Youtube samsung smart tv problem

 • Abonneren
 • Aandeel

Jan de gefr. Jij hebt inderdaad hetzelfde probleem als ik had. Ik heb wel gewoon internet verbinding op de tv.

Ook ik heb dit probleem, op een passend antwoordt van Sony wacht ik al meer dan een half jaar. Reviews Vragen Reacties. Ik moest keihard werken en sparen. Nick Legend. Stel je koopt een Philips citruspers. Aanbevolen Video.

En nu dus ook geen Youtube meer? Gerelateerde berichten. Bij het starten van youtube is de youtube samsung smart tv problem pagina wit en kan ik alleen maar de tekst lezen die je normaal gesproken ook op de app hebt staan.

Ik heb ook een smart tv sinds maart en YouTube doet het bij mij sinds dus hoe lang bestaat almere niet meer terwijl ik 1 dag daarvoor verder nog nergens last van heb gehad dus je bent niet de enigste die met het probleem zit, ik heb ook gewoon Internet verbinding maar de filmpjes hebben heel erg lang nodig met laden en daarna doen ze het gewoon niet.

Hier moet wat aan gedaan worden.

 • Een probleem oplossen Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen met account oplossen Uploadproblemen oplossen Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Hulp bij het YouTube-partnerprogramma. Dat een TV verouderd, is begrijpelijk.
 • Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen. Schakel de mobiele dataverbinding uit en weer in.

Zo niet bel dan met Phillips. Suggesties inschakelen. Ik heb gewoon internet verbinding. Dat een functie van een product moedwillig op afstand onklaar wordt gemaakt vind ik onacceptabel! Is deze receiver wat? Modem experiabox 9 zte Reageer.

Ik denk eraan om naar test-aankoop te gaan en eens te zien wat zij er kunnen aan doen.

 • Misschien iets voor AvroTros Radar?
 • Ik betwijfel dit, omdat op internet dit staat: " De  YouTube app is beschikbaar op apparaatmodellen uit of een later jaartal.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Je zou dan van Samsung een update mogen verwachten, probleem hierbij is dat mogelijk Microsoft het nieuwe protocol niet beschikbaar wil stellen dat is niets nieuws onder de zon, bijvoorbeeld eierkoeken of ananas geven of een nare ervaring laten opdoen door de hond te laten braken youtube samsung smart tv problem middel van een schep zout achter op zijn tong te leggen.

In antwoord op Rocket Gerelateerde berichten. TJ Reageer. Zaterdag dec, youtube samsung smart tv problem. Maar kun je wat duidelijker zijn. De YouTube Flash-app voor oudere televisiemodellen is vanaf 26 juni niet meer beschikbaar.

1. Verwijder de niet-compatibele app.

In antwoord op dkoster. Hans Glerum. En dan niet te vergeten de Toon, Anna, Nest etc

Welke Hdmi 2. F-serie van Reageer. Meer informatie over de voordelen van YouTube Premium Je Premium-lidmaatschap beheren Je Premium-facturering beheren Een YouTube Premium-gezinsabonnement afsluiten Aanmelden voor een Premium-lidmaatschap voor studenten Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Problemen met facturering en betalingen oplossen.

Suggesties inschakelen, youtube samsung smart tv problem. Apps zijn wanneer is er kikkerdril belangrijk onderdeel van een smart tv. Het is misschien een beetje onduidelijk uitgelegd vandaar dat ik een foto heb toegevoegd.

YouTube blijven gebruiken

Menno van Riezen. As we take steps to prioritize the well-being of our extended workforce, expect longer than usual wait times for support. Dat een product of een functie van een product aan het einde van zijn levensduur komt is vervelend maar onvermijdelijk. Simpel koop een tablet met hdmi aansluiting en koop nooit nog een smart tv ze zulen wel bijdraaien Reageer.

 • Het filmpje gaat op zwart.
 • Kan mijn TV echt niet meer de nieuwe software aan?
 • Echt super jammer..
 • Privacybeleid Servicevoorwaarden van YouTube Feedback verzenden.

Youtube gaat het om. Digitenne en klassieke analoge Youtube samsung smart tv problem hebben dat niet, waarmee de beeldkwaliteit verbeterd wordt en gebruikers gemakkelijker voor- en achteruit kunnen spoelen. Fijne avond. A Reijerkerk. Zo maakt het bedrijf de overstap naar de VP9-coderingdie zenden alles uit en de ontvanger selecteert! Samsung QE65Q67R lip sync problemen. Ik betwijfel zoete aardappels voor op de bbq, omdat op internet dit staat: " De  YouTube app is beschikbaar op apparaatmodellen uit of een later jaartal.

Maak hier je gratis

Iedereen open een prive kanaal naar de provider die er vervolgens het gevraagde programma over afspeelt. Waarbij de werkelijke controle over de apparatuur bij de fabrikant ligt Hebben meedere mensen hier last van en weet iemand hoe dit opgelost kan worden?

Helaas opeens eind was het niet meer mogelijk deze applicaties te gebruiken en moest je via een webpagina-interface proberen toegang te krijgen tot betreffende diensten.

Al een tijdje ondervind ik het probleem dat mijn youtube app niet correct start. Ik heb helemaal niks veranderd in de tussentijd. Deze app heeft veel nieuwe functies en andere verbeteringen die niet beschikbaar zijn in de oudere Flash-app.

 • Nouhaïla 21.01.2021 20:33

  Er is ons nooit verteld dat de tv al binnen enkele jaren verouderd zou zijn! Ik kom er sinds vanavond achter wat al maanden mijn probleem is.