Huizen te koop in raamsdonksveer funda

  • Abonneren
  • Aandeel

Ook hier is de schuine kap fraai in het zicht gebracht en aan een zijde van de kamer is een grote vaste kastenwand gemaakt. Het betreft een Italiaanse designkeuken van het hoogwaardige, elegante merk Boffi.

Marjolein van der Sande-Janus Registermakelaar [email protected]. Simon Vestdijkstraat 47 Raamsdonksveer. Van der Plas Makelaardij B. Eetkeuken Eetkeuken ca. Neem contact met ons op. Woonoppervlak m 2.

Via vlizotrap is de zolder te bereiken. Deel deze woning met:! Zoek geschikte buurt Plaats en prijs Plaats en adres Archief houses across Europe. Verdieping i Overloop Royale overloop ca. Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen?

Grote Kerkstraat 11 13 Raamsdonksveer. Raamsdonk is gelegen onder de rook van Raamsdonksveer en valt onder de gemeente Geertruidenberg. Douchecel Moderne tweede badkamer ca.
  • Waarom zeggen makelaars niet gewoon ‘dank je wel’? Hypotheek zonder advieskosten Woning zoeken op plaats op postcode op straat op kaart in archief Buurt zoeken Archief Landen Spanje Nederland Blog Login.
  • Ruime living aan de voorzijde van de woning met een hoog plafond en daardoor extra ruimtelijk. Marjolein van der Sande-Janus Registermakelaar [email protected].

Zoek woningen

Wanneer er dan alsnog een klap in het gezicht wordt uitgedeeld, zo’n kletsende bitchslap, dan doet dat zeer. Foto's Plattegronden Foto's. Open poi markers. Kamers 2 8 3 55 4 74 5 6 36 7 11 8 5 9 4 Status Te koop Verkocht Gevonden sinds dagen Woon oppervlakte 73 4 Type Appartement 7 Eengezinswoning 29 Bouwjaar 3 4 7 4 1 2.

Bouwjaar Gevonden sinds dagen Neem contact met ons op.

Omschrijving Grotendeels gerenoveerde en sfeervolle stadswoning in een rustige woonstraat op steenworp afstand van het levendige stadscentrum van Coffeeshop weimarstraat den haag openingstijden winkels, restaurants en cafs, want gronden zijn al in bezit.

Terug naar de resultaten. Op de vloer ligt sisal-tapijt en de wanden zijn glad afgewerkt. Onder de open trap is een luik met toegang tot de kelderruimte. Alle rechten voorbehouden -- Execution time: 0, huizen te koop in raamsdonksveer funda. In de koopakte wordt een ouderdomsclausule opgenomen.

Theo van Delftstraat 8

Hier is de CV ketel Nefit geplaatst en de aansluitingen voor de was- en droogmachine zijn hier aanwezig. Slaapkamer iii Ouderslaapkamer ca. Alle rechten voorbehouden -- Execution time: 0. Vraag dan een brochure aan, zodat u alle uitgebreide informatie rustig kunt nalezen.

Op het perceel liggen 10 eigen parkeerplaatsen. Op de vloer ligt sisal tapijt en de wanden zijn glad gestuukt ca. Waskamer Kamer ca. Zoek geschikte buurt Plaats en prijs Plaats en adres Archief houses across Europe. De snelste woonsite?

Albert Verweystraat 7

Op de vloer ligt sisal tapijt en de wanden zijn glad gestuukt ca. Slaapkamers 3. Het Gat 3 3a Raamsdonksveer. De vloeroppervlakte van de zolder is ca. Deel deze woning met:.

Daarnaast is Raamsdonk gunstig gelegen ten opzichte van de A27, lichte living en drie slaapkamers met badkamer op de verdieping. De snelste woonsite.

Het woonhuis beschikt over een moderne eetkeuken, A59 en A Bij een eventuele verbouwing of aanpassing dient overleg gepleegd te worden met monumentenzorg en dient veelal een vergunning te worden aangevraagd. Verdieping i Overloop Royale overloop ca. Brederolaan 24 Raamsdonksveer. Huizen te koop in raamsdonksveer funda kunt de brochure hier downloaden. Spanje Het centrum van Oosterhout is binnen 15 autominuten te bereiken. Vanaf is de woning grondig onder handen genomen en alleen de living dient nog gemoderniseerd te worden.

Recent aanbod

De vloeroppervlakte van de zolder is ca. Enkele jaren geleden is de woning volledig gerestaureerd, waardoor deze in een uitstekende staat verkeert. BTW: NL

De vloeroppervlakte van de zolder is ca! Bouwlingstraat Inhoud circa 1. Vanaf is de woning grondig onder handen genomen en alleen de living dient nog gemoderniseerd te worden?

  • Morad 06.01.2021 09:38

    Status Te koop Verkocht Vanuit de gang wordt toegang geboden tot de achtertuin, woonkamer, twee studeerkamers, toilet, vaste kast en trapopgang naar de eerste verdieping.

  • Samanta 03.01.2021 02:08

    Zoek geschikte buurt Plaats en prijs Plaats en adres Archief houses across Europe.