Lang stijl haar half opsteken

  • Abonneren
  • Aandeel

Zet de bovenste helft vast met een klip en begin met het krullen van het onderste deel van je haar. Je verdeelt je gesteilde lange haar in verschillende plukken en maakt daarna enkele vlechten. Trek ze voorzichtig uitelkaar om er een meer bohemian waves -look van te maken.

Als je je haar donker hebt geverfd, bestaat er een heel makkelijk trucje om je uitgroei te verbergen: breng een beetje van een mascara in de juiste kleur aan op je uitgroei. Neem delen van het haar en draai ze naar boven om kleine rozetten van broodjes te vormen. Bij kapsels met vlechten is het belangrijk je haar alvorens te voorzien van wat textuur, zodat de vlecht extra goed blijft zitten. Probleemloos en dus extra browniepunten winnen, dit kapsel is zeker een stop in het verkeer!

Maak krullen in je feestkapsel, daarna maak je een snelle vlecht en je maakt dit prachtige kapsel af met een mooie krans in je haren. Dit kapsel zal zeker de aandacht trekken! Draai je haar in een losjes vastgehouden knotje aan de basis van je hoofd.

Spreid het broodje uit en zet het vast met U-pinnen. Uber chic en casual, het rommelige knotje is vaker wel dan niet de go-to haarstijl van het stedelijke meisje. Nog een ander sokkenbroodje om je haar te laten schommelen. Werk af met een licht vasthoudende haarlak om het kapsel te laten blijven zitten.

Geniet jij ook volop.

Stap 4 Haar opsteken Duw de pluk iets omhoog voor wat extra volume en zet je haar vast met twee schuifspeldjes achterop je hoofd.

En nee, je hoeft er echt niet heel lang mee bezig te zijn. Gebruik de peddelborstel om al uw haar terug te borstelen. Geen probleem! Het is een no-puss look die voor bijna elke gelegenheid kan worden gedragen. Een halfopgestoken feestkapsel is snel gemaakt en staat heel erg chique! Een vlecht om je hoofd ziet er het mooist uit als hij een beetje rommelig is. Dit is ook een probleemloze updo en vereist niet veel inspanning om te onderhouden.

Bevestig het broodje met U-pinnen. Maak je geen zorgen, nu kun je beide onconventioneel mengen om met een edgy nieuw lang stijl haar half opsteken te komen. Totaal nieuwe kapsels creren zonder een afspraak te maken bij de kapper.

Het is een no-puss look die voor bijna elke gelegenheid kan worden gedragen! Verzamel al je haar achter in je hoofd en draai de lengte van je lokken om.

Opsteekkapsels 1: De klassiek look

Borstel je haar en spray de  Heat Protect Spray  van de aanzet tot aan de punten: deze spray beschermt je lokken tegen de hitte van de stijltang. Een van de meest basale haaroplossingen, de twee gevlochten opsteekkapsels is een stijl die elke dag een veilige gok is. Meer van Haar.

Als je klaar bent met vlechten kun je het elastiekje losknippen of voorzichtig uit je haar halen. Over Andrlon. Vergeet je kapsel lang stijl haar half opsteken niet goed voor te bereiden en werk af met goede spaanse serie op netflix, scheidt u twee dunne delen van het haar en houdt u ze omhoog met de snijmessen.

Aan de kleine kant, zo hou je je kapsel in topvorm tijdens alle feestjes! Deel dit artikel. Trek een dunne knal uit. Hou je haar vast alsof je een paardenstaart gaat maken en draai je haar totdat het om zichzelf heen rolt.

Haar opsteken

Ik wil deze lijst ontvangen! Iets totaal onconventioneels nodig? Wanneer je stijl haar hebt en gaat voor de curly look , kun je het best je haar eerst oprollen, in zilverfolie wikkelen en met de stijltang verwarmen. Heb je weinig tijd voor je feestkapsel of feestelijke kapsels?

We kunnen eindeloos oefenen op de perfecte messy bun, lang stijl haar half opsteken, maar wij vertellen je alvast: d perfecte messy bun bestaat reservekopie whatsapp op nieuwe iphone zetten Het sokkenbroodje is gemakkelijk te dragen en te beheren. COM  Chignons zijn altijd tijdloos stijlvol. De klassieke look maak je iets nonchalanter door hier en daar een pluk los te laten.

Kijk hier voor feestkapsels voor kort haar Inhoud:. Als je klaar bent met vlechten kun je het elastiekje losknippen of voorzichtig uit je haar halen. Search Search for: Search.

Inspiratie

Lees hier onze privacy policy. Het is een netjes kapsel dat gemakkelijk kan worden gedragen en beheerd. Zilverkleurige oorringen. Pak de schuifspeldjes, krultang en haarsprays er maar bij en ga aan de slag: 1.

Onconventioneel, lang stijl haar half opsteken, het kastanjebroodje neemt je stijlquotint met een tandje hoger. Stap 3 Volume in je haar Breng wat Get The Volume Powder aan bij de haaraanzet en wrijf het met je vingers door het haar voor extra structuur en volume.

Verberg deze met de rest van je haar en kijk dan weer recht naar voren.

  • Shi 04.12.2020 21:12

    Maak een knoopje aan het einde van je vlecht en schuif een speldje omhoog om hem vast te maken.