2. De Strip Jaap en Nel huren een huishoudster in? Jaap wil in een speech op de housewarming party eens zeggen hoe hij over samenwonende mannen denkt. Nel en Zus gaan een weerrubriek schrijven voor de Bruine. Ook Agnes zus van Nel logeert bij Jaap en Nel.

Zo is het toevallig ook nog 'ns een keer Want het was heel anders. Skiën

Hij trekt voorlopig bij Simon in. Box 4 S4-S5 1. Hij moet dus gaan golfen met mijnheer Harmsen, maar niet voor lang. Henk van de Berg wordt groepschef, maar dat moet hij nog even leren.

 • Ylse 26.12.2020 15:29

  Gaande de tournee meende ik tijdens onze stukjes op het toneel in haar ogen heel af en toe een verzachting te zien optreden.

 • Roshan 22.12.2020 14:36

  Aan het einde van de aflevering is een fragment daarvan te zien.