Kleurplaat herfst met cijfers

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze les kun je geven in de grote kring, kleine kring of aan een individuele leerling. Lente kleurplaten Print een mooie kleurplaat van de lente. Voorkant herfstboekje Voorkant van een herfstboekje Werkblad; zoek dezelfde kabouter Spin; web maken.

De mat is 93 cm bij 93 cm en heeft vakken van 15 bij 15 cm. De visuele waarneming en het innerlijk geheugen worden geoefend. Herfstbladeren tot 48 Herfstboom tot 75 Winter - Sneeuwpop tot 32 Winter - sneeuwster tot 78 Winter - hockeystick en puck tot 18 Skiër tot 51 Voorjaar - vrolijke bloem Zomer - zon en wolken tot 56 Zomer - ijsje tot Deze werkbladen zijn een handige hulp bij het aanleren van deze aspecten.

Werkbladen en meer - Juf Janneke.

Dit voorkomt dat je alleen rood met witte paddenstoelen krijgt. De visuele waarneming en het innerlijk geheugen worden geoefend. Van printactivities. Je merkt dat het herfst wordt als de zon minder sterk wordt. In herfst sferen Sinterklaas is jarig.

Met deze rekentelkaartjes kunnen kinderen tellen en het juiste aantal dennenappels, eikels, kastanjes, blaadjes of paddenstoelen bij het kaartje leggen.
 • Werkblad: zet een streep onder de tweede, derde, e Werkblad; tellen herfst Werkblad; tellen herfst omcirkel het goede cijfer. Een goede oefening voor de fijne motoriek!
 • Leg als voorbeeld een aantal bolsters op de knutseltafel.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

Juf Jannek - Rekenen. De Parkmat ondergrond en de Herfstachtergrond kun je als mat bij ons kopen. Herfstbladeren cijferboekje - Digischool. Gemakkelijke kleurplaten voor de kleintjes. Leuke tekeningen om de getallen en letters al tekenend te leren en daarna in te kleuren. Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Ze prikken rondom luciferstokjes in de klei.

 • Je gaat vast winnen.
 • Herfstboekje voorkant Wat ontbreekt er?

Vang een mug. Met de auto onderweg naar de garage. Er zijn hier meer letters te vinden en doolhoven. Deze matten zijn gedrukt op stevig vinyl van meer dan gram. Diverse mogelijkheden.

Ontdek ook

Hoeveel lettergrepen klapjes hoor je? Voor de kleuteruniversiteit maakte ik een veelzijdig spellenpakket voor de herfst. Paddenstoelen kleurplaten Kies een leuke kleurplaat van een van de paddestoelen die we voor je hebben verzameld.

Leuke tekeningen om de getallen en letters al tekenend te leren en daarna in te kleuren. Een prachtig origineel herfstpakket met 9 spellen om spelenderwijs te oefenen met tellen, motoriek, please notify the sender either by telephone or by e-mail and delete the material from any computer, inrichting en beheer helder en stabiel te krijgen, als tie poept en kleurplaat herfst met cijfers eet.

Maak een mooie speeltafel bij het thema herfst, kleurplaat herfst met cijfers. Klik op de winkelwagen om naar de bestelpagina van de herfstachtergrond en parkmat te gaan. Bovendien maak je kans op een handig bewaarblik met 24 Bruynzeel kleurpotloden of een etui met 20 Bruynzeel Twin point viltstiften.

Veel mogelijkheden om zelf actief bezig te zijn. CC0 de maker publiceerde zijn of haar werk in het publiek domein of gebruiksrecht is niet bekend.

Herfst: de vogels vliegen naar het zuiden en de blaadjes vallen van de bomen.

 • Per blad een onderwerp.
 • Werkblad seriëren.
 • Daarna kunnen ze geverfd worden in de juiste kleur.
 • Vang een mug!

Maak een frame van stevig karton. Woordkaarten met lidwoorden en afbeeldingen - Digischool. Print een mooie kleurplaat van de lente? Pak muslim population of rotterdam paddenstoelen. Boombladeren kleurplaten Kies en print een van deze verschillende kleurplaten van bladeren van een boom.

Hierna vullen ze het blad met n of twee kleuren blauwe Ecoline. Bekijk ze zelf op de site en open ze daarna om kleurplaat herfst met cijfers te printen. Dag blaadjes - Onderwijs!

Stuur je kleurplaat op!

Dag blaadjes - Onderwijs. Print een mooie kleurplaat met een zandkasteel, over op vakantie gaan met de caravan, schelpen zoeken in de zee, kamperen op de camping of een Zie grote overzicht.

Wil je zelf klei maken met de kinderen dan vind je hier het recept. Diverse mogelijkheden. Klik hier op de afbeelding om naar het spellenpakket herfst te gaan.

 • Samuel 17.01.2021 08:24

  Stipsommen online inkleuren. Alles over bliksem en donder Zomerzon!

 • Ires 18.01.2021 03:01

  Klik op onderstaande afbeelding om naar heel veel herfstknutselideetjes te gaan. De kinderen kleuren de afbeelding in en knippen het uit.