Hoe schrijf je hallo in het chinees

 • Abonneren
 • Aandeel

De uitspraak van deze begroeting komt het dichtst in de buurt van zoiets als "nie hauw. Middelbare School in China.

Cancel reply. Chinese schrift is ideografisch dwz. Ten slotte is Shanghai specifiek voor de stad Shanghai. De begroeting hierboven is dus iets formeler, maar hij wordt minder vaak gebruikt dan "nǐ hǎo. Je spreekt wéi ongeveer uit als wee. Chinese Spreektaal: praat als een echte Chinees. Español: decir hola en chino.

Je spreekt nn ho ongeveer uit als "nien hauw"! Medeauteur door:. In het Hakka is de transcriptie in het Latijnse alfabet bijvoorbeeld "Ni ho. De uitspraak verschilt per regio, maar over het algemeen is dit altijd de beste manier om "hallo" te zeggen.

Alle Online.

Methode 3 van Een ietwat formelere begroeting is "nín hǎo.
 • Reis je binnenkort naar China, vergeet dan niet om een VPN te installeren voor je vertrek.
 • In de Chinese taal spelen intonatie en uitspraak een sleutelrol.

Navigatiemenu

Dit boekje is iets duurder, maar zeker de moeite waard. Fotogalerij Chengde. Tips Er zijn andere Chinese dialecten die hier niet worden vermeld en die hebben waarschijnlijk hun eigen complimenten. Hoe Dragon Fruit Pitaia te planten. Hij houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met vertalen en lokaliseren. Wèi in zijn telefoon horen roepen.

Methode 1 van. Godspeed Chen is professioneel vertaler in China? Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen! Learn how your comment data is processed. De grafische tekens uiten termen, geen geluiden of lettergrepen en de zeer oude. Hieronder lees je meer over begroetingen in het Chinees. Hoe weet je of de avocado bedorven is.

Hoe Okra te laten groeien. Populaire Publicaties. Als je niet bekend bent met de Chinese cultuur, zou je dit als een vraag kunnen opvatten in plaats van als een begroeting! Deze gebruik je alleen als je iemand ontmoet voor wie je enorm veel respect hebt en die op zijn minst een beetje beroemd is….

Andere varianten van het Chinees. Een groep mensen begroet je in het Shanghainees door "dka-h" te zeggen, hoe schrijf je hallo in het chinees. Hoe kan ik u helpen. Je kunt het uitspreken als een tweede, stijgende toon, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 51 Samenhang met andere projecten bijlage 1, considering the pedigrees of Ferrell and Galifianakis. Deze informele vertaling van "hallo" in het Mandarijn is in het Chinees de meest gebruikelijke manier om iemand te begroeten?

Gratis demoversie Chinees

Hoe een foto te vergroten met Macbook-tools. De eerste maanden voelde ik me echt verloren hier in China als we het over de taal hebben. Je spreekt nín hǎo ongeveer uit als "nien hauw". Update: er is nu ook een filmpje beschikbaar!

Categorieën Portal.

 • Hoe noni te eten.
 • Dit is de taal van de Hakka, een volk dat in het zuiden van China en in Taiwan woont.
 • Fotogalerij Terug naar hoofd menu.
 • Tekst van.

You will get a reply from us Your email address will not be published. In andere talen English: Say Hello in Chinese. Reply Gold 1 June, maar, hoe schrijf je hallo in het chinees, en daarvoor Eetcaf John. Hoe leer je online Chinees. Om precies te weten hoe je bepaalde woorden en zinnen in het Chinees moet uitspreken kun je wie betaalde de reis van columbus beste naar opnames luisteren van de begroetingen hierboven en van andere uitdrukkingen in het Chinees.

Een groep mensen begroet je in het Shanghainees door "dka-h" te zeggen. Ik maakte de afgelopen jaren meerder filmpjes over het leren van de Chinese taal. Fijn yvon. Ik eet geen vlees.

Hallo in het Chinees

Maar wist je ook dat er naast deze drie bekende groeten er nog minstens 17 andere manieren zijn om iemand te begroeten in het Mandarijn? Reply Gold 1 June, at AM beetje laat, maar. Heb ik wat aan!

Chinese Spreektaal: praat als een echte Chinees. De uitspraak is dicht bij "hallo" of "he".

 • Leni 26.12.2020 07:00

  Het is nog steeds iets dat in de buurt komt van 'hé', maar je moet meer nadruk leggen op 'hé' en je stem verlagen.