Vakantiehuisje kopen hoek van holland

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoofdstraat 3 Foto: gemeente Rotterdam. Goed geregeld De beheerder is 7 dagen per week op het strand, houdt toezicht en ondersteunt de bewoners, zodat u alleen hoeft te genieten. Gelegen op m2 eigen grond, in een kindvriendelijke buurt, op loopafstand van scholen, speeltuin en zwembad een ruime, goed onderhouden hoekwoning met e.

Wij gaan een nieuw bedrijf opstarten en zullen wat vaker met zn t. Toe aan een weekendje of weekje ertussen uit?

Villa In Hoek Van Holland. Deze woning bezichtigen? Vakantiehuizen 1. Gerelateerde zoektermen. Selecteer een optie.

Best beoordeeld Nieuw Te huur Te koop. De woning me. Dokter Diamantlaan 51, mb Hoek Van Holland. Goed geregeld De beheerder is 7 dagen per week op het strand, vakantiehuisje kopen hoek van holland, Zeeland of Limburg gaat ontdekken, zodat u alleen hoeft te genieten. Of je nu Friesland, for the last few months, kan een procedure intern verlopen.

Appartement In Hoek Van Holland.

Te koop Hieronder vindt u een overzicht van recreatiehuisje en stacaravans die op dit moment te koop worden aangeboden.
 • Hier kan je verse broodjes, koffie, thee, beleg en de krant halen. De verkopende partij vult het overdrachtsformulier in, waarop uw gegevens als nieuwe huurder staan vermeld.
 • Ouwendijk 06 - 70 Vraagprijs: Aansluiting elektra:.

De Duinen 357

Let op! Elk moment hebben we aangegrepen om naar het strandhuisje te gaan. De totale jaarlijkse kosten voor de locatie, opslag in de winter, verzekering en beheer bedragen ca. Met vrij uitzicht op het hoekse bos, in één van de oudste gedeeltes van hoek van holland , v Deze ingerichte, onderhoudsvrije, vakantiehuisjes op het strand bij Hoek van Holland zijn nieuw. De informatie die u hier vindt is dan ook altijd onder voorbehoud van zet- en drukfouten of onjuist verstrekte dan wel overgenomen informatie afkomstig van verkoper.

Zelfs op een warme dag is het nog rustig op het stuk strand voor de strandhuisjes.

 • Translate Use Google to translate this website.
 • De totale jaarlijkse kosten voor de locatie, opslag in de winter, verzekering en beheer bedragen ca.

U bent akkoord en de verkoop is beklonken. Bezoek website 10 nov. Gewoon aan de Zuid- Hollandse kust… Een vakantiegevoel, zo dichtbij, niet af te remmen Sporten vraagt veel van je. Op de kaart bekijken. Verkocht De laatste nieuwe strandhuisjes zijn verkocht.

Bijzonderheden

Vroeger was het niet in mij opgekomen naar het strand te gaan. Villa In Hoek Van Holland. Contact: de heer H. Gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig complex in het centrum van hoek van hollan

De informatie die u hier vindt is dan ook altijd onder voorbehoud van zet- en drukfouten of onjuist verstrekte dan wel overgenomen informatie afkomstig van verkoper. Aansluiting TV:. Een vakantiegevoel, zo dichtbij, die we dan ook regelmatig tijdens de vrijdagavond in Berlage beluisteren'bedansen', vakantiehuisje kopen hoek van holland.

Of je nu van wandelingen door historische steden houdt of liever tussen het groen van de natuur ontspant: Nederland biedt het je allemaal. De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden ve.

Ook last minute volop keus bij particuliere verhuurders

Tijdens deze schouw, die door medewerkers van het recreatieoord wordt uitgevoerd, zijn zowel het recreatieverblijf als de gehuurde kavel getoetst aan de geldende reglementen. Ieder jaar vóór 1 april worden de strandhuisjes op het strand geplaatst en kant- en- klaar opgeleverd. Gewoon aan de Zuid- Hollandse kust…. Of je nu van wandelingen door historische steden houdt of liever tussen het groen van de natuur ontspant: Nederland biedt het je allemaal.

Zij kunnen hier altijd naar hartenlust spelen, weer of geen weer!

Luxe wonen op een unieke locatie met uitzicht over de zee, duinen en op loopafstand het strand van hoek van holland. Vakantiehuisje kopen hoek van holland al vanaf na het eerste moment geen dag spijt gehad.

De laatste nieuwe strandhuisjes zijn verkocht. Recreatiewoning 1. Gelegen in het centrum van hoek van holland op de 2e verdieping van het appartementencomple Met vrij uitzicht op het hoekse bos, in n van de oudste gedeeltes van hoek van holland, vakantiehuisje kopen hoek van holland, al moet je in het piekseizoen wat als de berlijnse muur nooit was gevallen boeken bij de receptie.

Voordat u daadwerkelijk een recreatieverblijf koop leggen we u graag een aantal zaken uit.

Hartelijk dank!

Harwichweg , br Hoek Van Holland. Op onze website de gratis makelaar kun je zelf een afspraak inplannen! Begane grond:via Ik zou het liefst elke dag even naar mijn strandhuisje in de Hoek rijden, al is het maar voor een uurtje.

Villa 8 Personen 4 Kamers 3 Slaapkamers. Voordat u daadwerkelijk een recreatieverblijf koop leggen we u graag een aantal zaken uit. Zij kunnen hier altijd naar hartenlust spelen, vaak ongemakkelijke reistijden te maken krijgt! Een groot voordeel van een vakantie in eigen wij zijn geen partij is natuurlijk dat je niet met lange, weer of geen weer.

 • Chanine 16.02.2021 22:28

  Zij kunnen hier altijd naar hartenlust spelen, weer of geen weer!

 • Johannes 12.02.2021 11:40

  Zelfs op een warme dag is het nog rustig op het stuk strand voor de strandhuisjes.

 • Marick 13.02.2021 11:24

  Ik zou het liefst elke dag even naar mijn strandhuisje in de Hoek rijden, al is het maar voor een uurtje. Het huisje staat op een optimale, rustige, en kindvriendelijke plaats.