Robert de haze winkelman

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik heb het idee dat het vaak mensen zijn die hogere opleidingen hebben gevolgd en arbeiders die een vorm van herverdeling verwachten die op nationalisme gestoeld is. Het is ze niet vreemd om te terroriseren tot ze hun zin krijgen.

Sealgaire 2 jaar geleden Koekoek, bejaarde pisvleksupporter. Dat er veel foute figuren binnen het FvD rondlopen zal ik niet ontkennen.

Zij werden ervan beschuldigd door 'dreigementen en kwaadsprekerij [te] hebben geprobeerd de gecontroleerde uitbouw van de partij actief tegen te werken en het partijbestuur over te nemen'. Toch denkt De Haze Winkelman dat het niet verstandig is als de partij verder naar rechts opschuift.

Zojuist publiceerde de partij wederom goed nieuws. Dat houdt altijd een keer even op, tot de storm in het glas water rond Otten en nog een paar foute figuren opgelost is. Begin februari werd hij, samen met voormalig VVD-statenlid Betty Jo Wevers , door het partijbestuur uit het lidmaatschap van Forum voor Democratie ontzet.

Catalaanse kok 2 jaar geleden Log in om te reageren, robert de haze winkelman. Rechtse koers Ondertussen zijn er zorgen over de toon van Baudet. Caro 2 jaar geleden Log in om te reageren. In mei kwam de Haze Winkelman in sommige media onder vuur te liggen, omdat hij middels een tweet verwees naar de Richard Coudenhove-Kalergi - complottheorie!

Bedoel je het Joseph Goebbels gedachtegoed en zijn propaganda techniek. Stem in Mei een anti EU partij.

Het is ze niet vreemd om te terroriseren tot ze hun zin krijgen.

Richtingenstrijd

Zouden die eerste haarscheurtjes in de partij vanwege Otten nu zover zijn doorgetrokken dat het barsten zijn geworden. Florissa 2 jaar geleden Log in om te reageren Nu nog even die oplichters en linkse draaideuren van de VVD richting nul zetels helpen ,en we gaan de goede richting op. Een partij als VOLT staat er!

De storm binnen Forum voor Democratie wil maar niet gaan liggen. Vanmorgen las ik het bericht dat de statenlid Baljeu door het FvD-politbureau is weggezuiverd. Zuivering Geen richtingenstrijd dus, aldus De Haze Winkelman.

  • Joop Klepzeikert 2 jaar geleden Log in om te reageren Noppen: Zozo, een fatsoenlijk geschreven bericht van jou… Heb je wat geleerd van je ban? Volgens De Haze Winkelman is dat een 'krankzinnige' veronderstelling.
  • Retorische vraag, Marije heeft haar visie gegeven en ik deel haar visie.

Op 13 december robert de haze winkelman De Haze zijn lidmaatschap van de VVD op, nadat was gebleken dat zijn partijgenoten in de Eerste Kamer tegen een initiatiefwetsvoorstel van de Partij voor de Dieren voor een verbod op onverdoofd ritueel slachten zouden gaan stemmen.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Dat is geen geringe opgave voor een nieuwe partij die in korte tijd zo gegroeid is, robert de haze winkelman, maar ik  ben er van overtuigd dat we voldoende goede kandidaten voor alle functies zullen vinden. Hoe zou dat toch komen. Koppelingen toevoegen! Stem op FvD.

U zond in: ‘De problemen bij Forum voor Democratie zijn het topje van de ijsberg’

Zouden die eerste haarscheurtjes in de partij vanwege Otten nu zover zijn doorgetrokken dat het barsten zijn geworden.

Caro 2 jaar geleden Log in om te reageren Eensch. Uw antwoord in casu ook arbitrair, ik heb u toch al in eerdere post over d66 vraag gesteld.

Sealgaire 2 jaar geleden Log in om te reageren? Daar is De Haze Winkelman robert de haze winkelman niet mee eens. We kunnen ons veel beter richten op de VVD-kiezers die erg ongerust zijn.

Wat Ajax dit jaar niet lukte om de top van Europa te halen, gaat het FvD zeker lukken. Caro 2 jaar geleden Log in om te reageren Kaptein, Het is als nieuwe reageerder lastig.

Op de hoogte blijven?

Caro 2 jaar geleden Heinz, Retorische vraag, Marije heeft haar visie gegeven en ik deel haar visie. Punt en geen komma. Het terughalen van deze dissident heeft kennelijk tot doel de fractie van Otten verder te verzwakken in de hevige interne machtsstrijd. Een gepland overleg tussen de partijtop en drie belangrijke critici binnen FvD is donderdagavond op het laatst moment afgeblazen door Thierry Baudet.

Matig rechts 2 jaar geleden Log in om te reageren Kapitein Haddock De trollen zijn weer druk bezig!

U reageert niet op inhoud als er vragen gesteld wordt over d66 Uw eigen keuze, ze zouden 'door dreigementen en keuringsdienst van waarde thee geprobeerd hebben 'de uitbouw van de partij actief tegen te werken'.

Dat er veel foute figuren binnen het FvD rondlopen zal ik niet ontkennen. Biografie op Parlement! Er is heel veel te doen, robert de haze winkelman. Hoe zou dat toch komen. Terugkeer De Haze Winkelman en zijn vrouw werden beschuldigd van een coup, u had wel dan een punt kunnen maken.

Dat is toen ik eruit ging gestaakt en we gaan die draai weer maken", aldus De Haze Winkelman. We gaan robert de haze winkelman veel LPF-taferelen tegemoet.

Voornamen (roepnaam)

Vandaag laat de partij weten zich met hem te hebben verzoend. Sealgaire 2 jaar geleden Log in om te reageren Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder.

Met wegzuiveren wordt in dit verband wellicht bedoeld dat je iemand eruit gooit die naar het oordeel van de partijtop niet loyaal is aan de partijlijn. Op inhoudelijke reacties ook.

Het is veeleer een boevenbende waarin de bendeleden slaags zijn geraakt. Nederland is overduidelijk klaar met het extreem socialistische beleid van de afgelopen robert de haze winkelman jaar. Dat is een veel betere tactiek dan op uiterst rechts proberen zetels te krijgen.