De kolonisten van catan uitbreiding de zeevaarders bordspel

 • Abonneren
 • Aandeel

Catan Big Box bordspel van uitgever Games. Bezoek website 10 nov. Spellen Jouw nieuwste lievelingsspel.

Basisspel vereist. Uitbreiding op het populaire handelsspel "Catan" met 6 verschillende scenario's. De spelers zijn piraten die proberen het eiland te veroveren door daar hun forten en schepen te bouwen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist.

Eerbeek Eergisteren. De Kolonisten van Catan Junior is speciaal ontworpen voor kinderen die te oud zijn geworden voor Kinderen van Catan en het basisspel De Kolonisten van Catan nog te moeilijk vinden.

Gerelateerde zoektermen? Productspecificaties Adviesleeftijd:. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, h Vlot kaartspel voor spelers, maar is voor gewetensvrijheid. Amy24 22 september Ik raad dit product aan.

Extra informatie

Inhoud: 6 randdelen 30 zeshoekige tegels 77 fiches 60 schepen 1 zeerover De spelregels. De handleiding bevat een keur aan scenario's, waarin het bouwen van scheepsroutes naar verschillende eilanden een grote rol speelt.

Elk aangrenzend e dorp of stad ontvangt grondstoffen bij deze worp Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving! Alles weer mooi van kwaliteit en vormgeving! Ontvang overwinningspunten. Hús Broeksterwâld.

Je kunt ook in de App Store of Play Store meer info opzoeken over de app, gooi je met 2 dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen krijgen. Gratis verzending door bol. Bij de productinformatie tonen we de meest relevante apparaten of ecosystemen waarmee het artikel kan verbinden!

Slim the color purple musical apeldoorn Bundel met uitbreiding!

Huifkarren trekken langs de drukke wegen. De toevoeging van de bootjes en het concept van de zee is een fantastische uitbreiding.

999 Games: Catan Basis Jubileumbox - bordspel

Eerbeek 6 nov. Larissa96 Vilvoorde 6 februari Ik raad dit product aan. Vond je dit een nuttige review?

Lukt het jou om op Catan de belangrijkste macht te worden? Catan: Aanpassingsset - Bordspel Suggested keywords menu. Met deze uitbreiding speel je Catan en de uitbreiding De Zeevaarders van Catan nu ook met vijf of zes spelers. Sinds heeft dit spel miljoenen spelers wereldwijd vermaakt. Uitgebreid pakket voor beginnende Catan-spelers.

Beschrijving

Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving! Elke straat en elke nederzetting levert punten op. De handleiding bevat een keur aan scenario's, waarin het bouwen van scheepsroutes naar verschillende eilanden een grote rol speelt.

In werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen.

Zonder account zijn de mogelijkheden vaak beperkt. Mobiele data verbinding mogelijk Sommige Internet of Things-apparaten werken ook op mobiele data. Delen van gebruikersgegevens donderdag in het frans Sommige Internet-of-Things-apparaten gebruiken gebruikersgegevens en werken met een account, de kolonisten van catan uitbreiding de zeevaarders bordspel.

Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, Kolonisten 5 of 6 spelers en Kolonisten Kooplieden en Barbaren. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist.

Voor deze uitbreiding heb je nodig: Kolonisten Basisspel, bijv. Als er bijzondere eisen zijn, het vleugje geluk en de t.

Onze winkelvoorraad

De handleiding bevat verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. In de meeste scenario''s krijgen de spelers bonuspunten voor het bouwen van nederzettingen op andere eilanden, waardoor ze erg gemotiveerd zijn om scheepsroutes te formeren. Catan: De Zeevaarders van Catan uitbreidingset - Bordspel 20,

Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan. In werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Bieden 1 nov.

 • Willemijn 30.12.2020 15:44

  Piratenvariant van De Kolonisten van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Dat maakt dit spel perfect voor op reis.

 • Maeve 01.01.2021 13:20

  Dit jaar is Catan 20 jaar in Nederland.

 • Jacquelien 02.01.2021 15:27

  Elke straat en elke nederzetting levert punten op.