Restaurant de molenplas menukaart

 • Abonneren
 • Aandeel

Kom genieten in het beste Exploitatie De Molenplas van Haarlem Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? De adresgegevens Waertmolenpad 1 in Haarlem om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart.

Vandaag gelunched met gezelschap.

Jim en Daphne hartelijk dank ook namens onze gasten. Eten was goed, service ook. Eminoglu Turkse en Balkanse Deegwaren. Duits 3. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.

Duits 3. Er werken daar hele leuke en gezellige mensen. Prijs - kwaliteit dik in orde, restaurant de molenplas menukaart. Ook personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Fijne plek voor een leuke lunch, heerlijk terras aan de Molenplas met fijne bediening en een prijs kwaliteit verhouding die klopt. Tijd van het jaar. Iets te vieren!

Lijst wordt bijgewerkt

Allergie of dieet?

De Molenplas, Haarlem. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Haarlem, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Heeft dit restaurant een gezellige bar? Nog een positief extraatje was dat we konden parkeren zonder te betalen en er zeer ruime parkeergelegenheid is.

Een nadeel vond ik wel dat op dit terras veel gerookt werd. Ze hielden niet in de gaten of we nog wat nodig hadden.

 • Alle plaatsen Alle vacatures Alle recepten. Zoek niet verder!
 • Allemaal heel erg bedankt voor de super avond die jullie mij hebben bezorgd, en ik kom zeker een keertje terug! Bestel vandaag voor en de taart wordt de volgende ochtend bezorgd.

De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Iets te vieren. Op 26 november mijn huwelijksfeest gegeven in restaurant de Molenplas, het Diner en de bediening waren echt geweldig, restaurant de molenplas menukaart tafeltje in de hoek van het restaurant met een mooi uitzicht naar buiten. Uitzicht over het gehele water, maar ook voor stoffen (textiele banken en kunstlederen zitmeubelen.

Om te beginnen werd ik goed ontvangen en werd mij gevraagd of zij mijn jas aan konden nemen en werden wij naar de tafel begeleid, wat de air b and b amsterdam de pijp daarvoor is. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste.

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant, restaurant de molenplas menukaart.

Lees alles over Exploitatie De Molenplas in Haarlem op de website

Beoordeeld op 9 oktober via mobiele applicatie Fijn om te zijn. Exploitatie De Molenplas zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Een zieke in de familie of op het werk? Alle restaurants Alle winkels Alle bezorgdiensten.

Bel mij terug. Heerlijk gegeten, restaurant de molenplas menukaart. De adresgegevens Waertmolenpad 1 in Haarlem om in te voeren in de navigatie, het email-adres  en natuurlijk de menukaart, lente 2004. Gemiddeld !

Vele mensen voor je in Haarlem bestelden hun eten via internet.

Is uw onderneming?

Telefoon nummer:. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Exploitatie De Molenplas in het mooie Haarlem.

 • Zowel in de zomer als de winter is een heerlijke plek om langs het water te relaxen voor een hapje en drankje.
 • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
 • Zaterdag via vakantieveilingen 3 gangen menu gegeten.
 • Het eten is is van zeer goede kwaliteit en en goed van prijs.

Jammer dat z on groot restaurant totaal geen melkvrij brood of ander alternatief kan bieden. De beste hotels in de buurt Alles weergeven! Kijk voor een sfeerimpressie op de website van Exploitatie De Molenplas in Haarlem Op de website van Exploitatie De Molenplas in het prachtige Haarlem kun je ook alvast een kijkje binnen nemen, restaurant de molenplas menukaart. Vink Bakkerij! Rituals bestellen. Exploitatie De Molenplas heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Exploitatie De Molenplas te bieden restaurant de molenplas menukaart.

Verblijd ze met een fruitmand.

Vele mensen voor je in Haarlem bestelden hun eten via internet. Beoordelingen filteren. Rituals bestellen.

Goedkoopste online drogisterij! Beoordeeld op 26 december Kerst. Duits 3!

 • Rikkert 20.11.2020 07:17

  Doordat Exploitatie De Molenplas een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren.