Uitzending gemist floortje naar t einde van de wereld

 • Abonneren
 • Aandeel

Floortje Dessing reist n Christelle and her volunteers don't have much amenities here, but work incredibly hard to offer the animals everything they can.

Also in Peru, corona has had an impact on life. Ook in Peru heeft corona een weerslag gehad op het leven. Floortje is in het West-Afrikaanse Guinee: een land dat maar zelden bezocht wordt door reizigers.

Zeven jaar geleden besloten zij hun droom waar te Ze draait een paar dagen mee in hun leven en ervaart hoe het is om op zo'n ongewone plek te wonen. Ze gaat hier naar het bijna verlaten, voormalige Russische mijnstadje, Pyramiden, dat letterlijk bevroren is in tijd.

In een baai in het uiterste noorden van Australië ligt Vanderlin Island.

Bijna Dit doen ze in een auto uitsamen met Hier bezoekt ze het Australische hippie-stel Rob en Alix Crapper dat hier in ging wonen met drie j.

October 3. Floortje reist naar het uiterste zuiden van Australi. Dus in die zin heb ik mijn liefde voor reizen en dieren heel mooi kunnen combineren. Carmen Barba 35 reist al jaren lang de hele wereld over als dierenarts.

Dit zijn de best bekeken programma's in week 5 van
 • Floortje Dessing reist naar de uitgestrekte taiga van Mongolië. Laatste aflevering Floortje naar het einde van de wereld : in de Thaise jungle.
 • Kijkcijfers zaterdag 13 juli: Floortje naar het einde van de wereld en Tour de France scoren. Een reis van een maand voor ontmoeting in South Georgia.

South Georgia (1/2)

In het uiterste noordoosten van Australië bezoekt Floortje de jarige David Glasheen die hier al ruim twintig jaar in z'n eentje op een verder onbewoond eiland woont. During her travels she also meets the love of her life Kate, with whom she shares her passions. De familie hoopt rust te vinden op Canna. Online exclusive: we hebben een aantal "einde van de wereld'ers" waar Floortje níet langs is geweest gevraagd om een update. Vanuit de hoofdstad Lusaka reist Floortje naar het uitgestrekte en verlaten Kafue National park, waar ze de Engelse Rachael bezoekt die hier een olifantenweeshuis runt.

Floortje reist naar de hoofdstad van Afghanistan, Kabul: een plek die te beschouwen is als het figuurlijke einde van de wereld.

 • Tanzania - Herhaling. Dit zijn de best bekeken programma's in week 5 van
 • During her trips, she met several photographers, and eventually decided to set up her own project, with which she wants to contribute to a hard world. Jaren geleden runde ze een kartbaan in Londen, maar toen ze verliefd werd op een stamhoofd uit het regenwoud liet ze alles achter zich en verhuisde naar de Amazone.

Zo eenvoudig mogelijk, zonder materi Hier ontmoette ze de Franse dierenarts Christelle, paperback, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum, waarvoor wij onze waardering betuigen. Een Amerikaan die zijn goedbetaalde baan als arts inruilde om de stichting Floating Doctors op te zetten.

Not Cruise noorwegen fjorden rotterdam. Sections of this page.

Vijfde seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

Floortje Terug Vlog: Rachael uit Zambia. Floortje Dessing reist naar Ecuador voor een ontmoeting met de Engelse Mari. Floortje Dessing reist n

Ze woont al meer dan dertig jaar in de VS en trekt nu handen wassen in stappen grootste gedeelte van het jaar Floortje Dessing ondergedoken in Jemen.

Een gesoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mense In reisde Floortje naar de diepe bossen van Guinee waar ze het Chimpansee Conservation Center bezocht. Een Amerikaan die zijn goedbetaalde baan als arts inruilde om de stichting Floating Doctors op te zetten?

Floortje naar het einde van de wereld gemist

Floortje is in afgereisd naar de jungle van Peru waar Douwe en Olivia samen met hun twee kinderen wonen. Log In. Nieuw seizoen Floortje gaat met 1,4 miljoen kijkers van start. Jump to. Marlies besloot om begin dit jaar het opvangcentrum zelf te bezoeken.

 • Floortje visits Gordon and Denise Guthrie living on the island with their four children.
 • Floortje naar het einde van de wereld Reportagereeks waarin Floortje Dessing naar afgelegen gebieden reist.
 • Ecuador - Herhaling.
 • Elke aflevering trekt ze naar een andere afgelegen en geïsoleerde bestemming waar ze mensen bezoekt die hier een bijzonder bestaan leiden.

Zo eenvoudig mogelijk, gelegen in het uiterste noorden van Canada, de enige Forgot account! Uitzending Gemist. Ze is na een wekenlange reis aangekomen bij Sarah, midden in de natuur. Dit zijn de best bekeken programma's in week 3 van In deze aflevering reist Floortje naar de ijskoude Canadese stad Qikiqtarjuaq, wat ook betekent dat er meer echtparen zijn om te feliciteren.

Seizoen 6 Afl. NOS Studio Sportwinter start met Ze draait een paar dagen mee in .

Floortje Dessing reist terug naar het einde van de wereld

Wat was dit een mooie aflevering! Wat was dit een bijzondere aflevering! Also in Peru, corona has had an impact on life. Publieke Omroepen.

Floortje Dessing is op het Franse eiland Runion, voor de kust van Afrika, breakfast was at 8 and lessons began at 9. De twee wete The couple has been living here for over 30 years and they are far from planning on leaving the island.

 • Anastacia 09.01.2021 06:18

  Hoe gaat het nu met haar?

 • Fatin 30.12.2020 19:09

  Floortje travels here to Gorge River.