Afbeelding op canvas laten drukken

  • Abonneren
  • Aandeel

Op die manier kun je de mooiste momenten in je leven elke dag opnieuw beleven. Je kunt ze tijdens het bestellen van je selecteren.

Een afbeelding op canvas kan in elke ruimte geplaatst worden. Verderop vind je hierover meer informatie. Een meerluik is wanddecoratie dat bestaat uit meerdere delen.

Veel liefs en sterkte van ons! Een foto op doek bestellen doe je natuurlijk bij albelli. Heb je een vraag?

Het canvas met een dikte van 2 centimeter is optimaal voor kleine en middelgrote formaten. Wil je de canvas buiten gaan hangen, kies dan voor onze speciale foto op canvas geschikt voor buiten? Bestel je canvas hier of bekijk onze andere producten. In de  Online Editor  kun je kiezen uit verschillende indelingen om jouw fotocollage op canvas te maken. Wat afbeelding op canvas laten drukken een canvasdoek.

Werktekeningen Foto op Canvas x40 4,5cm.

Je kunt er vervolgens voor kiezen om je canvas foto op te laten spannen op een 2cm of 4cm dik massief houten frame.
  • Oude meesters Oude meesters canvas Oude meesters hout Oude meesters poster Oude meesters aluminium Oude meesters wandcirkel.
  • Een canvas als wanddecoratie Op zoek naar een wanddecoratie van canvas? Als je een canvas wil maken met een beeldvullende foto, zorg er dan voor dat er geen witranden meer zichtbaar zijn.

Informatie

Werktekeningen Foto op Canvas 50x50 2cm. Onze vormgever helpt je graag bij het creëren van een prachtige collage vol herinneringen van bijvoorbeeld een trouwerij, een vakantie of gewoon een verzameling familiefoto's! Een foto canvas kopen doe je natuurlijk bij CanvasCompany. Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Ons canvas drukken wij op katoen, wat hier zeer geschikt voor is. Voor jouw mooiste foto op canvas in groot formaat kun je natuurlijk ook bij albelli terecht.

Muchopix: Circles Met je eigen foto's of collage op rondjes, maar deze methode is minder intutief, maar naar u. Het canvas doek waar je foto op wordt geprint, such as colorectal. Een foto op canvas uitzending gemist downloaden vlc Zie jij op tegen een foto op canvas maken.

CanvasCompany in de media. Werktekeningen Foto op Canvas 60x60 2cm. Baklijst voor canvas, afbeelding op canvas laten drukken. Werktekeningen Foto op Canvas 20x20 4,5cm.

Foto op canvas afdrukken

Het frame van 4 cm zorgt voor een meer ruimtelijk, robuust effect. Het canvasdoek wordt zodanig opgespannen dat het de volledige voorkant en zijkanten van het frame bedekt. Onze inkten zijn UV-bestendig en de doeken verkleuren niet in de zon.

Een muurcirkel met daarop je eigen foto valt extra op omdat je nu eens geen vierkante afbeelding op canvas laten drukken rechthoekige print maakt. Offerte aanvragen Fotografen Contact. Mooi en goed L v. Het is helaas niet mogelijk om een wanddecoratie naar een ander soort wanddecoratie om te zetten. Je kunt zelf het ontwerp maken, zodat de foto of foto's precies op die manier op het canvas komen zoals jij wilt. Met een foto op canvas creer je op een simpele manier een echte galerie-look in huis.

Ontdek de artiest in jezelf!

Bij Fotogeschenk kan je ook een los canvasdoek bestellen. Zodra de bestelling binnen is houden wij je op de hoogte tot aan de verzending. Onze canvas baklijsten zijn leverbaar in naturel, wit en zwart. Verpakking Ongeacht het leveringstype zorgen wij er altijd voor dat jouw persoonlijke producten met de grootste zorg worden ingepakt.

Werktekeningen Foto op Canvas x 4,5cm. Onze schildersezels zij van topkwaliteit berkenhout, opgespannen en verzonden? Je eigen foto op canvas laten drukken Met een foto op canvas creer je op een simpele manier een echte galerie-look in huis. Neem gerust contact op. Bij Fotogeschenk afbeelding op canvas laten drukken je ook een los canvasdoek bestellen! Ben jij op zoek naar iets nieuws? Meerluik op canvas. Het canvas materiaal geeft deze prachtige afbeeldingen het podium dat het verdient.

Jouw foto op canvas wordt na het bestellen vakkundig door ons geprint, afmetingen 20cm breed en 40cm hoog.

Je canvas foto met een 2 of 4cm frame?

Onze baklijsten zijn te verkrijgen in blank hout, wit of zwart en leverbaar voor verschillende formaten. Canvas 2 meter breed Fotocollage op canvas Collages op canvas zijn enorm populair. Dit brengt met zich mee dat de zijkanten van de canvas ook bedrukt worden en de foto dus doorloopt.

Dankzij jullie gewonnen. Jouw favoriete foto afdrukken op canvas doe je bij CanvasCompany. Voor elk extra product betaal je dan enkel nog de verwerkings- en verpakkingskosten die gelden voor dat specifieke product?