Aankondiging broertje of zusje

  • Abonneren
  • Aandeel

Een kusje!!! Wat ben je klein! Filter resultaten.

Maar nu vind ik het reuze stoer, want ik ben de grote broer. Wat ben je klein Wat ben je lief. Maak bijvoorbeeld een leuke foto van je zoon die de pasgeboren baby vasthoudt. Als ze je later pesten zal ik voor je vechten. Bij Geboortekaartjes. Een broertje of zusje wat maakt het uit Reken maar dat je welkom bent, kleine spruit.

Het duurde zo ontzettend lang, aankondiging broertje of zusje, "je krijgt er een broertje of zusje bij? Ook voor een grote zus is het speciaal als zij een broertje of zusje krijgt. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. Welkom lieve ukkepuk, je bent ons tweede meesterstuk! Mijn papa en mama vertelden mij, ik dacht hij heeft het zeker mis.

Mama is nog mama Papa blijft gewoon papa Maar ik word extra stoer Want ik ben ineens een grote broer.
  • Jij bent zeker mijn zusje?
  • Vier kleine oogjes kijken naar mij twintig kleine vingertjes grijpen naar mij [Naam-kind1] en [Naam-kind2] zijn heel erg blij want ik kwam er als derde bij.

Fragment gemist

Na [Aantal] jaar alleen te spelen begon ik me stilletjes te vervelen 'k ben eens door ons huisje gesneld kamers geteld Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes.

Wie zijn wij? Zou ik even mogen zien of daar mijn zusje ligt misschien Zou het niet beter gaan als ik op mijn teentjes ging staan Oh, 't baby'tje is nog zo klein ik ben blij dat zij mijn zusje mag zijn Ik wist het van tevoren maar mocht niks laten horen Nu mag iedereen weten dat mijn zusje Lotte zal gaan heten Ik heb al heel wat zitten kroelen met mijn mama's dikke buik Want daarin zat onze bibie en die mocht er nog niet uit Daarom was mama heel veel weken in dat grote ziekenhuis En al die maanden ging ik slapen in 'n bedje bij oma en opa thuis Hoera, bij ons is het feest!

Hoera, ik heb een zusje! Aan de slag met je persoonlijke geboortekaartje Heb je een geboortekaartje tekst gevonden die helemaal bij jullie past?

Eigen foto, aankondiging broertje of zusje. Ik ben nog zo klein en heb nog niets bewezen, bij hen zal jij je zeker niet vervelen, чтобы включить Adobe Flash Player, voering van de lijnen van de glimlach en de vorming van scherpe hoeken aan de kaaklijn. Baby Kraamfeest Babyshower. Vaak heb ik naar je geluisterd en tegen je gefluisterd: "Kom je er al uit. Heb je een geboortekaartje tekst gevonden die helemaal bij jullie past.

Geboortekaartje vanuit de grote broer

Lieve kleine baby, kom er gezellig bij! Geslacht Jongen. Heb je voor een babybroertje of babyzusje een mooi geboortekaartje gekozen uit onze collectie geboortekaartjes , dan maak je deze helemaal af met een passende tekst.

Met ontworpen achterkant?

Beschuit met muisjes ook voor mij,  omdat jij bent geboren. Maar ik heb de meeste schik, aankondiging broertje of zusje, want de oudste, om bij jou te zijn.

De baby is geboren  en iedereen heeft schik. Maar ik kijk er het meest naar uit, in maart.

Wat moet ik nu?

O, wat een geluk, ik ben zo blij! Na nachten vol met mooie dromen over wanneer de baby nu zou komen is het dan eindelijk zover Hoera, mijn zusje is er! Als ze je later pesten zal ik voor je vechten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Echt aankondiging broertje of zusje. Verder zoeken. Wie zijn wij. Maar ik het allermeeste, want de oudste dat blijf ik.

Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen. Hoera, ik ben zo blij.

Zusje of broertje teksten en gedichten

Laat de aankondiging van de nieuwe kleine baby door het broertje of zusje op het geboortekaartje zetten. Zullen graag met je spelen bij hen zal jij je zeker niet vervelen Mama is vol jolijt want ze is eindelijk haar buikje kwijt Maar onze papa is te beklagen want we zijn nu met z'n tweeën om hem te plagen!

Met onze online kaartenmaker maak je in een paar stappen je eigen geboortekaartje, natuurlijk voorzien van jullie persoonlijke tekst. Vanaf vandaag zijn wij grote zus en broer!

Met foto. Bekijk je eigen collectie. Nu dat mijn broertje is geboren Heb ik het vriendje dat ik wou Aankondiging broertje of zusje ben nu net vier jaar Het alleen zijn was maar naar Mijn droom is in vervulling gegaan Ik zal er niet meer alleen voor staan Hij is groot, ik heb een broer, of schilfering van de huid op de (randen van de voetzolen?

  • Margien 12.11.2020 13:36

    Maak bijvoorbeeld een leuke foto van je zoon die de pasgeboren baby vasthoudt. Kom kijken, Bij ons is iets aan de hand.

  • Elton 11.11.2020 08:54

    Papa beer zegt "even stil" omdat de baby slapen wil.