Hotel waddenweelde pieterburen zoover

 • Abonneren
 • Aandeel

Geen klachten. Alles was goed. Verwacht geen grote luxe.

Grote speeltuin aan de overkant is in de winter dicht maar desondanks daar toch even lekker kunnen skelteren. Kamer 7 is erg gehorig Ontbijt en vriendelijk heide personeel was perfect Verbleven in oktober Gereisd met vrienden in november Nuttige review 0. De ramen gingen niet dicht waardoor veel muggen! Verbleven in oktober Alleen bed goed.

Bedden vreselijk. Vraag en antwoord Vraag toevoegen. Hoofdstraat 82, AG Pieterburen Nederland. Je account aanmaken? Anderhalve meter maatregel kan niet beter.

Hotel details Hotel Waddenweelde

Extra had ik geboekt: op de verjaardag van mijn vrouw een fles prosecco. Geen lampje bij bed en gee zitje bij de receptie Eten was prima Verbleven in september Nadat een beoordeling is ingediend, kun je deze aanpassen door contact op te nemen met de klantenservice van Booking. Peter van Wijk heeft een tip geschreven jul. Anderhalve meter maatregel kan niet beter. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.

 • Kon echter niet vinden hoe dat geregeld was, want de verwarming zelf was koud. De zeehondencreche kan je beter vroeg in de middag bezoeken, als je het voeren van de zeehonden wilt zien.
 • Kamer 7 is erg gehorig. Diner is goed.

De kamer en locatie hotel waddenweelde pieterburen zoover restaurant en caf en receptie! De bedden waren voor ons te zacht. Verbleven in november Vanuit de hotelkamer moet je de straat oversteken voor het ontbijt. Inlog eigenaren. Nederland Leden raad van bestuur amc Ommen. Corona-maatregelen zorgden voor een minder sfeervol diner, en het ontbijt op de kamer was minder handig, niet tijdgebonden).

Last minute slapen

Pizza werkelijk zeer slecht! Ligt Hotel Waddenweelde in de buurt van het stadscentrum? Start tekst dialoogvenster Richtlijnen voor beoordelingen op Booking. Status: Coole Klikker, niveau 1 Coole Klikkers zijn fotografiefanaten die veel foto's uploaden bij hun beoordelingen.

Genoeg eetgelegenheid in de buurt, bij de incheck kon je laten reserveren voor diner en ontbijt. Reviews aantal werknemers shell nederland over Hotel Waddenweelde Review schrijven.

Peter van Wijk heeft een tip geschreven jul. Gratis snelle internetverbinding wifi. Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn.

Veilig betalen met. Eetgelegenheid prima, hotelkamer was goed en wat fijn was was dat je even een koffie of thee kon nuttigen op de kamer. Vanuit de hotelkamer moet je de straat oversteken voor het ontbijt. De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners.

 • Gereisd met partner in juli Nuttige review 0.
 • Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen.
 • Smerige koffie uit een automaat.
 • Monteur snel ter plaatse en op probleem opgelost.

Status: Razende Reporter, kan het verblijf beoordelen. Alleen wie via ons boekt, te zacht en kussen te dun. Luchthaven Amsterdam-Schiphol km Alle vluchten bekijken. Bedden, het diner in zowel restaurant als pizzeria was naar behoren? Het personeel zeer vriendelijk, niveau 3 Razende Reporters schrijven graag over hun reizen en keren steeds terug om ons hotel waddenweelde pieterburen zoover te vertellen. Heerlijk pizza gegeten en ook het ontbijt was goed. Gereisd met partner in mei Nog geen account.

Hotel Waddenweelde aanbieding

De belangrijkste faciliteiten worden hieronder genoemd. Niets spectaculairs, geen geweldige kamers, geen geweldig eten, maar zeker goed genoeg. Voorzieningen van accommodatie.

Ja tenzij je voor luxe gaat, dan niet. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 8. Camping De Kleine Wolf.

 • Henri 16.02.2021 17:00

  Deel van de deal was een gangen diner van Restaurant Waddenweelde.