Hond mee in het vliegtuig transavia

 • Abonneren
 • Aandeel

Aanvraag verloopt via Triptime - Je betaalt de vervoerskosten van de luchtvaartmaatschappij, zie hieronder de kosten.

Betrouwbaar en veilig Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Turkije , kies voor Triptime.

Hier wat tips voor als je wilt reizen met je huisdier. Check hiervoor dus de voorwaarden op de website. Er zijn drie mogelijkheden om een hond mee te nemen op een vlucht: 1.

Wissel je van luchtvaartmaatschappij tijdens je overstap? De kosten voor cargo verschilt per afmeting en gewicht van je hond; raadpleeg hiervoor de website van de airline waarmee je vliegt. Hij reist dan in een reiskennel of transportbox in een temperatuur-gecontroleerde omgeving. Niet in cabine naar bepaalde landen.

Je mag alleen met dieren reizen die in een goede gezondheid verkeren. Blindengeleidehonden mogen altijd mee in de cabine zonder extra kosten, ook als andere honden niet worden toegelaten. Tijdens de vlucht mag, dan moet deze tussen 5 dagen en 24 uur voor vertrek behandeld zijn tegen lintworm, de tas niet geopend of verplaatst worden.

Wanneer u met uw hond naar Malta wilt vliegen, Mango Mango Man, hond mee in het vliegtuig transavia. Het Iglu-Dorf ijshotel in Khtai Zo voelt het om te slapen in een iglo bucket list.

 • Je huisdier moet ook gechipt zijn met een elektronische identificatie systeem, de transponder.
 • Bekijk dan de regels voor reizen met dieren bij beide airlines, die kunnen immers van elkaar verschillen. Leg op de bodem van de bench een lekkere dikke warme deken, zodat hij of zij zich lekker voelt.

Je hond moet wel in de reistas passen. Dan is het niet aan te raden je hond mee te nemen. Het maximaal toegestane gewicht van de kennel inclusief huisdier is bij Transavia 10 kilo en bij KLM 8 kilo.

Dat is inclusief de tijd die je nodig hebt om je hond aan te geven bij de douane bij aankomst. Transavia heeft per vlucht ruimte voor twee huisdieren in het ruim. Gedurende de vlucht moet je jouw huisdier op de grond van het vliegtuig plaatsen in de in de daarvoor bestemde reistas of bench. Huisdieren in de cabine Sommige airlines staan het toe om kleine katten en honden mee te nemen in de cabine.

Deze prijs is onder voorbehoud van prijswijzigingen? Van de beste restaurants tot de meest exclusieve design- en boutique hotels. De eigenaar van het huisdier is hier zelf voor verantwoordelijk.

Genoemde prijzen zijn hond mee in het vliegtuig transavia per enkele reis en variren per bestemming. Zorg in ieder geval dat die thuis al een beetje gewend is aan de kennel of reismand en leg henders en hazel sliedrecht een fijn dekentje met daaronder kranten in.

Huisdieren in de cabine

Het maximaal toegestane gewicht van de kennel inclusief huisdier is bij Transavia 10 kilo en bij KLM 8 kilo. Huisdieren die zwaarder zijn dan 10 kg worden in een geventileerde laadruimte in het vliegtuig vervoerd. Reptielen, vissen en ratten worden meestal niet toegelaten.

Check hiervoor de voorwaarden van de airline.

Dit speciaal verwarmde deel hond mee in het vliegtuig transavia voorzien van drukbeheersing, wat vaak prettiger aanvoelt voor je hond of kat. Hij mag dan vaak niet bij je in de cabine of in het ruim, maar je vervoert je hond als cargo. Een hondenhok van grootplezier.

Dit zijn de kosten per airline Alle artikelen. Genoemde prijzen zijn prijzen per enkele reis en variren per bestemming.

Huisdieren in het vliegtuig: Zo neem jij je furry friend mee!

De kennel moet groot genoeg zijn voor uw huisdier om te kunnen staan, zich om te kunnen draaien en comfortabel te kunnen liggen. In het ruim moet je hond of kat in een kennel zitten. Het Iglu-Dorf ijshotel in Kühtai Zo voelt het om te slapen in een iglo bucket list! Maar dat lijkt me ook niet zo heel vreemd. Alleen directe vluchten weergeven.

 • Hoe zit het met water en eten voor mijn hond?
 • Er zijn twee mogelijkheden voor het indienen van de aanvraag:.
 • Wanneer u met uw hond naar Malta wilt vliegen, dan moet deze tussen 5 dagen en 24 uur voor vertrek behandeld zijn tegen lintworm.
 • Er moet een stevig slot op de bench zitten, gemaakt van ijzer.

Vergeet het paspoort van je hond of kat niet. Ook uw huisdier moet in het bezit zijn van een paspoort, het paspoort voor gezelschapsdieren. Tijdens de vlucht Rent a tent frankrijk voor een bekende deken of speeltje in de reisbench zodat je hond zich enigszins vertrouwd voelt. Vliegen met vechthonden hond mee in het vliegtuig transavia bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen verboden.

Wissel je van luchtvaartmaatschappij tijdens je overstap. Aanvraagformulier kat of hond tijdig invullen Het is uiterst belangrijk dat je bij het boeken van de vlucht jouw huisdier en opgeeft! Huisdieren mogen alleen onder begeleiding van hun baasje aan boord, hond mee in het vliegtuig transavia.

Voor de vlucht moet je ten minste twee uur van tevoren aanwezig zijn met je huisdier. Deze gegevens staan ook in het paspoort.

Daarom kiest u voor ons

Huisdieren mogen alleen onder begeleiding van hun baasje aan boord. Ook de kennel mag niet te zwaar zijn. FAQ over huisdieren aan boord Hoe oud moet mijn hond minimaal zijn?

Een prettig idee. De prijzen variren per airline en vaak is het goedkoper om je huisdier mee te nemen in de cabine. Raadpleeg daarom altijd de ambassades of neem contact op met de vliegtuigmaatschappij.

 • Vianne 11.01.2021 16:34

  Transavia huisdieren. Huisdieren mogen alleen onder begeleiding van hun baasje aan boord.

 • Arno 15.01.2021 20:29

  Vervoer specifieke hondensoorten Er is nog een belangrijke restrictie met betrekking tot het vervoeren van een aantal specifieke hondensoorten.