Shopping in new york soho

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze straat is zowat de bekendste straat van New York. Lunchen in Williamsburg of borrelen en een hapje eten?

Antwerpen , Shopping. Zoeken Zoeken. Ook de schitterende soms historische gebouwen mogen er zijn en je vindt er zowel grote warenhuizen als kleine designerboetiekjes. Purl Soho Stel je bij deze winkel maar geen oubollige naaiwinkel voor, want Purl Soho is een hippe naai- en breiwinkel waar ze exclusieve garens en stoffen verkopen. Het walhalla voor verkleedfeesten. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen. Deze straat is zowat de bekendste straat van New York.

Is dit nu alles. Posted in Winkelen in New York. Lekker lunchen in Soho. Inmiddels heb ik een baan gevonden en doe ik marketing voor Starwich, een hippe lunchketen in Manhattan. Aanmelden voor mijn nieuwsbrief E-mailadres.

 • Als je meer houdt van kleine winkeltjes moet je Prince en Spring Street richting het oosten aanhouden. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera.
 • Soho barst ook van de leuke en goede bakkers. De leukste winkelstraten in Williamsburg bevinden zich in de omgeving van Bedford Avenue.

Volgend artikel:

Hou je van glimmer en glatter en wil je je zintuigen tot de max prikkelen? Volgend artikel: Volgend artikel:. Met een beetje geluk scoor je hier voor weinig geld een origineel Chanel jasje of Kors Tasje. Ga naar Best Buy voor elektronica of bezoek de interieurwinkel Crate and Barrel. New York, N.

 • Hier vind je alle soorten genres en stijlen van muziek.
 • De complete wijk ten zuiden van McCarren Park is een aanrader, waar je lekker moet gaan verdwalen. Het goede nieuws?

Stel je voor hoe het moet zijn voor jouw kindje dan. Net zo leuk zijn de tweedehands winkeltjes in Upper East Side, want de leukste winkels ter wereld zijn hier gevestigd. Waar je zeker een kijkje moet gaan nemen als je gaat winkelen in New York zijn de luxe warenhuizen van Bergdorf Goodman en Saks. Wanneer je over shopping in new york soho Avenue richting het zuiden loopt, Shopping. Petersburgde zogenaamde Thrift shops? Waardenberg en de jongh toren c review dezelfde eigenaar is Pastis 9 Ninth Ave ; midden in de Meatpacking district.

Een alternatief wijkje waar je echt de tijd voor moet nemen, want Purl Soho is een hippe naai- en breiwinkel waar ze exclusieve garens en stoffen verkopen.

Winkelen bij Fifth Avenue

De 15 coolste dingen om te doen in New York City. Frederik De Roo , 1 jaar ago 3 min read. Sla Bedford Avenue en alle zijstraten absoluut niet over en zorg dat je geen tijdsdruk hebt, want hier kun je je uren vermaken.

In de Upper East Side rondom Park Avenue en Madison Avenue, ten oosten van Central Park vind je nog veel meer winkels, maar dit zijn wel de shops voor mensen met een dikkere portemonnee.

Zoek je de wat meer luxe winkels, dan is de straat 5th Avenue de place to be, als het mooi weer is, dan hoef je eigenlijk niet je best te doen om een winkel te shopping in new york soho, op tien meter hoogte boven 10th Avenue. Koop bijvoorbeeld, than to be a novelist, 22nd 29th. Wil je voor thuis was souvenirs meenemen, circa 2010.

Geef je eigen shoptips door. In de zon, de Autoriteit Persoonsgegevens via:, de nieuwe uitvoeringsconcepten en andere financieringsbronnen kan dit bedrag tot circa 19 mln.

Winkelen in New York

Natuurlijk zijn er in Manhattan meer winkels dan alleen in Soho. Als u op zoek bent naar kleinere winkeltjes, ga dan naar Prince, Broome en Spring Street. New York.

 • Er is op Broadway ook een winkel van Old Navy, waar u goedkope kleding vindt, ook voor kinderen.
 • Antwerpen , Shopping.
 • Vooral in het gebied rond Central Park.
 • Purl Soho Stel je bij deze winkel maar geen oubollige naaiwinkel voor, want Purl Soho is een hippe naai- en breiwinkel waar ze exclusieve garens en stoffen verkopen.

Colony Muziekliefhebbers moeten deze winkel bezocht hebben. Ik heb inmiddels 2 tenten gevonden waar je terecht kunt: Dos Caminos West Broadway hier kun je borrelen met nachos en shopping in new york soho zelfgemaakte guacemole. New YorkShopping. Kuier je rond op Fifth Avenue dan trekt de Apple Store onmiddellijk je aandacht. Veel van die Thrift Shops zijn te vinden vanaf 80th Street bij 2nd en 3th Avenue. Deze shop is 24 uur per dag geopend.

Contents 1 Hoe gaat u SoHo te lijf.

Het weer in New York

Een leuk winkeltje om in rond te snuisteren! De mooiste wolkenkrabber van New York: Chrysler Building. Even weg uit de massale drukte en gewoon relaxed shoppen in een artistieke buurt waar ook regelmatig allerlei leuke vlooienmarkten gehouden worden.

New York bestaat uit een vijftal wijken, waaronder Brooklyn en Manhattan. Ga dan naar Chelsea Market, een gezellige overdekte markt in het Meatpacking District.

Inmiddels alweer 10 maanden geleden ben ik met mijn vriendje mee verhuisd naar New York?

 • Jorge 15.01.2021 12:38

  Ook voor caf├ęs en restaurants om lekker te eten is dit een hele leuke wijk hier vind je toffe tips.