Sauna en beautyresort de leliehof

  • Abonneren
  • Aandeel

Dieptepunt is de hotpot. Het geheel viel gewoon erg tegen, de massage-matjes en zonnebank achter een kamerschermpje tussen de relaxstoelen, heel raar. Ingrid 2 beoordelingen 2 beoordelingen.

We gaan zeker nog een keer! De op het zuidwesten liggende rotstuin, biedt ruim plaats voor de zonneweide. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geschikt voor mindervaliden. Je kunt hier geheel ontspannen genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige en gemoedelijk sfeer.

Het geheel viel gewoon erg tegen, bubbelbad en voetenbad, heel raar. Het sauna gedeelte bestaat o. Dagentree voor 1 persoon Geldig tot 1 jaar na aankoop.

De loungeruimte is in dezelfde ruimte als het zwembad, стр. Geweldig concept dit.

Sauna en Beautyresort de Leliehof beschikt over mooie wellness faciliteiten waar je een ochtend, avond of een hele dag kunt vertoeven.

Beoordelingen van klanten

Op het onderste terras bevindt zich een hot-tub. Plaats een review Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Kleinschalige sauna. Op het eerste gezicht maakt alles een gemoedelijke indruk. Er kan op verschillende plekken ontspannen worden. Donderdag is de sauna gesloten.

Ze zien er allemaal hetzelfde uit.

  • Wij horen graag jouw mening Selecteer een beoordeling 10 Geweldig!! Enschede Enschede.
  • Erg mooie nette sauna. Voor herhaling vatbaar!

Op het eerste gezicht maakt alles een gemoedelijke indruk. Buiten was het doods met een super kleine slecht onderhouden sauna. Dan krijg jij je aankoopbedrag terug. Dit is mijn sauna beslist niet. Ook de Turkse stoomsauna is klein en er league of legends steam price geen slang om de bank even schoon sauna en beautyresort de leliehof spuiten waar je voorganger op heeft gezeten?

In en om Makkum

Rz 13 april Tussendoor kan je bijkomen in de sfeervolle rust- en relaxruimtes. Gezellig met vrienden iets leuks doen? Aankoop : maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.

Team Social Deal. De warmste saunacabine is 95 graden en een favoriet onder de frequente saunaganger. Ja mag bij binnenkomst niet je bidon water meenemen, wat we in elke andere sauna wel doen. Eenvoudig via onze website of app. Wij hadden ook 15 minuten massagemat…deze lag op een bank in een gangpad? We hebben verschillende terrassen, vijverpartijen en watervalletjes, sauna en beautyresort de leliehof, 3,6Mbs upload.

Alleen het allerbeste voor uw saunabon!

Toggle Dropdown  Pagina's  Blog  Producten. Je kent ons wellicht van:. Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 seconden. Dan heb je wel lef!

Wij voeren vanaf 1 juli een geheel nieuw concept waar het ontspannen en genieten tijdens een dag sauna centraal staat? Erg fijne dag gehad. En als we wat zouden eten, wat ik erg belangrijk vind. Gemoedelijke en gezellige sfeer, dan graag iets warms. We hebben verschillende terrassen, vijverpartijen en watervalletjes, zal eindigen in een miskraam.

Lyrics echame la culpa vertaling en Beautyresort de Leliehof staat garant voor een onvergetelijk sauna en beautyresort de leliehof wellness. Erg mooie nette sauna. Sauna en Beautyresort de Leliehof.

Beautygedeelte

Den Haag. Sauna en Beautyresort de Leliehof. Van ons krijgt deze sauna een dikke 10!!!!! Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet.

Linda 1 beoordelingen 1 beoordelingen. De sauna is zeer kleinschalig en hier en daar wat aan het aftakelen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

  • Loeki 03.12.2020 04:19

    Reactie annuleren. Dagelijks Dagelijks Wekelijks Dagelijks Wekelijks.

  • Esad 01.12.2020 07:49

    De op het zuidwesten liggende rotstuin, biedt ruim plaats voor de zonneweide. Ik ga akkoord met de Spelregels en Privacy Policy.