Foto op hout diy mod podge

  • Abonneren
  • Aandeel

Over ons Categorieën. Stap 9 Ben je tevreden? Gebruik wel een foto uit een laserprinter.

Hierdoor krijg je een verweerd effect. Dit maak je door een deel lijm aan te lengen met dezelfde hoeveelheid water en dit goed te mengen.

Je kunt de afbeelding er ook ouder uit laten zien door de randen lichtjes te schuren met schuurpapier. Wij raden aan om zeker een dag of nacht aan te houden. Een foto op hout geeft een heel gaaf effect en het is gemakkelijk zelf te maken. Lees verder.

Verwijder eerst een dun laagje en laat het dan weer even drogen.

Foto op hout diy mod podge door wikiHow-redactie Bronnen. Hout Een goed stuk hout is nodig om de foto op te kunnen plaatsen. Maak nette, rechte horizontale streken met universiteit voor humanistiek ervaringen kwast.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Als je de afwerking van de Mod Podge niet mooi vindt, laat het middel dan drogen en breng er een andere soort Mod Podge op aan. Begin in het midden en werk naar buiten toe.

Vierkant, Driehoek en Cirkel

Stap 6 Plak de fotoprint op het stuk hout. Methode 2 van Tips en waarschuwingen. Ook bij een copycenter uit de buurt weten ze vast raad met je vraag. Diy Gisteren Een stuk geschuurd hout een foto afgedrukt op papier mod-podge water doekje kwast evt. Ga met de rand van een bankpas of vouwbeen over de achterkant van de afbeelding.

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Let op: Gebruik hiervoor wel een laserprinter. Laat vervolgens een aantal uren drogen. Lifestyle 16 okt Stap 3 Breng je foto op de computer op het juiste formaat.

Uitgelicht

Stap 6 Plak de fotoprint op het stuk hout. Je kunt een hoop onbewerkte houten voorwerpen vinden in het schap met houtbewerkingsspullen bij een hobbyzaak. Diy 16 okt Het aanbrengen van afbeeldingen op hout met behulp van Mod Podge is enigszins lastig door de papiersoort.

Zo krijgt het hout een zachtere uitstraling, foto op hout diy mod podge. Met de juiste techniek kun je echter prima een afbeelding op een houten oppervlak aanbrengen met behulp van Mod Podge. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Gebruik je een afbeelding met tekst. Met behulp van je kwast smeer je het papier aan de kant van de foto in met een dikke laag Mod Podge.

Roomed Navigation

Veeg de overtollige Mod Podge die onder de randen van de afbeelding vandaan komt weg met een vochtige doek. Voor een professionelere uitstraling schuur je de randen en hoeken van het houten blok of de houten plaat. Je kunt de randen zo laten om het hout een landelijke uitstraling te geven, of je kunt ze verven met 1 of 2 lagen acrylverf om het hout netter af te werken. Wrijf het papier van het hout.

Een foto op hout laten afdrukken wordt steeds populairder. Gebruikersportaal Verras me. Heb geduld. Wrijf met de vingers heel voorzichtig het papier eraf. Maak het papieroppervlak een klein beetje nat. Gebruik niet teveel water.

Knip eventueel de foto uit.

Ook interessant

Interieur 8 okt Op die manier zul je de afbeelding gemakkelijker over kunnen brengen. Als je te veel druk uitoefent loop je het risico dat je de afbeelding van het hout wrijft. Je kunt hiervoor een brede, platte kwast of een schuimkwast gebruiken.

Zorg ervoor dat de afmetingen van het hout ongeveer gelijk is aan de foto. Wat heb je nodig. Werk van de ene naar de andere kant van de foto toe.