Een appeltje voor de dorst bewaren

 • Abonneren
 • Aandeel

Bedankt voor je bijdrage Je reactie wordt geplaatst zodra deze is goedgekeurd. Tekst Kees Kraaijeveld.

E 4,98 korting. Hij wil vijf poten aan een schaap hebben. Iemand in de knip hebben. Je hebt dat appeltje dan ook niet voor dorst over vijf minuten, maar voor eventuele dorst in de verdere toekomst. Ze hebben een zilveren dak. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Zij hebben elkaar een kusje [zoentje] gegeven.

Log hier in. Wie geld heeft, krijgt vanzelf nog meer geld. Shape Created with Sketch. Zij hebben hun loon weg. Ergens idee in hebben. Geld hebben kst geld.

Weet jij het antwoord?

Brutalen hebben de halve wereld. Mijn account. De gebruikte url is dubbel. En krijgen we van Draghi alle tijd om daaraan te wennen. Gelukkige zotten hebben geen wijsheid van doen. Ze hebben een zilveren dak. Ergens een flink plak hebben.

 • Analisten verwachten van wel. XII,
 • Deze zegswijze komt in de 18de eeuw voor, blijkens Sewel , die het gezegde een ey in 't nest laaten vgl.

Wanneer het appeltje tegen de dorst verschrompelt. Zij hebben hun loon weg. Mijn account. Laat een reactie achter.

En wat zou dt betekenen voor de bankensector. Kleine potjes hebben grote oren.

Deze woorden beginnen met `appeltje`

Lieve kinderen hebben veel namen. Eelt op zijn ziel hebben. Ergens een zwaar [hard] hoofd in hebben.

In dat geval jaagt u de consumptie aan, waardoor bedrijven weer gaan investeren en banken weer productief geld kunnen uitlenen. Bedankt voor je bijdrage Je reactie wordt geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Hieronder verstaat men iets dat men op zijde legt en bewaart, om het in tijd van nood obs de kleine wereld oss gebruiken! Spijt hebben als haren op mijn hoofd. Weet jij het antwoord.

Uitgelicht

Een wit voetje bij iemand hebben. En hoeveel bent u dan bereid te betalen aan de bank voor het opslaan van uw geld? Dan schrompelt het appeltje pas écht zienderogen weg. Deel dit verhaal Created with Sketch. Opzij gelegd geld hebben voor moeilijke tijden.

Trefwoorden hebben appeltje dorst. Reacties 0. Een zwak voor iemand hebben. Een blinde passagier hebben Iets zwart op wit hebben staan. XII, De bocht hebben. Maar daar blijft het niet bij. Door akkoord te gaan met de voorwaarden geef je ons toestemming om eventuele volgende abonnementstermijnen te incasseren via incasso.

Voorbeelden

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Van je familie moet je het hebben. Bij verschijning het verhaal als eerste in je mail of WhatsApp. In arme tijden was er nog een appeltje als er niets meer was.

Je reactie is geplaatst. Ze hebben het met elkaar aan de stok. De dood wil een oorzaak hebben.

 • Viënne 10.01.2021 08:15

  En hoeveel bent u dan bereid te betalen aan de bank voor het opslaan van uw geld? In elk geval als u nu een bank bent.

 • Jacobine 16.01.2021 14:50

  De bocht hebben.

 • Jennifer 12.01.2021 01:23

  De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.