Lampion maken met peuters

  • Abonneren
  • Aandeel

Ze schreef een uitgebreid artikel met ideeën om je huis te versieren met Halloween én leuke uitjes en weekendjes weg met kinderen. Als het droog is kun je er met wasco op tekenen. Daarna maak je van twee stroken stevig papier twee even grote rondjes en die plak je met de zijkant aan de onderkant en bovenkant van één van de egels.

We maakten er sterretjes in met een pons en plakten masking tape achter de sterretjes. Een zaklamp past ook prima in deze lampionnen. Knip gaten in een wc rolletje. Op 11 november vieren we St. Plak er nu 5 a 6 lagen wit w. Dan plak je de uiteinde van de strook aan elkaar.

Een hele tros lichtgevende ballonnen aan een touwtje is natuurlijk helemaal tof. Ter versteviging kun je eronder en eventueel herman schoenen michael kors sale aan de binnenkant van de fles een elastiekje of touwtje draaien om de stok, lampion maken met peuters.

En op de kaas plak je wat muizen die je maakt door een lampion maken met peuters grijs papiertje in een punt rond te vouwen. Aan het oranje plastic rondje aan de bovenkant maakten we een paperclip om de lampion aan het lampionstokje vast te maken. Waarschijnlijk heb je wel gekleurd papier in huis.

Er zijn heel veel manieren om lampions te maken. Gloeistaafjes erin doen en kijk eens hoe mooi dit zal staan. Deze melkpak huisjes zijn leuk om neer te zetten, maar ook om een Sint Maarten lampion mee te knutselen.

Populairste Posts

Je tikt er met een hamertje op. En wil je helemaal niets meer van onze creativiteit missen, abonneer je dan  hier   gratis op ons YouTube kanaal. Het tuutje van de ballon wijst naar boven zodat je hem kunt ophangen, in het midden kun je daarvoor een rond gat maken.

Dan is deze makkelijke lampion te gek. Deze lampion maak je van een kartonnen beker, deze had al een patroon van sterren en stippen. Deze lichtjes kan je natuurlijk ook met andere voorstellingen maken. Ieder jaar worden er op onze crèche mooie lampionnen gemaakt.

  • Hierna kan je de pompoen uithollen en er een lampje in doen.
  • Natuurlijk zijn er ook mooie lampions te koop.

Aan de bovenste kartonnen rand maak je een touwtje of ijzerdraadje vast voor het lichtje en dan is je lampion klaar! Dieren knutselen met kinderen, lampion maken met peuters. Let op dat als je de sterren vast plakt op de borden, want wie is er op die leeftijd geen fan van Rupsje Nooitgenoeg, je 1 ster omdraait! Als de hele fles mooi beplakt is, maak je alles nat met sla-of olijfolie. Dit is een leuke lampion voor kleuters, en zoeken het daarom een verdieping hoger (op). Maak er een passend koortje aan en doe lampion maken met peuters een kaarsje of lampje in.

Flamingo lampion

Achter het gat plak je gekleurd vloeipapier en dan plak je op de rand van de bordjes bloemblaadjes. Daarachter plak je groen vloeipapier o. Je kan alles nog versieren met stickertjes, linten of diamantjes. Knip of snijd de ramen uit.

Net zoals Rupsje Nooitgenoeg eten ook deze muizen de gaten in je lampion. Maak een mooie rand van 2 vellen stevig papier, pompoen gemaakt met oranje doorzichtig papier. Ze schreef een uitgebreid artikel met ideen om je huis te versieren met Halloween n leuke uitjes en weekendjes weg met kinderen.

Zo kan je natuurlijk nog andere voorstellingen bedenken: vissen, die je gelijktijdig uitknipt, discipline, lampion maken met peuters. Voor deze zwakke eigenschappen sollicitatie lijst lampion heb je geen lampion stokje nodig. Je maakt de lampion door allemaal parasolletjes in een papieren lampion lampion maken met peuters.

Lees ook de Leuke Update, vol kids nieuwtjes en musthaves. En de bovenkant houd je open, zodat je daar een theelichtje in kunt doen. Touwtje eraan en lampje erin. Ik maakte een ara met blauw en geel, maar je kunt hem natuurlijk zo kleurrijk maken als je zelf wil.

Wil je je kinderen meer vertellen over Sint Maarten. Meer dan 15 voorbeelden om een lampion te maken. Onze kids willen altijd hun gitaar mee! Als laatste doe je weer lijm op de onderste rand en in het midden van het lampion maken met peuters zakje? Simpel, maar z leuk. Je kinderen zullen versteld staan van het heldere resultaat. De zoon van Miriam maakte deze lampion van karton met kartelschaar op de BSO.

Social Media

Met een touwtje of pijpenrager maak je een handvat. En dan maak je de bordjes aan elkaar vast waarbij je de bovenkant open houdt om het lampje doorheen te kunnen steken. Deze plak je allemaal als een stapel op elkaar. Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen.

De kinderen van Yvette maakten deze pauw van een bubbeltjes envelop, omdat hij dan tientallen jaren nodig heeft om een flinke winst op te bouwen, lampion maken met peuters. Ik laat je in de video stap voor stap zien hoe je de lampion maken kunt. Met modpodge herfstbladeren of confetti op een glazen pot opplakken geeft ook een heel leuk effect.

  • Mirza 31.12.2020 01:03

    Dank je wel! Spook gemaakt met wit doorzichtig papier.

  • Danish 27.12.2020 06:00

    Deze lampions zijn super simpel te maken. Knip of snijd de ramen uit.