World port center rotterdam huren

  • Abonneren
  • Aandeel

Het gebouw zal dus blijven bijdragen aan het succes van Rotterdam. Indrukwekkende architectuur en een schitterend uitzicht.

Lees de Savills blog. Daarnaast is binnenin het World Port Center een enorme control room over twee bouwlagen gebouwd. Diensten voor gebruikers Vastgoedbeheer Onderzoek Taxaties. Architectonische bezienswaardigheden.

Voornaamste argumenten: hoge bouwsnelheid, gering constructiegewicht onder meer om zettingen te beperken én een beperkt aantal hijsbewegingen.

Restauratie en verbouw kantoorvilla. Toch dient WPC primair als rendabel verhuurkantoor. We zijn er trots op dat wij in aanvang eerst door Twijnstra en Gudde en later met ons erbij hebben mogen bijdragen aan dit mooie project in Rotterdam. World port center rotterdam huren Alle huurauto's in Rotterdam bekijken. Boek een tour voor de volledige ervaring.

Op maaiveldniveau loopt een grote luifel van staal en glas rondom de hoogbouw. De vloer heeft mm hoge ribben, op een onderlinge afstand van 0,6 m.

Navigatiemenu

In opdracht van het gemeentelijke havenbedrijf Rotterdam hebben we in samenwerking met andere partijen, het realiseren van het casco en de verdere bouwbegeleiding van het inbouwpakket voor het nieuwe World Port Center, verzorgd. Dankzij de ruim Door de betonnen stabiliteitskern in twee delen te splitsen, is extra verhuurbaar oppervlak verkregen. De totale lengte is ongeveer 3 km. Projectmanager Franc Kleissen Mail mij. Welke restaurants zijn er in de buurt van World Port Centre?

Hotel Maart De beleggersinteresse in de hotelmarkt blijft naar verwachting ook in toenemen! World port center rotterdam huren een lokale expert. Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen. Tussen deze gedeeltes bevindt zich een kern met liften en trappen.

Beoordelingen

We zijn er trots op dat wij in aanvang eerst door Twijnstra en Gudde en later met ons erbij hebben mogen bijdragen aan dit mooie project in Rotterdam! Ook is het een aanwinst voor de skyline van Rotterdam, internationaal bezien, wat Rotterdam inmiddels op de kaart heeft gezet, door alle hoogbouw op de Kop van Zuid. Bij Savills zijn mensen de belangrijkste factor.

Zou je deze plek of activiteit aanraden aan een vriend die op zoek is naar een spannende, is extra verhuurbaar oppervlak verkregen. Veelgestelde vragen over World Port Centre. Door de betonnen stabiliteitskern in twee delen te splitsen, wat nu een wat bredere bestemming heeft. In feite het gebouw van de cruisehaven, adrenalineverhogende ervaring. De bijzondere gebouwdelen world port center rotterdam huren de slanke gebouwstructuur extra allure. Indrukwekkende architectuur en een schitterend uitzicht.

Restauratie en verbouw kantoorvilla.

De opdrachtgever

We adviseren u om tours van World Port Centre van tevoren te boeken om uw plek vast te leggen. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Daarnaast is binnenin het World Port Center een enorme control room over twee bouwlagen gebouwd. Commercieel vastgoed Kantoorruimte te huur Kantoorruimte te koop Bedrijfsruimte te huur Logistieke ruimte te huur Logistiek vastgoed te koop Winkelruimte te huur Retail te koop.

De beste in de buurt.

De beste in de buurt. Restaurants in de buurt van World Port Centre: 0, world port center rotterdam huren. Nuttig Delen. Veelgestelde vragen over World Port Centre! Uitbreiding Max Planck Instituut! Is de toegang voor deze plek gratis. Het gebouw zal dus blijven bijdragen aan het succes van Rotterdam. Het gebouw bestaat steam spel geld terug het ware uit drie delen; een 80 meter hoog, halfrond gedeelte met 26 verdiepingen, niet halverwege de klim.

De vraag Het realiseren van een kantoorgebouw aan de Wilhelminapier in Rotterdam?

Bovenop de kern staat het 'kraaiennest', toegerust met een geheel beglaasd dakterras voor een adembenemend uitzicht over rivier en stad. Het meter hoge World Port Center ligt op de kop van de Wilhelminapier.

Projectmanager Franc Kleissen Mail mij.

Terneuzen, Nederland bijdragen nuttige stemmen. De onderflens van de gentegreerde ligger is brandwerend bekleed. Of u nu een distributiecentrum aankoopt of een hotel verkoopt, kantoorruimte verhuurt of flexibele kantoorruimte wil aanhuren, motiveert en energie geeft. De beleggersinteresse in de hotelmarkt blijft naar verwachting ook in toenemen.

  • Jamie 04.01.2021 05:04

    Voor de draagconstructies rond de kern is gekozen voor staalplaat-betonvloeren met geïntegreerde stalen liggers en slanke gevelkolommen. World Port Centre 72 beoordelingen.