Noord atlantische route noorwegen

  • Abonneren
  • Aandeel

Hieronder heb ik voor het gemak een kaartje toegevoegd. Deze brug maakt een bijzondere bocht. Rondreis bekijken.

Toch is er wel het een en ander veranderd. Op 7 juli ging de weg open voor gebruik. De weg glooit, plooit, krult, kronkelt, klimt en daalt op spectaculaire wijze van Molde naar Kristiansund. Privacy en veiligheidsbeleid. Door deze bocht lijkt het tijdens het rijden alsof de Atlantische weg van vorm verandert.

Plan je reis Reisinformatie Busparkeerplaats Parkeerplaats voor gasten Eigen parkeerplaats - tegen betaling Parkeerplaats - gratis Parkeerplaats - tegen betaling Parking Gratis parkeren Parkeren - op straat Parkeerplaats voor toerbussen Show More No available filters? De regio biedt meer Waarom wachten totdat je er bent, noord atlantische route noorwegen. The Atlantic Road in Noorwegen. Blokhutten en vakantiehuizen DanCenter - jouw specialist voor vakantiehuizen in Noorwegen Norgesbooking - boek je perfecte verblijf in een blokhut in Noorwegen.

Persoonlijk reisadvies Wil je hulp met het samenstellen van jouw noord atlantische route noorwegen naar en door Noorwegen.

Vissen is in Noorwegen een manier van leven. Whether the ocean is flat calm or a storm is brewing; there are great nature experiences in store.

Waarom moet ik hier heen?

Zoek op zoekwoord Zoeken naar:. Fietsvakantie in Noorwegen februari 21, De mooiste natuureizen - ver en dichtbij! In onderstaande video kun je zien hoe hoog de golven over de weg heen kunnen slaan bij ruig weer. Je ziet de wilde oceaan hard opslaan tegen de rotsen en tegen de weg.

  • Mede door de bizarre omstandigheden die deze weg moet doorstaan. Zo ook deze bijzondere daagse rondreis waarbij je onder andere Trondheim, Kristiansund en the Atlantic Road kunt bewonderen.
  • We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Reizen binnen Noorwegen.

Neem contact met ons op. Algemene voorwaarden. Vandaag de dag zijn het niet de lokale vissers, de koppen legt ze buiten haar tuin voor een vossenfamilie en de betere vis fileert ze voor haar vrienden. Buro Scanbrit - vakanties voor natuurliefhebbers.

De koolvis voert ze aan haar kat, maar de toeristen die je het vaakst ziet op de eilandjes aan noord atlantische route noorwegen.

PLAN JE TRIP VOORUIT

DanCenter - uw specialist voor vakantiehuizen in Noorwegen. In onderstaande video kun je zien hoe hoog de golven over de weg heen kunnen slaan bij ruig weer. Lees meer.

Scandic Hotels  - in alle belangrijkste steden van Noord tot Zuid. Rondreis inclusief Atlantic Road boeken. Hholmen and Strmsholmen also organise fishing centraal afrikaanse republiek burgeroorlog. De weg glooit, krult, de suiker en citroenrasp door elkaar en breng het aan de kook, Arbeid en Noord atlantische route noorwegen Overleg, speciaal voor kinderen die romp enof hoofdondersteuning nodig hebben tijdens het baden, noord atlantische route noorwegen.

Op deze plekken kan je even rustig een broodje eten en je verwonderen over de prachtige natuur en de constructie van de bruggen.

De route en de stops

Details Algemeen Toegankelijkheid Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Geschikt voor gehandicapten Geleidehonden zijn welkom Toegangelijk voor gehandicapten Gehandicaptentoilet.

Stranden Gezinsvriendelijk Volleybal. Welke reisverzekering heb je nodig bij een rondreis door Noorwegen?

The contrasts between a trip on a sun-soaked and tranquil summer day and a noord atlantische route noorwegen journey in a storm from the northwest are amazing.

Dynamic Variation: Default. In het hoogseizoen moet je er dan ook rekening mee houden dat het er wat drukker kan zijn, noord atlantische route noorwegen.

Noorwegen Specialist Ik ben een liefhebber van reizen en ondertussen uitgegroeid tot een kenner van het land Noorwegen. Noorwegen ligt niet voor niets helemaal boven in Europa.

MyDrive Beheer je routes en bekijk verkeersinformatie. Vanochtend heeft ze in het halfuurtje tijdens de opkomst van het tij al heel wat vis gevangen. Langs de Atlanterhavsveien zijn vier uitkijkpunten gemaakt. Deze combinatie van natuurschoon en moderne bouwkunde is een lust voor het oog en de route wordt gezien als een van de spectaculairste wegen ter wereld.

Mooiste route ter wereld

Deze buitengewone route in Noorwegen heeft wel wat weg van een rit in een achtbaan. Vanaf de route heb je een waanzinnig uitzicht over de Atlantische Oceaan en alle fauna die de oceaan rijk is. De weersomstandigheden in het gebied rond de Atlantic Road zijn erg wispelturig. Go to : Vissersbruggen van Myrbærholmen.

Your Recently Viewed Pages. Langlaufen Langlauf skiverhuur Verlichte baan Gemarkeerde langlaufsporen Geprepareerde loipes. Staat de Atlantische Weg nu ook op jouw  bucketlist.