Muffe geur uit kleding azijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Het is veel gemakkelijker om geuren te verwijderen als er geen opeenhoping van geurstoffen is. Probeer wodka op je kledingstuk te spuiten. Spuit Listerine op je kleding.

Hierdoor ruikt de was muf. Zou jij vanuit je eigen keuken verse kruiden willen kweken? Als je echter je wasmachine niet regelmatig schoonmaakt, kan deze schimmels en andere micro-organismen bevatten die een ongewenste geur van je kleding veroorzaken. Wanneer je dit op je kleding sprayt, zul je merken dat de muffe geur verdwijnt! Privacybeleid Sluiten. Tijdens het douchen komt er warme, vochtige lucht op je kleding die vieze geurtjes kan laten verdwijnen.

Kledingstukken behandelen die alleen chemisch gereinigd mogen worden.

Stel je voor dat je altijd verse kruiden bij de…. Link copied. Wanneer het kledingstuk droog is zou de geur verdwenen moeten zijn. Hoewel er momenteel voor elk huishoudelijk klusje honderden….

Meest gelezen artikelen. Wat ook altijd goed werkt tegen mufheid, is je kleding goed laten luchten.

Français: éliminer l'odeur de moisi des vêtements. Aan dit artikel hebben 35 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Het wordt aanbevolen als alternatief voor conventionele wasverzachters, omdat het dezelfde functie vervult zonder de negatieve gevolgen voor het milieu.

Sluit de wasmachine ook niet onmiddellijk na het wassen, zodat deze na het draaien goed kan drogen. Als dit niet helpt, gebruikt speciale stoffen voor het verwijderen van stoffen die op de markt verkrijgbaar zijn. Bekijk ook: Geen kledingroller bij de hand? Door je kleding buiten aan de waslijn in de zon te laten drogen zullen de resterende schimmelsporen gedood worden en zal je kleding frisser gaan ruiken.

Was je kleding met Wasparfum.

 • Deze tips kunnen je helpen: Voeg een paar druppels Dettol toe aan de wasmiddellade en zet een lang programma op een hoge temperatuur van ° C.
 • Het klinkt misschien wat vreemd, maar het zuur in de azijn zal de stank tegengaan en de pH-waarde doen nivelleren. Misschien het handigst voor items als leren jack's.

Was je kleding met Wasparfum. Het is wellicht een goed idee om verhullende kleding te dragen zodat je geen ammonia op je huid krijgt. Sprayen Misschien het handigst voor items als leren jack's. Portugus: Remover Cheiro de Mofo das Roupas. Vraag je je af hoe je muffe geur in je kast kunt voorkomen.

Susan Stocker. Gebruik zuiveringszout.

Berichtnavigatie

Soms, als je geen goed droogproces hebt, kan je kleding een paar dagen lang slecht ruiken. Hang de kledingstukken in de zon te drogen. Huishouden 3 manieren om de muffe geur uit je winterkleding te verwijderen 10 oktober Aangepast: 10 juli Zelfs in de winter kun je je kledingstukken op een zonnige dag buiten te drogen hangen.

Even mengen en in een plantenspuit of verstuiver gieten. Spuit je kleding in met parfum. Hoewel het niet altijd merkbaar is, kan schimmel in hout groeien en je kleding aantasten. Spuit Listerine op je kleding, muffe geur uit kleding azijn. Methode 2 van Nadat je je kledingstukken gewassen hebt laat je ze buiten in de zon drogen zodat de geur best betaalde nederlandse sporter verwijderd wordt.

Een muffe geur verwijderen is kinderspel

Susan Stocker. Spray een beetje wodka over je jack, laat 'm even buiten of bij een raam luchten - et voilà! Probeer ze op een plek te hangen waar ze volledig in de zon en de wind hangen. Laat het kledingstuk de rest van de dag buiten hangen.

Muffe geur in kleiding. Je bent dus geen wandelende saladedressing. Het werkt ook goed op kleding. Altijd weten wat er speelt. Cookie instellingen Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn muffe geur uit kleding azijn deze site zo goed mogelijk te laten functioneren!

Tips voor je huis. Franais: liminer l'odeur de moisi des vtements.

Stap 2: was je kleding met baking soda

Even mengen en in een plantenspuit of verstuiver gieten. De eerste stap is dus om te beoordelen waarom je kleding muf ruikt. Als je bleekmiddel of ammonia op je huid krijgt, spoel je handen dan direct af met een hoop koud water uit de kraan. Ben je moe van alle inspanningen die nodig zijn om potten en pannen effectief te reinigen?

George Clooney. Alles accepteren Instellingen. Als het onderste deel waar het water wegloopt beschimmeld is, dan kan dat je problemen verergeren.

 • Sebastien 03.01.2021 22:32

  Dat betekent namelijk dat het kledingstuk niet met bleek behandeld mag worden. Stel je voor dat je altijd verse kruiden bij de….

 • Derkje 05.01.2021 01:08

  Methode 1 van

 • Dominic 06.01.2021 02:30

  Tegenwoordig zijn er veel geparfumeerde chemicaliën om onaangename geuren te neutraliseren. We raden aan: Hoe stel je overmatige vochtigheid in je huis vast?