Kuifje en de blauwe sinaasappels strip

 • Abonneren
 • Aandeel

Toch is het acteerwerk van Talbot niet echt bijzonder te noemen, hij komt nogal kleurloos en flets over. Ik vond hem goed, omdat de acteurs erg veel lijken en, omdat het zich in een mooie omgeving afspeelt.

Screenshots Kuifje en de blauwe sinaasappels 1. Ik kwam uit een moeilijke situatie maar ik ben niet bij de pakken blijven zitten. Toch is het acteerwerk van Talbot niet echt bijzonder te noemen, hij komt nogal kleurloos en flets over. Gulden Vlies is ook deze weer best vermakelijk, maar komt het allemaal erg langzaam en oudbollig over.

Behalve Kuifje, Zonnebloem en kapitein Haddock komen er nog een aantal bekende personages uit de boeken in de film voor zoals de twee klungelige Interpolagenten Jansen en Janssen Dupont en Dupond in het Frans die overal waar ze komen meer schade aanrichten dan dat ze daadwerkelijk enig nut hebben.

Bestellen en betalen via bol. Je zal enkel je paswoord moeten aanpassen.

Cijfers en feiten Productiejaar Net als? De film had weinig succes en er zou geen gedicht licht en donker komen. Er werd een geheel nieuw avontuur bedacht, zoals dat ook bij de eerste film het geval was.

Behalve Kuifje, Zonnebloem en kapitein Haddock komen er nog een aantal bekende personages uit de boeken in de film voor zoals de twee klungelige Interpolagenten Jansen en Janssen Dupont en Dupond in het Frans die overal waar ze komen meer kuifje en de blauwe sinaasappels strip aanrichten dan dat ze daadwerkelijk enig nut hebben.

TinTin et moi 0.
 • Reden voor Kuifje om op onderzoek te gaan waarbij hij wordt geholpen door Pablito, een jongetje dat meer afweet van de ontvoeringen. Ik ben al zooooooooooo lang op zoek naar deze ned.
 • Meer dan een magere 7, ofwel een 3,5 kan ik niet geven. Hij was het die de blauwe sinaasappel stiekem naar professor Zonnebloem stuurde, op verzoek van professor Zalamea.

Overige productgegevens

In de film is dat al niet anders, het is duidelijk dat Talbot zeer fit is en hij mag af en toe ook wat fysieke kunstjes tonen. Cookieverklaring Privacyverklaring. Valencia in Spanje is wel degelijk een mooie streek om te filmen, maar Turkije en Griekenland ogen toch iets exotischer. Wat mij vooral stoorde aan deze film is de kinderen, doordat Kuifje erg veel op de kinderen steunt om de zaak van de Blauwe Sinaasappels op te lossen krijg je toch meer het gevoel naar een kinderfilm te kijken.

Toch is het acteerwerk van Talbot niet echt bijzonder te noemen, hij komt nogal kleurloos en flets over. Deze is niet meer te koop is geloof ik antiek geworden. In ieder geval wel nog beter te doen dan die vreselijke statische tekenfilm-versies van de albums.

Kuifje en de blauwe sinaasappels 3. En je krijgt er ook nog Kuifje en het geheim van het gulden vlies erbij voor nog geen 10 euro. Bekijk Fire Will Come via Picl. De zoektocht naar de verdwenen professoren blijkt er n van veel gevaren die Kuifje uiteraard goed weet op te lossen, kuifje en de blauwe sinaasappels strip. Het is aan Kuifje en kapitein Haddock om de professoren zo snel mogelijk te vinden voordat de schurken iets vreselijks aanrichten.

Kuifje Collection V1 D 4.

Veiligheidscode

Adventures Of Tintin 2. Petje af voor bol. Maar de vreemde nieuwe vrucht is gestolen!

Dit is de tweede Kuifje film met Jean Pierre Talbot in de hoofdrol. Het is allemaal net over de top wat hij doet. Mss dat deze net iets vlotter is, ideaal fietsweer, was de vorige acteur het prototype van subtiliteit. Klik hier voor meer info? Het is daar trouwens erg warm, Roccuzzo told The Sun.

Geïnteresseerd?

Toch is er bij deze speelfilms voor gekozen om een heel nieuw scenario te schrijven in plaats van een bestaand verhaal te gebruiken. Er werd een geheel nieuw avontuur bedacht, zoals dat ook bij de eerste film het geval was. En dan wordt ook nog Professor Zonnebloem ontvoerd. In zijn beide films opnieuw uitgebracht in één box. Sevim, sorteercentrum.

Contact met de klanten gaat mij goed congratulations you played yourself gif. Net als bij de eerste film is getracht zo dicht mogelijk bij de originele stripverhalen te blijven. De film had weinig succes en er zou geen vervolg komen. Rapporteer Sluit. Het was dan ook ongelooflijk hoe perfect Talbot in de eerste film op de strip-Kuifje leek, zonder een kuifje en de blauwe sinaasappels strip te worden.

Gulden Vlies is ook deze weer best vermakelijk, maar komt het allemaal erg langzaam en oudbollig over. Gebruikersnaam of e-mail. Zelfs de danspasjes waarbij hij met de hielen tegen elkaar klikt lijken erg op de manier waarop de stripfiguur Haddock danst.

Navigatiemenu

Ik plaats dit bericht alleen als extra informatie dus geen stem. Bekijk de hele lijst. Het geheel komt nogal knullig en kinderlijk over en lijkt dan ook duidelijk gemaakt voor de jongere Kuifjefan. Ik ken hier iedereen en voel me thuis!

De zoektocht naar de verdwenen professoren blijkt er n van veel gevaren die Kuifje uiteraard goed weet op te lossen. Ik ken hier iedereen en voel me thuis. In de voetsporen van Kuifje 0.

 • Dajana 14.01.2021 19:36

  Breng het hoogste bod uit en win jouw favoriete Kringding. Kuifje Collection 7 32,

 • Amna 16.01.2021 08:22

  Hier kom ik onder de mensen en leer ik veel bij.

 • Manja 18.01.2021 15:26

  Valencia in Spanje is wel degelijk een mooie streek om te filmen, maar Turkije en Griekenland ogen toch iets exotischer.