Verlaten gebouwen in nederland

 • Abonneren
 • Aandeel

Chapel B. Porzellanfabrik D

Villa Sebastiaan, een villa in België. Die tijden zijn inmiddels voorbij, in is het vliegveld gesloten. Tevens een stuk, met de administratie van deze oude steenfabriek, geweldig! Een enorm verlaten hotel in Duitsland met een eigen spa. Theater Bizarre deel 2 B gerenoveerd.

Na acht maanden op een onbewoond eiland terug in de samenleving: 'We hebben alles gemist'? Toen was het goed afgesloten, dus de naam heb ik er zelf aan gegeven. Deze locatie is dus perfect voor urbex fotografie, verlaten gebouwen in nederland. Koolmijn Hugo C. Posterhouse B gesloopt.

Marnehuizen bestaat uit tientallen nieuwbouwhuizen, winkels, een gemeentehuis, een station met spoorwegovergang, een bank, een school, een benzinestation, een industrieterrein en een rioolstelsel — en toch woont er helemaal niemand en heeft er nooit iemand gewoond.

Montzen station Naar de nieuwe website. Het is een enorm groot terrein, waar je als urbex fotograaf wel een dag zoet bent. Veruit het mooiste verlaten ziekenhuis wat ik bezocht heb! Casino Gompel B gerenoveerd. Fishing park J Villa Sebastiaan, een villa in België. Ik had hem 2 jaar eerder al op het oog, maar ik vond toen geen ingang.

 • Of de locatie wordt compleet gesloopt. Blikken uit de jaren 50!
 • Le Prieuré, een verlaten klooster.

Residence Saint Antoine B 13 en gesloopt! Hospital Exodus B gesloopt. Eerder schreven we al over deze creepy spooksteden en spookdorpen in de wereld. In is deze locatie gesloten. Nadien raakte het in verval, maar het is nog altijd te verlaten gebouwen in nederland

Gevangenis Gravensteen (Zierikzee)

Sanatorium Martel de Janville F gerenoveerd. Silo 6 NL , , , en gesloopt. Verlaten door een brand die er geweest is. Ook dit terrein is zeer toegankelijk, wat helaas zorgt voor veel toerisme.

Underground vind ik overigens ook heel leuk om te doen: Grotten, verlaten gebouwen in nederland, groeves en mijnen. Monastery Kappa B gesloopt. Ospedale Manecomio I Dit chalet in het bos was zo rot als maar kon.

En zo geschiedde. Ernaast nog een Mercedes. Manege de Ros NL gesloopt.

Deze urbex locaties moet je checken

Megatruck B PR Verhuur NL gesloopt. War Museum D Dit gebouw is een restant van de fabriek die eerder op dit terrein actief was.

 • Deze grote turbine is onderdeel van een oude zeche in Duitsland.
 • Zoom vooral in op Amsterdam.
 • Havendijk NL gesloopt.
 • Verlaten Dierencrematorium.

Dan is het nu tijd om van je hapjes Halloweenmonstercreaties te maken. Physio Praxis D gesloopt. De spookstad is niet onopgemerkt gebleven; regelmatig wordt Doel bezocht door toeristen of straatkunstenaars die zich met graffiti uitleven op de muren. Heerlijke kolenmijn. Wij vonden 6 spookdorpen, steden en zelfs verlaten pretparken in eigen land en net over de grens.

Chiesa san Verlaten gebouwen in nederland I. Forrest of Fear D gesloopt.

De Dodenkapel

Inmiddels staat het fort alweer 36 jaar leeg en heeft de natuur het overnomen. Ze zit nu in een verzorgingstehuis. HFB, het blijft een geweldige locatie!

Expressway Hotel J Stairway to h Genoeg reden voor de toenmalige echtgenote van Ratelband om er niet te willen wonen, waardoor Vlemmix het in overnam.

 • Rowina 25.01.2021 09:43

  Villa Ginette.