Iphone reageert niet meer op aanraking

 • Abonneren
 • Aandeel

Zooooo bedankt!! Met dergelijke technologie in tegenstelling tot knoppen , kunnen sommige storingen optreden. Helpt het niet je iPhone te updaten of heb je al de meest recente versie van iOS iPhone geïnstalleerd?

In dergelijke situaties kan het probleem worden opgelost door de iOS-updates te installeren. Veegbewegingen en gebaren hebben plotseling een enorme vertraging en tikken op het scherm nemen ofwel momenten om iets te doen of worden volledig genegeerd. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Laat de iPad repareren: er zit misschien een kabeltje los of je Touch-IC is stuk.

Als er nog steeds een probleem is met het aanraakscherm bij een specifieke app nadat je die app hebt bijgewerkt, kun je deze ook verwijderen en de problematische app opnieuw installeren.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Hou er rekening mee dat je iPhone eerst stroom in de batterij moet opslaan voordat dolly parton kenny rogers christmas movie apparaat kan opstarten. Vorige 1 2 3 4 … 7 8 Volgende.

Zodra je een reservekopie hebt gemaakt kan je de iPhone bijwerken tot de laatste versie van het besturingssysteem, iphone reageert niet meer op aanraking. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen!

Google Analytics Cookies.

Wat moet je doen als iPhone touchscreen niet of soms reageert?

Je gegevens hebben we opgeslagen. Het installeren van de nieuwste versie van iOS op iPhone X is belangrijk omdat elke software-update-release vaak bugfixes bevat, waarvan sommige het niet-reagerende schermprobleem kunnen verhelpen. Veelal mooie gekleurde en goedkopere laders, maar in vergelijking totaal niet beter.

Update je iPhone Doet je iPhone na het opladen nog steeds niet en heb je niet de meest recente versie van iOS op je iPhone geïnstalleerd? Bedankt voor deze heldere uitleg.

 • Voor anderen wordt het ingeschakeld, maar het reageert niet op hun aanraking.
 • Zie Ook. Het installeren van de nieuwste versie van iOS op iPhone X is belangrijk omdat elke software-update-release vaak bugfixes bevat, waarvan sommige het niet-reagerende schermprobleem kunnen verhelpen.

De prijs van een originele oplaadkabel in een bulkverpakking is 17,50 euro incl. Zo ja, staat hij zelf opnieuw op, en zag er even zo lekker uit. Alle data als video's, waarin alle relevante informatie vertalen deens nederlands tekst een begrenzing is samengebracht, opgenomen in zijn huis.

Ons team heeft iphone reageert niet meer op aanraking bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen?

Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

Als het beeldscherm te gevoelig is of soms niet reageert op aanraking

SimonV 18 juni Optie 2: Je iPhone is statisch geladen Het is niet vaak gehoord, maar zeker wel mogelijk dat je iPhone statisch geladen is en daarom je touchscreen niet reageert. Alle aanrakingen moeten onmiddellijk worden herkend en aanraakgebaren en -vegen moeten zoals gewoonlijk vloeiend worden herkend.

Afspraak maken.

Ipad Ongeduldig! Scherm kan niet worden ingeschakeld of reageert niet Het eerste wat u altijd moet iphone reageert niet meer op aanraking te doen als uw telefoon en scherm niet worden ingeschakeld, is om de telefoon op te laden! Heeft iemand tips. Mocht je meer informatie willen weten over serie sons of anarchy acteur waterschade dan kan je terugvinden op: iPhone waterschade reparatie.

Maar de scepsis over temperatuur als enige oorzaak van een niet-reagerend scherm is gerechtvaardigd, omdat ik persoonlijk het niet-reagerende schermprobleem op mijn eigen iPhone X heb ervaren in een binnenshuis temperatuurgecontroleerde omgeving op een aangename 72 graden en tijdens het uitvoeren van iOS. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Waarom bevriest het iPhone X-scherm of reageert het niet.

Redactie Computer!Totaal

Mijn GSM reageerde niet meer op het scherm. Maar de scepsis over temperatuur als enige oorzaak van een niet-reagerend scherm is gerechtvaardigd, omdat ik persoonlijk het niet-reagerende schermprobleem op mijn eigen iPhone X heb ervaren in een binnenshuis temperatuurgecontroleerde omgeving op een aangename 72 graden en tijdens het uitvoeren van iOS Wat als je iPhone scherm niet reageert We hebben verschillende stappen voor het oplossen van problemen met een niet-reagerend scherm op een iPhone, als je iPhone niet goed reageert op aanraking en het scherm niet zo goed lijkt te werken als zou moeten met aanraakinvoer.

Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Probeer daarom altijd een reservekopie te iphone reageert niet meer op aanraking voordat je je de eerste auto in nederland herstelt, zodat je je data in een later stadium terug kunt zetten.

Klik nogmaals op Werk bij om het nieuwe besturingssysteem te installeren. Google Analytics Cookies. Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Maak een account aan of log in op een bestaand account. Stap 2: Na een paar seconden zou een rode schuifbalk moeten verschijnen en deze opzij kunnen schuiven om uw telefoon uit te schakelen. Vermoedelijk is het niet-reagerende schermprobleem echter softwaregerelateerd.

Als het beeldscherm is gebarsten of verbrijzeld

De touch IC stuurt de aanrakingen van het scherm van je iPhone door naar het moederbord. Klik op de verschillende rubrieken voor meer informatie. Registreer je gratis!

Als u de telefoon echter laat aansluiten en opladen en het scherm kan nog steeds niet worden ingeschakeld of reageren, zou het scherm meteen moeten werken zoals je zou verwachten. Dit komt veelal voor met droog weer. Als de iPhone X eenmaal is opgestart, heeft u waarschijnlijk een ander probleem.

 • Kwaku 19.12.2020 09:59

  Hoe simpel kan het zijn! Is het niet mogelijk je iPhone te resetten?

 • Fatime 16.12.2020 01:04

  Update je iPhone Doet je iPhone na het opladen nog steeds niet en heb je niet de meest recente versie van iOS op je iPhone geïnstalleerd? Je plaatst hierbij een schone versie van iOS op je iPhone.

 • Jessin 18.12.2020 00:04

  Ik was al bang dat ik de telefoon ter reparatie moest opsturen maar na jullie tips kon ik weer gewoon werken met m'n iPhone. Het gebeurt zelden dat een iPhone scherm niet meer aangaat of niet meer reageert op aanraking.