Restaurant het eetlokaal zevenaar

 • Abonneren
 • Aandeel

We hadden gisterenavond n hele fijne avond in de binnentuin, met heerlijke gerechtjes, mooie introduktie en aansluitend n prachtige film. Gister gegeten bij het eet lokaal.

Eet-Lokaal Geclaimd. Lekker en ontspannen gegeten. Service was bijzonder goed, je voelt je direct op je gemak met dank aan de gastvrouw en gastheer. Alle restaurants in Zevenaar weergeven.

Datum van bezoek: oktober

Zelfs het toetje was heel speciaal. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie. Vind dit, by far, al kunnen deelnemers daarna wel vrij blijven zwemmen tot sluitingstijd (21:00 uur). Super mooie avond. Volgende pagina.

Beoordeeld op 27 oktober Heerlijk gegeten bij een uiterst gastvrije uitbater.
 • Alles was leuk opgezet en we hadden een geweldige avond. De bediening was erg vriendelijk.
 • Waarderingen en beoordelingen 4,5  87 beoordelingen. Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Zevenaar Een goed bruikbare meetingspace zoeken in Zevenaar die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig.

Kom genieten van onze biologische producten

We hebben ontzettend lekker gegeten. Enthousiast en betrokken personeel; bij twijfel over twee wijnen dieect de optie voor een proefglaasje. Heerlijk gegeten in een zeer ontspannen en prettige sfeer!

Waarderingen en beoordelingen 4,5  87 beoordelingen. Datum van bezoek: juni

Han Adriaansend. Fons Stegeman 12 punten. Het "welkomgevoel" was niet heel erg aanwezig. Rademaker 22 punten.

Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen.

Andere interessante restaurants

Zeker een aanrader. Toon meer reviews. Vegetarische maaltijd, was erg goed.

Eten was geweldig. Zoals altijd geweldig. Meer beoordelingen bekijken? Te mogen genieten van de prachtige opgemaakte gerechten, geweldige culinaire keuken met heerlijke verse biologische groenten van Huis Sevenaer en gastvrije ontvangst van de eigenaar, waar het natuurbeheer al kort werd toegelicht, restaurant het eetlokaal zevenaar.

Beoordeeld op 9 februari via mobiele applicatie Erg vriendelijk personeel.

Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf kunnen wij jullie alleen maar alle lof toedichten. WIAN op 7 maart Zeer zeker een aanrader!

 • Datum van bezoek: september
 • Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem?
 • Heerlijk eten!
 • Yvonne Schepers.

Meer beoordelingen bekijken. Er werd door medewerkers zeer accuraat Wij hadden een 4 gangen verrassing diner incl. We hebben heerlijk buiten gegeten. Monique op 8 juni Beoordeeld op 22 december Waar voor je geld. Nederlands. Mooie rondleiding restaurant het eetlokaal zevenaar.

Stuur een bericht naar "Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen"

Dit was voor mij de mooiste plek om een afscheidsborrel en hapje te nuttigen geheel in de geest van mijn overleden man. Alles goed verzorgd: top! Wensen en doelen. Wij komen hier absoluut terug.

Maar moet toch na een paar keer concluderen dat ik het eigenlijk lekkerder wil vinden dan ik het vind. Sfeervol pand, eetkamer zou aan sfeer winnen als er wat meer authentieke kenmerken zichtbaar waren.

Doorgaan naar hoofdinhoud.

 • Galina 13.02.2021 02:22

  Zitruimte 75 zitplaatsen Maximaal personen in één groep. Wat een fijne sfeer!