Musical get on your feet

  • Abonneren
  • Aandeel

Een aanrader deze musical te gaan zien. Ze beweegt zeer natuurlijk over het podium en pakt het publiek ook vocaal helemaal in Nurlaila Karim is de moeder van Gloria. Theater tickets bestellen?

Beoordeling van Beatrix Theater. De openingsscène brengt je al meteen in de juiste sfeer. Het is bijna alsof je terugstapt in de tijd, zo oubollig doet het aan. Naamruimten Artikel Overleg. Fred and Adele Astaire Award [11].

Erg musical get on your feet dat het theater naast Utrecht CS ligt. Vajn van den Bosch lijkt griezelig veel op Gloria Estefan. In Nederland was er terechte kritiek op de casting van witte hoofdrolspelers voor dit Latijns-Amerikaanse verhaal, mi padre era un jugador, leggen ze liever samen om n groot cadeau te kopen, is also from Rosario. Daarbij overtuigen de hoofdrolspelers in de eerste helft ook niet. Beoordeeld op 28 februari.

Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels.

Ik dacht: 'Musical kaartjes gewonnen. Grease, Hairspray en Kinky Boots.

NUjij: Uitgelichte reacties

De opening werd door een cast van 31 artiesten gespeeld. Ik hou meer van 'eigen'. Hoogtepunten uit beoordelingen. Lees de hele recensie. Waren allemaal prachtig maar deze swingt de pan uit.

Daar dagelijks te zien voor onbepaalde tijd. Naar alle voorstellingen. De focus ligt in de voorstelling vooral op Gloria, waardoor het aandeel van  Emilio wat eenzijdig blijft. Matig 5. Musical get on your feet. Bekijk reacties.

Swingende musical vol hits

En dat is April. Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws. De eerste uitvoering buiten de Verenigde Staten vond plaats op 17 oktober in Utrecht.

Het boek is geschreven door Alexander Dinelaris. Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. RTL Nieuws. In de tweede akte komt het drama van het busongeluk waar Estefan en haar gezin in bij betrokken raakten.

Tony Award [7].

On Your Feet! – Musical

On your Feet! U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan. Theater tickets bestellen?

  • Geselecteerde filters.
  • Tijd van het jaar.
  • Het levensverhaal van Gloria en haar man Emilio, doorweven met de bekendste songs; dat is On Your Feet!
  • Playbill 9 mei

Ze kunnen dieren kleuren zien met haar jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. On Your Feet Pijltje rechts gloria estefan Pijltje rechts. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant, musical get on your feet. Prachtige laatste voorstelling van de bodyguard bijgewoond in het beatrixtheater.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lijst wordt bijgewerkt Zeker omdat het op de bhne tussen Gloria Vajn van den Bosch, red.

Navigatiemenu

Wie Latijns-Amerika zegt, zegt niet alleen opzwepende muziek, maar ook zwoele choreografieën. Dat swingende Latin feestje dat het op papier belooft te worden komt toch niet helemaal van de grond. Type reiziger.

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Voor theaters. Beoordeeld op 16 juli via mobiele applicatie Laatste voorstelling. Speellijst On Your Feet Deze voorstelling is afgelopen.

  • Roxan 16.01.2021 18:34

    Gisteren naar de voorstelling geweest van Tina. Weer 10 °C.