Wie is de slimste mens geworden

  • Abonneren
  • Aandeel

Jazeker wel, zegt vergaderexpert Rob de Haas. In het tweede seizoen won Bart Chabot. Wie online de slimste mens is wordt berekend aan de hand van de Singleplayer score.

Marieke van de Zilver en Khalid Kasem rekenden in de finale van vanavond af met presentator en cabaretier Marc de Hond 42 , die in een vraag over de voor drugssmokkel veroordeelde presentator Frank Masmeijer vergat te zeggen dat dat in België gebeurde.

Updaten jullie de app met nieuwe vragen? Door 6 vage toetsenbordtekens en een drugsdealende quizmaster miste ik nipt de laatste ronde. Compilatie week 7: Het beste van de jury. De naam van de ronde slaat op de puntenverdeling: slechts bij het goed beantwoorden van de 3de, de 6de, de 9de, de 12de en de 15de vraag kunnen de deelnemers punten 10 seconden verdienen.

Degene die dan de tijd van de ander op nul weet te zetten, wordt tot 'de slimste mens' gekroond.

Dat wil ik proberen. Word abonnee. Nadat deze vraag de tweede vraag uit de ronde "Open Deur" in de quiz op tv was beantwoord, werd de winnaar op de site getoond. Onder website verstaan we zowel de website als de app. Volledig scherm. Compilatie week 2: Het allerbeste van de jury.

Wie online de slimste mens is wordt berekend aan de hand van de Singleplayer score.
  • Noémie Wolfs doet oproep: "Wees lief voor mij op Twitter, niet té gemeen zijn! Groep 3 van bij elkaar horende omschrijvingen: Sponsje; Papier; Graan; Machine.
  • De winnaar was Rob Hadders , presentator bij EenVandaag en voormalig marathonschaatser.

Zenuwslopend

De tweede reeks werd in september en oktober van datzelfde jaar uitgezonden, maar trok maar tot Met ieder goed antwoord zijn 15 seconden te winnen. Een terechte winnares!!!

In het tweede seizoen won Bart Chabot. Updaten jullie de app met nieuwe vragen? Met alle gevolgen vandien De Slimste Mens ter Wereld. DeslimstemensNL Bedankt weer daarvoor.

  • Heb genoten van je ijskoude spel en je kennis. Degene die dan de tijd van de ander op nul weet te zetten, wordt tot 'de slimste mens' gekroond.
  • In de finale krijgen de kandidaten een vraag die altijd start met "Wat weet je van Marieke van de Zilver.

Marieke van de Zilver en Khalid Kasem rekenden in de finale wie is de slimste mens geworden vanavond af met presentator en cabaretier Marc de Hond 42die in een vraag over de voor drugssmokkel veroordeelde presentator Frank Masmeijer vergat te zeggen dat dat in Belgi gebeurde.

Dit gaat door tot een van de kandidaten geen seconden meer over heeft; deze gaat dan niet mee naar de volgende aflevering? Het zomerseizoen van begon op 20 juli Heb genoten van je…? De Android app vereist versie 4? Hier download je de app. Marieke van de Zilver. Het thuiswerken heeft vanaf het begin op haar zenuwen gewerkt.

2,3 miljoen kijkers zien Syrische Hanin (18) ‘coronacoa­ches’ The Voice betoveren

KhalidKasem , gefeliciteerd met je tweede plek. In het tweede seizoen won Bart Chabot. Word abonnee.

Moet zeggenKhalid de overwinning ook wel had gegund met zijn tactische spel. Degene die dan de tijd sparta ion zekering vervangen de ander op nul weet te zetten, wordt tot 'de slimste mens' gekroond! Alexander van Eenennaam.

Het zesde seizoen startte op 16 december Heb genoten van je ijskoude spel en je kennis.

De slimste mens 27 augustus 2020

Alledrie aan elkaar gewaagd. Dan krijg je nu de kans om dat te tonen in de app van De Slimste Mens ter Wereld. Wist je dat er een bordspel van De slimste mens bestaat?

Dit seizoen duurde het voor het eerst sinds de zomereditie van weer zeven weken. In de tweede ronde worden de vragen gesteld door drie bekende Nederlanders. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Kandidaten bleven maximaal acht uitzendingen zitten. Het antwoord dat dan gegeven moest worden, was Tafel.

Deze keer werd de quiz gepresenteerd door Philip Freriks en was Maarten van Rossem jurylid. KRO-NCRV is de afzender van de applicatie en garandeert dat er geen virussen worden verspreid bij het downloaden wie is de slimste mens geworden de applicatie. Het eerste seizoen werd Jeroen Kijk in de Vegte de slimste mens.

Bijna 1,9 miljoen kijkers zien Lubach met cynische kerstrecla­me: ‘Ook al kut’

Zodra ook deze kandidaat een antwoord gaf dat niet op de lijst stond of alle antwoorden op de lijst waren gegeven, eindigde het spel en werden eventuele niet gegeven antwoorden doorgelopen. De Android app vereist versie 4.

Exclusief online. Hoe kan ik problemen doorgeven?

Compilatie week 6: Het beste van de jury. Net als in het voorgaande seizoen kon de kijker elke dag voordat de uitzending begon via de app een vraag uit de tv-quiz beantwoorden om een T-shirt van de quiz te winnen en werd de winnaar na het beantwoorden van deze vraag de tweede vraag uit de "Open Deur"-ronde op de site getoond.

De Kandidaten!

  • Meta 13.02.2021 12:10

    Maar ook Khalid en Marc kunnen op de nodige pluimen rekenen.