Jachtschotel met rode kool

 • Abonneren
 • Aandeel

Zet de schaal plm. Oudhollandse jachtschotel rodekool rundvlees appels en aardappelpuree.

Je kunt de rode kool natuurlijk ook from scratch maken zoals ik hier gedaan heb , echt moeilijk is dat niet. Aanpassen porties: 1x 2x 3x. Laagje voor laagje opgebouwd en afgemaakt in de oven. Plaats de ovenschaal voor ongeveer 15 minuten in de oven. Laat de boter of margarine smelten in een braad pan.

Ontdek meer:.

Toch nog heerlijk? Alleen heb ik een verse rode kool in huis in jachtschotel met rode kool van een zakje. Giet daarna de bouillon erbij en roer goed door. Stel dat ik onderstaand recept gebruik, hoeveel zou ik daar dan van moeten maken. Nog meer Sinterklaas recepten.

Nederlands, Ovenschotel   min. Gemak Gemak Makkelijke recepten Gemiddelde Moeilijke. Want hierbij is het echt, you hate it or you love it.
 • Zet de schaal plm.
 • Giet daarna de bouillon erbij en roer goed door. Behalve favoriete ook eigen recepten en recepten van andere gebruikers zien?

Herfst recepten

Maak de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Kookboek 'Echt Nederlands' van pwiggers. Kooktijd: 2H30M 4 personen. Joke 5 februari om Doe je de rode kool voor koken en hoelang? Daar maakte ik uiteindelijk deze fantastische ovenschotel mee. Ik zie dat de link naar de aardappelpuree niet meer werkt..

 • Dat doe je hier. Ok Nee Lees meer.
 • Heb je dit recept gemaakt?

Wat ik fijn vind aan ovenschotels is dat je ze van tevoren klaar kunt maken? Meng de geraspte kaas met het paneermeel en jachtschotel met rode kool dit over de puree. Bewaren Bewaren. Dieet Dieet Koolhydraatarme recepten Glutenvrije recepten Vegan recepten. Aardappelpuree Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Nog meer Sinterklaas recepten.

Laatste recepten

Haal het vlees uit de pan en bak in het overgebleven vet de in halve ringen gesneden uien lekker bruin. Mijn Bewaarde recepten Alle favoriete AH recepten op Appie Behalve favoriete ook eigen recepten en recepten van andere gebruikers zien? Begin een Kookschrift.

Begin een Kookschrift. Zet de schotel 15 minuten boven in een op C voorverwarmde oven tot hij een goudbruin korstje heeft gekregen. Bewaren Bewaren. Vergelijkbare recepten zoals Rodekoolschotel met varkenshaas. Wanneer je met liefde voor de meest verse, elke dag, 1996 Ontwricht (Back Spin, then the most successful people will all like what they do, maar we willen liever niet inleveren op onze levensstandaard, vandaar de naam stukloon.

Home Recepten Nederlandse keuken Oudhollandse jachtschotel rodekool rundvlees appels kleed goed af bij een vingerhoedje jachtschotel met rode kool Oudhollandse jachtschotel rodekool rundvlees appels en aardappelpuree.

Mijn Bewaarde recepten

Ook op dit laatste zijn veel varianten mogelijk voor een jachtschotel. Jachtschotel met spek, ui, rode wijn, ontbijtkoek, aardappelpuree, appel en beschuit. Traditionele poolse jachtschotel bigos recept.

 • Doe het laurierblad, kruidnagels of kruidnagelpoeder, azijn, suiker, peper, zout en de plak ontbijtkoek in stukken erbij.
 • Verwijder het kaneelstokje en het laurierblad.
 • Begin een Kookschrift.
 • Soms wordt deze gemaakt met gegratineerde aardappels, maar wij gingen voor aardappelpuree.

Verras me. Je kunt de rode kool natuurlijk ook from scratch maken zoals ik hier gedaan hebjachtschotel met rode kool, echt moeilijk is dat niet. Begin een Kookschrift. Maak ondertussen de aardappelpuree. Laat de aardappelen goed droog stomen op een lage warmtebron. Het was zo lekker. En je kan uiteraard ook kant-en-klare producten gebruiken!

Lees Interacties

Haal het vlees uit de pan en bak in het overgebleven vet de in halve ringen gesneden uien lekker bruin. Verwarm ook de oven voor op graden.

Pannen voor de rodekool en aardappelpuree stoofpan of hapjespan voor de hachee ovenschaal.

Poolse worst met rode kool. Kooktijd: 10M 4 personen. Stamp de aardappelen met de aardappelstamper.

 • Anandi 10.01.2021 13:23

  Geniet ervan, en ik hoop dat je nog veel recepten gaat delen! Verwarm ook de oven voor op graden.

 • Ravish 10.01.2021 09:28

  Heerlijke winterse combi van zacht gestoofd hacheevlees met rode kool en aardappelpuree met een krokant korstjes uit de oven.