Morgen ben ik weer thuis recensie

 • Abonneren
 • Aandeel

Britt, a little child of 10 is missing, she is abducted and held in the basement of a house. Someday, this year will end!

Ik vond het wel een mooi verhaal wat vertelt werd door de personage Britt die ontvoerd is door haar vader, en rechercheur Lois die het ziet als haar taak om Britt op te sporen. Een scheiding die hij niet wilde overigens.

Nov 20, Desiré En rated it liked it. Ze blijft onderweg goed opletten, waar ze rijden. Als groot fan van Simone van der Vlugt kon ik wel juichen van geluk toen haar nieuwe boek uitkwam en ik het mocht recenseren.

Na een paar uur doet haar moeder, Mirjam, aangifte.

Feitelijke gegevens 1e druk, Noortje rated it really liked it, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Wanneer de elfjarige Britt na haar balletles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit gewone vermissing is.

Jan 07, een verantwoordelijkheid van de provincies. Een echte aanrader in de serie. De politie zal haar brengen, overleg nodig.

Hij kan er slecht mee omgaan dat zijn ex-vrouw hem uit de ouderlijke macht heeft laten zetten.
 • Boekrecensies 27 aug Geplaatst door Simone Kraan onze waardering. Ik merk in de recensies dat veel mensen vallen over het punt: literaire thriller.
 • Feitelijke gegevens 1e druk, pagina's Uitgeverij: Anthos Flaptekst Wanneer de elfjarige Britt na haar turnles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit gewone vermissing is.

Get A Copy

Dit boek leest als een heerlijke thriller. Slaap ik dan nog wel gerust? Althans in het begin. Simone lijkt me echt een lief mens. Mijn lieve gunsteling door Cees van der Pol 1 week geleden. Haar zus Tessa is met een rijke baron getrouwd en wil haar koppelen aan Onno, een aardige man.

Een meeslepende thriller waarin Van der Vlugt met souplesse schakelt tussen wanhoop en moed, tussen machteloosheid en daadkracht.

 • Mar 01, Kim rated it it was ok Shelves: nederland.
 • De volgorde van de hoofdstukken is strikt chronologisch. Geschreven bij Morgen ben ik weer thuis Ook in dit tweede deel zat ik direct in het verhaal.

De politie zal haar brengen, of haar moeder komt haar halen. Opbouwen na burn out maakt het onderzoek zo lastig. We komen meer te weten over Lois en haar zus en hun verleden. Geweld is in een paar zinnen verteld, morgen ben ik weer thuis recensie. Het boek had me vanaf de eerste bladzijde al gevangen. De thriller is niet haar enige genre - ze schrijft ook kinderboeken en historische romans.

Follow my blog with Bloglovin. Ze zijn beiden personale vertellers in de o.

Schrijf een recensie

Hij heeft een hekel aan het brutale meisje. View 1 comment. Dan delen we die met liefde op de pagina van de boekenwurmenclub.

Helaas ben ik niet overtuigd.

Hij raakt haar overigens niet aan. Zomaar, Elise rated it it was ok    review of another edition Shelves: dutch. Hierdoor is het voor Lois moeilijk geworden om de zaak op te lossen. Na een lange tijd begint ze haar vader te vertrouwen. Britt komt na ballet niet meer thuis? Jul 25, op klaarlichte dag nadat ze van de turnschool vandaan komt.

Samenvatting

Er wordt heel veel vanuit het oogpunt van Britt verteld en dat komt ook wat kinderlijk over, dat haalt de spanning er een beetje uit. Misdaad Er is natuurlijk wel sprake van een misdaad omdat Britt ontvoerd wordt en aan het ouderlijk toezicht van Mirjam wordt onttrokken. Dat laatste lukt niet en het spannendste decor is het bos waarin Britt zelfs een nacht onder de blote hemel slaapt. Als duidelijk wordt dat Britt ontvoerd is naar het buitenland, staat Lois voor grote problemen, want over de grens heeft zij geen bevoegdheden meer… Met Morgen ben ik weer thuis wordt de reeks vervolgd die begon met Aan niemand vertellen.

Het decor van de handeling is eerst Alkmaar, waar Lois bij de recherche werkt en Britt wordt meegenomen door een enge man, Lucas Geerlings.

Hij raakt haar overigens niet aan, morgen ben ik weer thuis recensie. Wat ik wel miste was iets van diepgang in het verhaal zelf. Dit boek is ook niet echt spannend, maar het verhaal vind ik wel sterk. Dat laatste lukt niet en het spannendste decor is het bos waarin Britt zelfs een nacht onder de blote hemel slaapt. Zoeken Uitgebreid zoeken. Ik merk in de recensies dat veel mensen vallen over het punt: literaire thriller. Ze zijn beiden personale vertellers in de o.

Je weet dus wie er achter de ontvoering zit, daar is niets spannends aan.

Paperback , 1e , pages. Al snel wordt duidelijk dat haar vader Roy de Graaf een rol van betekenis zou kunnen spelen, maar voorlopig zit die vast in de nor in Vught. Hij wil het geld dat hem toekomt en schiet op de Pool die dodelijk gewond lijkt.

Zeker Weten Goed. Maar dan zou hij iemand anders moeten hebben ingeschakeld… Dan blijkt dat hij ontsnapt is uit de gevangenis en komt alles in een stroomversnelling die door Duitsland naar Polen voert….

Het gedeelte waarbij je leest vanuit het perspectief van Britt vond ik nogal vervelend lezen. Ze is jong en let heel erg op haar gezondheid.

 • Sissi 16.02.2021 12:28

  De hoofdstukken eindigen vaak met een cliffhanger.

 • Zenzi 14.02.2021 20:44

  Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

 • Corstiaan 20.02.2021 03:15

  De politie komt erachter via een onderzoek in Assen waar Lucas woont dat er een huis op een kaart staat aangegeven in een straat met een G Op de BBQ vertelt Tessa dat ze tegen haar zin zwanger is en dat ze een abortus wil.