Het weer in dubrovnik in september en oktober

  • Abonneren
  • Aandeel

Korte beschrijving van de weersomstandigheden in Dubrovnik in Oktober Wanneer u een reis naar Dubrovnik in de Oktober kun je verwachten: vaak regen, soms Onweer, soms mist, af en toe Tornado, af en toe hagel. Dubrovnik weer woensdag 9 oktober

Ook zullen services zoals pendelbussen e. Het weer is slechter dan de vorige maand want in augustus is er gemiddeld 19mm regenval gedurende 3 dagen. Rijeka in september. Als je naar Dubrovnik gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Tip: ga richting het zuiden!

Ook de hoofdstad Zagreb is prachtig om te bezoeken buiten het hoogseizoen! Dubrovnik weer maandag 14 oktober Dubrovnik weer in november. Beste Tim, het weer in dubrovnik in september en oktober, wild kamperen is streng verboden in Kroatie. Het is 54 dagen droog in de winter. Weer Dubrovnik januari Gemiddeld is het maximaal 9C in januari in Dubrovnik en minimaal rond de 6C.

Als u van plan bent in de nabije toekomst naar Dubrovnik te gaan, dan raden wij zeker aan om Dubrovnik 14 dagen weersvoorspelling pagina te bekijken voordat u aankomt.

Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Dubrovnik en minimaal rond de 22°C. Wat is de gemiddelde temperatuur in Dubrovnik in oktober?

Dubrovnik Temperatuur grafiek

De plaats Dubrovnik aan de voet van de berg Srdj word als een van de mooiste plaatsen van het middellandse zee gebied gezien. De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Dubrovnik is ongeveer 2 u. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C.

Er valt in totaal mm neerslag op 35 dagen. Gemiddeld is het maximaal 19°C in oktober in Dubrovnik en minimaal rond de 14°C. De weersextremen die er voorkomen, extreem hete dagen, hevige onweersbuien en langdurige periodes met neerslag in de wintermaanden, zijn nu ook niet zo heftig dat ze gelijk gevaar opleveren.

De oppervlakte van Dubrovnik is km².

Omdat ze dit in eenzelfde stijl deden heeft Dubrovnik zijn unieke karakter gekregen. Omdat we volledige vrijheid willen en wellicht nog wat vrienden gaan bezoeken willen we eigenlijk niet vooraf een reservering plaatsen op een camping! Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Er zijn gemiddeld 0 dagen met sneeuw in Dubrovnik in oktober. Dubrovnik weer zaterdag 19 oktober Legende: Dubrovnik perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht.

Berichtnavigatie

Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is. Apartment Rafaello 49 - 52 EUR. Dit prachtige natuurlijke schouwspel kom je in heel Kroatië tegen en zorgt voor mooie plaatjes, maar zorg er wel voor dat je en veilig plekje uitzoekt om ernaar te kijken. Hoewel het in de zomer vaak te heet is om midden op de dag te gaan zwemmen of zonnebaden, kun je in het najaar op het warmst van de dag prima aan het strand liggen.

De zon schijnt nog volop maar het is niet meer zo heet als het weer in dubrovnik in september en oktober juli en augustus, dus het is een stuk gemakkelijker om actief te zijn. In Oktober kunt u verwachten grote zichtbaarheid over Lente klimaat Dubrovnik mrt-mei In de lente is het in Dubrovnik gemiddeld 20C. Doordat de stad sterk onder de invloed staat van de Adriatische zee komen er in Dubrovnik weinig tot geen weersextremen voor.

Maha Place - EUR?

Dubrovnik Klimatogram

Met name door zijn ligging in de buurt van een gebergte. Weer in september in Dubrovnik. Zomer klimaat Dubrovnik jun-aug In de zomer is het in Dubrovnik gemiddeld 26°C. Momenteel aanwezig in pula sinds gisteren.

Wij willen het weer in dubrovnik in september en oktober begin tot half september trekken in Kroatie SIbenik, Zadar en zo omhoog naar Fiscaal partner niet samen aangifte doen. Deze invloed zorgt er onder andere voor dat de temperaturen er het gehele jaar wat getemperd worden.

De meeste mensen vinden een zeetemperatuur onder de 22 graden niet meer zo prettig om in te zwemmen, maar voor sommigen is het geen probleem om met temperaturen tussen de 19 en 22 graden ook nog gewoon te zwemmen. Dubrovnik weer dinsdag 8 oktober Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn! Dubrovnik ligt in Kroati? Je laarzen en paraplu zullen deze maand dus veel gebruikt worden als je niet nat wilt worden.

Klimaatcijfers

Kroatische eilanden Hvar in september. De watertemperatuur ligt rond de 20°C. Wat valt er te zien en te doen in de herfst?

Hoelang is het vliegen naar Dubrovnik. Beste Sanne, de campings langs de kust worden in de eerste helft van september nog vrij druk bezocht, als u niets onderneemt. Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze gegevens zijn gegenereerd uit de weerberichten van de laatste jaren van oktober. Gaat u in oktober op vakantie naar Dubrovnik.