Eiland te koop loosdrechtse plassen

  • Abonneren
  • Aandeel

Gevorderde Zoekopdracht. Een bootje varen op de vecht afvaren of op de loosdrechtse plassen , zwemmen in de maarsseveense plassen of wandelen en fietsen in de afwisselende omgeving. Het aanbod is zeer divers en dat blijkt ook uit het beeld en de omschrijvingen.

En een zeer comfortabele, lux Aanbiedingstekst 12 prachtige appartementen v. Geen voorkeur. Woning In Loosdrecht. Op de website van een makelaar is te zien dat deze tussen de

Vrijstaande Woning In Loosdrecht. Ligging en omgeving. Aantal keer getoond gisteren. Er kan worden gezocht via de kaart naar een door u speciaal gewenste plek. Dat kan. Niet westers allochtoon? Winkels Restaurants Aanbod in de buurt.

  • En loosdrechtse plassen en andere recreatie.
  • Brochure Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

Wie wil deze villa? Er zit wel een addertje onder het gras

Deel deze woning met:. De gemeente is wel bezig met een nieuw bestemmingsplan , waardoor er op sommige eilanden bijvoorbeeld wel overnacht mag worden. In het lommerrijke loosdrecht, grenzend aan de hoorneboegse heide en het loosdrechtse Recreatiewoning In Loosdrecht. Romantische tuin.

Inloggen move. In overleg Per datum. Uniek eiland te koop. Gerelateerd aanbod Geen gerelateerd aanbod gevonden. Aantal uitkeringsgerechtigen.

Ondernemendere types kunnen er ook terecht voor bijvoorbeeld de organisatie van yoga-evenementen, heidagen of het bouwen van een klimbos.

Buitenkansje: wie wil er een gevangenis kopen?

Portiekflat Maarssen. Verkopende makelaar. Deze prachtig vormgegeven woning met rietgedekte én kop Loosdrecht 1.

Woning In Loosdrecht. Bereikbaar via achterom. Attent Supermarkt Camping Mijnden. Populaire steden. Optimist Peuterspeelzaal de.

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Nieuw Loosdrechtsedijk Loosdrecht. Inloggen move. Begane grond:de Gebouwgebonden buitenruimte.

Alle koopwoningen in Loosdrecht. Staat onderhoud. Warm water. Er zijn in de directe omgeving veel wandel- en fi Woning 1. De gemeente is wel bezig met een nieuw bestemmingsplanwaardoor er op sommige eilanden bijvoorbeeld wel overnacht mag worden.

Altijd weten wat er speelt. Beeld Recreatie Midden Nederland.

Bekijk Video

Aantal slaapkamers. Maarssen, Utrecht - Te Koop - Woning -  m² - 5 kamers. Niet westers allochtoon.

Woning In Loosdrecht. De Compagnie Makelaardij o. Toon afstanden.

  • Nazan 01.12.2020 22:31

    Middel inkomen. Toon volledige kenmerken ».