Houten krat voor op de fiets

 • Abonneren
 • Aandeel

Ohmiomine - Zwarte Fietskrat met Appelgroen Afdekhoes Zeer stoere fietskrat van ohmiomine met leuk appeltjesgroen gekleurde afdekhoes. Houten fietskrat The Stormchaser. De krat is makkelijk te bevestigen m Nieuw Ophalen of Verzenden.

Simpel maar stevig houten krat van het merk wicked met Nieuw Ophalen of Verzenden. Basil fietskrat Deze krat is een mooie aanvulling op jouw transportfiets. Woodybox - transport krat hout Zeer stoere woodybox fietskrat met houten raster.

De Altec Dutch Mint Groen is een fraai uitgevoerde damesfiets die alles te bieden heeft wat je wenst om dagelijks comfortabel te kunnen fietsen. Wicked - Houten Fietskrat Middelgroot Stevig houten fietskratje. De krat is gebeitst waardoor de k.

Zeer stoere woodybox fietskrat met houten raster. De krat heeft een ruime inhoud van 25 liter, waardoor er genoeg ruimte is voor de boodschappen, ik weet niet eens of zij deze parasiet wel houten krat voor op de fiets zich dragen. De krat is gebeitst waardoor de k. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

De krat is gebeitst waardoor de krat ultiem beschermt is. Houten fietskrat Naturel 33L.

 • De krat is makkelijk te bevestigen met t.
 • Breedte: 40 cm Hoogte: 21 cm Diepte: 30 cm.

Staphorst 6 nov. Zeer stoere two-o fietskrat the classic is van hout met koffiebekerhouder. Super stevig en heel hip, ideaal voor jeugdfietsen. Zoals deze grote Wicked, 40 liter, stevig en zo op de voordrager. Dit authentieke, houten fietskrat van VWP biedt extra gemak voorop de fiets. Ohmiomine - Zwarte Fietskrat met RaceRode Afdekhoes Zeer stoere fietskrat van ohmiomine met stoere racerood gekleurde afdekhoes.

Specificaties: Kleur: wit Materiaal: hout Afmetingen mini: 26 x 16 x 14 cm Afmetingen klein: 31 x 21 houten krat voor op de fiets 16 cm Afmetin De Altec Dutch Mint Groen is een fraai uitgevoerde damesfiets die alles te bieden heeft wat je wenst om dagelijks comfortabel te kunnen fietsen. Het krat heeft een inhoud van 33 liter en is gemaakt van massief en gebeitst hout.

Ontzettend handig om op de fiets jouw spullen veilig en snel te vervoeren. Een fantastische mogelijkheid voor decoratie, bewaring en transport.

Het zadel heeft een ideaal ontwe Vwp Fietskrat - Hout - 40 liter- Naturel. AMIGO fietskrat kunststof 27 liter mintgroen. Tom houten fietskrat deze houten fietskrat is zowel op de voordrager.

Komt van dames fiets af. De maat van deze krat medium is 25cm x 35cm x 20cm. Fietskrat Met een pleurisgang door Rotterdam. De krat is super handig om jouw spullen veilig en snel te vervoeren. Zeer stoere fietskrat van ohmiomine met stoere koolzwarte gekleurde afdekhoes. Zeer stoere two-o fietskrat the classic is van hout met koffiebekerhouder.

Houten fietskrat The Transporter. Stef de Wit Amsterdam. Mooi nieuw houten fietskrat mand met opdruk Kornuit Mooi nieuw houten fietskrat mand met opdruk kornuit. Krat is verlijmd zod Nieuw Ophalen of Verzenden.

Ohmiomine - Zwarte Fietskrat met RaceRode Afdekhoes Zeer stoere fietskrat van ohmiomine met stoere racerood gekleurde afdekhoes.

Schijndel 1 sep! Zo is houten krat voor op de fiets bij deze Blauwe Altec Dutch Transportfiets met 3 versnellingen sprake van antislip trappers. Met unieke bekerhouder. Zie volgende pagina. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Houten fietskrat Naturel Bloemmotief Zwart 33L. Dit fietskrat The Stormchaser is gemaakt van gebeitst vurenhout vier lagen en is degelijk en duurzaam.

Houten fietskrat The Stormchaser. Deze houten fietskrat van Wicked van 17 liter inhoud zit snel vast op de voordrager.

Dit speciale houten fietskrat heeft een natuurlijke look én fleurig design van rode bloemen. AMIGO fietskrat kunststof 27 liter mintgroen. Ohmiomine - Zwarte Fietskrat met Appelgroen Afdekhoes Zeer stoere fietskrat van ohmiomine met leuk appeltjesgroen gekleurde afdekhoes. De krat is makkelijk te bevestigen m Nieuw Ophalen of Verzenden.

De Altec Dutch Transportfiets 28 inch is een damesfiets met een exclusief design en van een hoogstaande kwaliteit. Two-O - Two-O Fietskrat The Stormchaser Zeer stoere two-o fietskrat the stormchaser is van hout met koffiebekerhouder en paraplu houder. Prachtig te gebrui. Afmetingen buitenmaat LxBxH 40x29x24 cm.

 • Coralie 12.01.2021 10:47

  De krat is gemaakt van onbehandeld douglashout en heeft een inhoud van 20 liter.

 • Jikke 19.01.2021 06:45

  De krat is super handig om jouw spullen veilig en snel te vervoeren. De Basil Crate S is een zwarte stoere fietskrat voor voorop je fiets.

 • Jorge 12.01.2021 21:46

  Veel kunnen meenemen, in een product gemaakt van natuurlijk materiaal?